Har handlet Angel Provence Provence produkter mange gange. De dejligste naturlige hÃ¥r og kropspleje produkter. God nÊring til krop sind og sjÊl Altid hurtig levering (1- 3 dage). Og varerne er... ãã£ãšèŠã
Har igennem flere Ã¥r handlet hos Freshhair, nÃ¥r jeg har kÞbt produkter til hÃ¥ret. Produkterne er af hÞj kvalitet, og opfylder alle mine krav til god pleje. Jeg har altid vÊret meget tilfreds, og give... ãã£ãšèŠã
Firmaet er enormt informative. Der var Ã¥benbart en levering der ville gÞre min ordre en dag âforsinketâ, sÃ¥ det skrev de til mig om med det samme. Det eneste det gjorde var, at pakken ikke kom dagen e... ãã£ãšèŠã
har brugt jeres hÃ¥r produkter igennem 9 Ã¥r og det er rigtig gode, bÃ¥de til det blonde hÃ¥r men ogsÃ¥ til min ÊgtefÊlle som fik skÊl, han hadve prÞvet andre produkter men det endte altid op med ekstra... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hvorfor kÞbe dine hårprodukter hos Freshhair? - Hos Freshhair er det professionelle frisÞrer der står bag, så du altid kan få et professionelt svar/vejledning ved at kontakte os. - Vi har et stort udvalg indenfor anerkendte, populÊre, miljÞvenlige, Þkologiske, parabenefrie, svanemÊrkede og parfumefrie hårprodukter til under vejledende udsalgspriser. - Hver måned er der nye attraktive tilbud til extra lave priser. - Vi garanterer hurtig levering og god service. - Du sparer penge, og får billige priser på hårprodukter.
Oddervej 56, 8270, HÞjbjerg, ãã³ããŒã¯
- kundeservice@freshhair.dk
- freshhair.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 25ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Varen blev leveret meget hurtig ogâŠ
Varen blev leveret meget hurtig og lever absolut op til forventningerne.
Rigtig lÊkre hÃ¥rprodukter til enâŠ
Rigtig lÊkre hårprodukter til en fornuftig pris. Kan varmt anbefales
Hurtig levering
Det var SÃ fint
Det var SÃ
fint. Bestilte to hårvoks til den bedste pris online. De kom to dage senere. Nemt og effektivt.
Mvh
En meget tilfreds kunde
Vi er glade for det produkt som vi harâŠ
Vi er glade for det produkt som vi har kÞbt,
hjemmesiden var let at overskue, og der var en god
gennemsigtighed af priser og leverancer,
varen blev leveret inden for kort og lovet tid.
Ja alt i alt en god oplevelse
Perfekt service
Perfekt service! Alt var som det skulle vÊre; lÊkre produkter, modtog den info jeg skulle bruge undervejs og hurtig levering ððŒðð»ðð»
Fantastisk
Lynhurtig levering og set eneste pÃ¥lidelige sted jeg kan finde min yndlings serie fra Angel en Provence - please aldrig lad den udgÃ¥ fra jeres sortiment! Hilsen en meget glad genganger-gange-mange-kunde ð
Virkelig gode varer
Virkelig gode varer. Bruger ikke andet i mit hår end det jeg kÞber her. God service sÞd og hjÊlpsom. Lynhurtig levering.
Alt var i skÞnneste orden
Alt var i skÞnneste orden, inkl. hurtig levering
Fungerer super ð§¡
Bestilt flere gange - hurtig levering ingen problemer med noget
Nemt at bestille og lynhurtig levering ððððð
Jeg har handlet mange gange ved freshhair.dk, og hver gang er det nemt at bestille og varerne kommer altid lynhurtigt. De har gode tilbud. Jeg er meget tilfreds.
Virkelig en overskuelig hjemmeside
Virkelig en overskuelig hjemmeside, nem at komme rundt i.
Hurtig levering, og virkelig nogle lÊkre velduftende produkter!ð
Godt udvalg og altid hurtig levering
Godt udvalg og altid hurtig levering. Jeg er meget tilfreds.
Fornuftige priser og hurtig serviceâŠ
Fornuftige priser og hurtig service hvergang
Dejlig, hurtigt og nem levering
âïžâïžâïžâïž âïž herfra ð
Fantastik produkter
Fantastik produkter, god service og hurtig levering - de bedste anbefalinger ð
Hurtig levering af god shampoo