Fred Trafikskola i VÀllingby レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fick denna körskola rekommenderad till mig av mina vÀnner och har precis tagit automat körkort efter endast 10 körlektioner, tack var det vÀrldens bÀsta Fred! En underbar mÀnniska och Ànnu bÀttre... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vill du ta ditt körkort med stöd frÃ¥n en seriös och extremt bra trafikskola sÃ¥ ska du göra det hos Fred trafikskola med Freddy i spetsen. Extremt professionell och bra trafikskola som ger dig de rÀtt... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Jag vet inte var jag ska börja. Jag kan bara sÀga att Fred Trafikskola med Freddy i spetsen har det bÀsta teamet! Pedagogiska, hjÀlpsamma och uppmuntrande. Anna Àr vÀrdens trevligaste receptionist. Om... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

JÀtte bra lÀrare som Àr tydliga, lugna och proffsiga. Nu kan jag köra bil och vet reglerna i trafiken. All personal Àr jÀtte trevliga och jobbar helhjÀrtat. Rekommenderar skolan utan tvekan .

䌁業情報

1. 自動車免蚱蚓緎所
  2. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

Fred Trafikskola Àr en körskola i VÀllingby, VÀsterort. som erbjuder körlektioner och körkortsutbildning för manuell och automatvÀxlad personbil, på ett smidigt, och individanpassat sÀtt både för nybörjaren och för dig som kört tidigare. Det Àr en mycket ansedd bilskola som har fått ett stabilt rykte för att erbjuda exceptionella körlektioner och körutbildning. Sedan trafikskolans etablering i april 2021 har vi byggt upp en stor och lojal grupp av utbildade körkortseleven som Àr mycket nöjda med kvaliteten på sina körlektioner. För körkortselever som letar efter en körskola som prioriterar sÀkerhet och ger exceptionella körlektioner Àr Fred Trafikskola det perfekta valet. Körskolan trafiklÀrare erbjuder kvalitativa, prisvÀrda och sÀkra körlektioner. På Fred Trafikskola anser vi att du förtjÀnar det bÀsta och vi Àr engagerade i att hjÀlpa dig att lyckas på vÀgen mot ditt körkort.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

En skola som anpassar till elevens behov

Jag börjar med att betona att jag sÀllan ger rekommendationer om det inte Àr vÀl förtjÀnt, och i detta fall Àr det verkligen det. Fred Àr en oerhört kompetent och pedagogisk körlÀrare med en unik förmåga att förstå individuella behov och kommunicera på ett sÀtt som frÀmjar optimalt lÀrande. Det Àr just detta som gör Fred och Freds trafikskola så exceptionella. Inte alla kan undervisa på ett så anpassat och effektivt sÀtt; många vÀljer istÀllet en mer standardiserad metod som kan förlÀnga lÀroprocessen. Jag rekommenderar varmt Freds trafikskola.

2023幎11月22日

Fred Trafikskola i VÀllingby からの回答

Hej Sara, tack för ditt fina omdöme! Vi Àr glada att höra att Freds pedagogiska metoder uppskattas. Vi strÀvar alltid efter att möta individuella behov. Tack igen för din rekommendation!

Fantastisk trafikskola

Jag hade tidigare övningskört och tagit paus i många år. Jag började med en testlektion och kÀnde från start att Freddy var precis den lugna och pedagogiska lÀraren jag behövde för att kÀnna mig trygg i min resa till körkortet. Jag köpte ett paket med alla delar och fick fantastisk service från Anna i receptionen som var behjÀlplig att boka in alla moment på vÀgen. Jag klarade teorin och uppkörningen på första försöket mycket tack vare alla tips och pepp Freddy gav mig.

Stort tack till Freds trafikskola för en fantastisk hjÀlp!

2023幎11月19日

Hej Semhar,
Tack för dina fina ord! Vi Àr jÀtteglada att höra att du trivdes med Freddy och Anna. Grattis igen till körkortet och all lycka på vÀgen framåt!

5぀星のうち5の評䟡

JÀttetrevlig och pedagogisk lÀrare:)

JÀttetrevlig och pedagogisk lÀrare:) Reckomenderar starkt. Anna Àr också trevlig:)

2023幎11月15日

Fred Trafikskola i VÀllingby からの回答

Hej Fillippa, vi uppskattar verkligen dina vÀnliga ord. Det Àr fantastiskt att höra att du Àr nöjd med vår lÀrare Anna. Tack för att du rekommenderar oss!

Pedagogisk och trevlig

VÀldigt pedagogisk och trevlig körlÀrare som aldrig blir arg eller irriterad om man gör fel. Jag körde bara fem lektioner på körskola och klarade uppkörningen direkt. VÀldigt bra körskola med effektiva körlektioner.

2023幎11月14日

Fred Trafikskola i VÀllingby からの回答

Hej Tilde, tack för ditt positiva omdöme! Vi Àr glada att du uppskattade våra körtjÀnster. Lycka till på vÀgarna!

5぀星のうち5の評䟡

Thank you very much for assistance and

Thank you very much for assistance and guidance:)

2023幎10月29日

Fred Trafikskola i VÀllingby からの回答

We're delighted to hear you found our assistance and guidance helpful, Anton V. Looking forward to serving you again. Thank you!

BÀsta körlÀraren

Otroligt snÀll körlÀrare, vÀldigt pedagogisk och berÀttar alltid nÀr man gör fel men blir aldrig irriterad. Får en att kÀnna sig sjÀlvsÀker i sitt körande och pushar en att utvecklas!

2023幎8月30日

Fred Trafikskola i VÀllingby からの回答

Hej Rebecca, vi Àr glada att höra att du kÀnner dig sjÀlvsÀker i ditt körande tack vare vår undervisning. Tack för att du valde oss och för den fina recensionen. Lycka till på vÀgen!

Jag kom till Fred 2v innan min

Jag kom till Fred 2v innan min uppkörning och kÀnde mig inget mindre Àn oförberedd och osÀker.
Jag hade varit pÃ¥ andra skolor men aldrig kÀnt mig bekrÀftad eller tillsagd vart jag var i min inlÀrningskurva tills jag kom till Fred. Kommunikationen mellan elev och lÀrare Àr A & O och detta Àr varför jag rekommenderar Fred’s Trafikskola till alla, jag fick klara och Àrliga direktiv om vart jag var nÃ¥gonstans, vad jag behöver trÀna pÃ¥ hemma samt hur jag tar mig ditt. Jag lÀmnade vare lektion vetandes hur jag ska ta mig till nÀsta steg och med Freds sjÀlvförtroende och upplyftande ord lÀmnade varje lektion i bÀttre sjÀlv kÀnsla och sjÀlvförtroende Àn vad jag kom med!

Från en osÀker kvinna som kÀnde att jag aldrig skulle klara uppkörningen ordnade jag de på första försöket och det Àr absolut med all tack till Freds trafikskola, jag hade nog aldrig klarat detta utan dem!

2023幎8月2日

Rekommenderar starkt

Alla pÃ¥ Fredskörskola Àr jÀttetrevliga och hjÀlpsamma! Fick hjÀlp med att boka kurser och prov samt det jag behövde för att klara dem. Man jobbar hÃ¥rt, men det lönar sig🙏

2023幎8月28日

Hej Ellen,
Tack för din fina feedback! Vi Àr vÀldigt glada att du uppskattade vår service. FortsÀtt att lyckas på din resa! HÀlsningar.

Snabbt att boka tid

Snabbt att boka tid
Trevlig personal

2023幎8月16日

Hej Mario,

Tack för ditt beröm! Vi Àr glada att du uppskattade vår snabba bokning och trevliga personal. VÀlkommen åter!

BestTraffiskola

One of the best Experince with Instructors and Fred trafficskola. Very clear feedback and planning with patience and motivation. I passed my driving test in first attempt without prior driving experience.
I recommend this school to all beginners 💯 %

2023幎7月6日

Fred Trafikskola i VÀllingby からの回答

Dear Ashwini, thank you for your glowing recommendation! We're thrilled to hear about your positive experience with our instructors. Congrats on passing your test on the first attempt!

5぀星のうち5の評䟡

Driving instructors with deep knowledge

Driving instructors with deep knowledge and always try to fix the issue rather than being rude.
You get a deep understanding when practising with Freddy or Simon

2023幎6月1日

Fred Trafikskola i VÀllingby からの回答

Dear Kishore, thank you for your kind words. We're thrilled to hear you had a positive experience with Freddy and Simon. Safe driving!

Riskettan

Trevligt ock informativt

2023幎5月22日

Hej Kund,

Tack för din feedback! Vi Àr glada att du tycker att vår service Àr trevlig och informativ. Vi ser fram emot att tjÀna dig igen.

VÀnliga hÀlsningar,
Ditt företagsteam

Really Good Tutor.

2023幎5月2日

Fred Trafikskola i VÀllingby からの回答

Dear Karthik, thank you for your positive feedback. We're glad you had a good experience with our tutor. Your satisfaction is our priority.

Vart ska man börja

Vart ska man börja! Tog körkortet idag pÃ¥ första försöket och tror inte att nÃ¥gon annan skulle ha kunnat förbereda mig bÀttre Àn Fred! FrÃ¥n första lektionen fokuserade han pÃ¥ produktivitet och att allt sÀtter sig rejÀlt. Han Àr Àrlig och ger den feedback du genuint behöver för att klara av uppkörningen och kunna köra pÃ¥ ett trafiksÀkert sÀtt. Även nÀr det blev lite svÃ¥rt sÃ¥ anpassade han sig lÀtt efter mina behov och sÃ¥g till att det inte blev för mycket.
Jag vet exakt vart jag kommer hÀnvisa mina nÀra och kÀra nÀr de vill ta körkort!

2023幎4月19日

Riktigt bra upplevelse!

Riktigt bra upplevelse!
Bokningssystemet gör det enkelt att sjÀlv lÀgga upp ett schema som passar under veckan. Jag övningskörde med Simon som Àr mycket pedagogisk och tålmodig. Jag rekommenderar starkt att övningsköra på fredtrafikskola!

2023幎2月9日

Fred trafikskola erbjuder engagerade

Fred trafikskola erbjuder engagerade och tålmodiga lÀrare som verkligen försöker deras bÀsta. Jag Àr vÀldigt nöjd och belÀten efter min upplevelse med Fred
trafikskola. Ett stort tack till mina lÀrare Simon och Freddy.

2023幎3月2日

Fred Trafikskola i VÀllingby からの回答

Hej Seyedehfatemeh, tack så mycket för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd och belåten med din upplevelse hos oss. Vi Àr stolta över våra engagerade och tålmodiga lÀrare. Tack för att du valde Fred trafikskola!

Stort tack!!!

Stort tack!!!

Fred trafikskola Àr en fantastisk körskola jag varmt kan rekommendera till alla som vill ta sitt körkort. Dem Àr ett fantastiskt team, körskolelÀrarna Freddy och Simon samt receptionisten Anna.

Jag körde mest med Freddy som Àr stöttande, peppande och vÀldigt pedagogisk. LÀrde mig nya saker varje lektion och fick super många tips för att bli en så bra bilförare som möjligt.

En körskola som verkligen vill ditt bÀsta, med bra priser, flexibla tider och snabb service. Har tidigare erfarenheter från andra körskolor men Fred Trafikskola Àr verkligen något helt annat!
Stort stort tack till Freddy, Simon och Anna, ni Àr fantastiska!

2023幎2月1日

Fred Trafikskola i VÀllingby からの回答

Tack så mycket Matilda för din fina recension! Vi Àr glada att du har haft en så bra upplevelse hos oss och att du rekommenderar oss till andra. Vi Àr stolta över vårt team och önskar dig lycka till med ditt körkort!

Dennis Lindblom

Vill du ta ditt körkort med stöd från en seriös och extremt bra trafikskola så ska du göra det hos Fred trafikskola med Freddy i spetsen. Extremt
professionell och bra trafikskola som ger dig de rÀtta kunskaperna för att ta ditt körkort. Till detta får du en service utan dess like dÀr man har dig som kund i största fokus. Tveka inte att höra av dig till dem och boka en testlektion, du kommer inte ångra dig.

2023幎1月31日

Fred Trafikskola i VÀllingby からの回答

Tack så mycket för din fina recension, Dennis! Vi Àr glada att du har haft en positiv upplevelse hos oss och att du har fått de rÀtta kunskaperna för att ta ditt körkort.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。