hola desaparecio......invertir dinero y recibio 3 vece pago luego desaparece nada ¿que esto? Como devueva dinero
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Very fishyyy seems like pyramide scheme,but you can do all sites for free to collect something. Like the shares on other website you pay 1000 satoshi you get 1270 satoshi 90-180 days period.Too fishy.... ãã£ãšèŠã
The Site is Legit and really pays since I already withdraw my balance even if I didnt deposit anything. This is a Legit Free Mining Site as long as you are online you can have a hash power to mine.
i have given you 3 stars, for past payment. but i have not received my last withdraw and no reply to my emails, If this changes i will revise this review
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
desaparecio...
hola desaparecio......invertir dinero
y recibio 3 vece pago
luego desaparece nada
¿que esto? Como devueva dinero
Desapareció la plataforma
Desafortunadamente hace unos dÃas me pude dar cuenta que esta plataforma es una estafa, porque intente entrar y ya la descontinuaron, como siempre lo hacen, invertà por verse confiable y perdà todo.
I can't have access to the application
I can't have access to the application
Why
Al loro que esta pagina a desaparecidoâŠ
Al loro que esta pagina a desaparecido ya no existe
I thought it was trustworthy
I thought it was trustworthy, as I could withdraw small amounts, but when I deposited, it turned out I couldn't. Damn, you're a liar.
i have given you 3 stars
Estafa
Estafa , esta mañana tenÃa 0.00027579 ahora en la noche aparece en cero de nuevo , encima tenÃa más de 1200 hash . Insólito , menos mal que no invertà porque presentÃa que puede ser estafa al igual Mining Litecoin que es otra estafa .
Cuidado no invertir a estos ladrones que roban gratuitamente .
scam...scam...scam..
ÐПÑеМОкО.ÑЎалОлО Ñ ÐŒÐµÐœÑ 224âŠ
ÐПÑеМОкО.ÑЎалОлО Ñ ÐŒÐµÐœÑ 224 ÑеÑеÑалПв,ПÑПбÑалО ÑÑÑÑ. Ðа пПÑÑÑ ÐœÐµ ПÑвеÑаÑÑ.
Scam not work...
ÐÑеÑОÑÑÑ,какПе-ÑП вÑÐµÐŒÑ ÐŒÐµÐ»ÐŸÑО ЎаÑÑâŠ
ÐÑеÑОÑÑÑ,какПе-ÑП вÑÐµÐŒÑ ÐŒÐµÐ»ÐŸÑО ЎаÑÑ Ð²ÑвеÑÑО, как МабеÑÑÑÑÑ ÐŸÐ±ÐŸÑÐŸÑ Ð²ÑвПЎ пÑекÑаÑаеÑÑÑ. пПÑле О вÑÑ ÐŸÐ±ÐœÑлÑÑÑ ÐœÐ° пПÑÑÑ ÐœÐµ ПÑвеÑаÑÑ,Ме ÑПвеÑÑÑ ÑвÑзÑваÑÑÑÑ.
اÙÙ ÙÙØ¹ Ù ÙØ«ÙÙ ÙÙØ¯Ùع ؚاÙÙØ¹Ù
ÙÙØ¹ تعدÙÙ Ù
جاÙÙ ÙØµØ§Ø¯ÙØ Ø·Ø§ÙÙ
ا Ø£ÙÙ Ù
ØªØµÙ ØšØ§ÙØ¥ÙØªØ±ÙØªØ ÙÙ
ÙÙÙ Ø§ÙØØµÙ٠عÙÙ Ø·Ø§ÙØ© تجز؊ة ÙÙØªØ¹Ø¯ÙÙ.
I sent 50$ to Freesol from Binance 12âŠ
I sent 50$ to Freesol from Binance 12 hours ago still not received
I sent .85 SOL to miner wallet to addâŠ
I sent .85 SOL to miner wallet to add more ths and it sent my money somewhere else from the miner wallet, and is now lost
Gana sol free
Hasta el momento genial todos mi retiros a faucet pay y e retirado 0.0001 sin problema
Low earnings but consistent
Low earnings but consistent. I keep this tab open and freecryptosapp open and just stack $SOL
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ