䌁業情報

2.1

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

12件のレビュヌ

En ung ansat malersvend skal vist ikke sidde bag rattet ...

Alene det faktum at en ung malersvend ikke kan styre sit temperament i trafikken er årsagen til der kommer en enkelt stjerne herfra.

Den unge malersvend der kÞrte i varebilen med nummerplade DS 80 094 omkring kl. 10.15 mandag den 23 september udviste en hensynslÞs kÞrsel samt en meget lÞs hånd på båthornet.

Og der skal altså alligevel noget af en oplevelse til, fÞr jeg gider gå ind på trustpilot og skrive om det.

Simpelthen utroligt ...

Jeg håber ikke malerarbejdet bliver udfÞrt med samme temperament og ligegyldighed overfor det samfund man er en del af både på og udenfor arbejdet.

Det kommer jeg aldrig til at finde ud af, for jeg skal da aldrig nogensinde have bestilt malerarbejde hos dem.

2024幎9月23日

Facaderenovering

Malerarbejde af hÞj kvalitet udfÞrt af kompetente og dygtige danske malersvende. Kompetent rådgivning fra tilknyttet malermester.
Ekstraarbejder udfÞrt af murer og tÞmrer blev ligeledes udfÞrt af dygtige danske håndvÊrkere. For alle faggrupper kunne man mÊrke den faglige stolthed over det udfÞrte arbejde. DesvÊrre skred tidsplanen, ikke uventet pga. den store travlhed i byggebranchen.

2021幎12月31日
自発的なレビュヌ

Vi har vÊret i meget trygge hÊnder!

Vi har vÊret meget glade for samarbejde med H.Friedmann & SÞn ifbm. udbedring af omfattende vandskade i vores bolig. Firmaet stod både for dele af udbedring samt den overordnede projektkoordination og forlÞbet var hele vejen igennem prÊget af professionalisme, nem og hyppig kommunikation samt et udprÊget Þnske om at levere et godt resultat.

2021幎7月9日
自発的なレビュヌ

Jeg har vÊret formand for vores

Jeg har vÊret formand for vores andelsforening i snart 18 år og jeg er både imponeret, men også taknemmelig for det helt igennem professionelle arbejde der er blevet udfÞrt i vores ejendom, hvor vi fik totalt renoveret 12 opgange, der vare MEGET medtaget og gamle at se på.
Så jeg kan på det varmeste anbefale H.Friedmann & SÞn. Og jeg kan kun sige, at jeg har haft et suverÊnt og meget positivt samarbejde med Marc Elsner fra Freidmann & SÞn.

2021幎6月16日

IstandsÊttelse af lejlighed...

Min lejlighed fik den helt store tur i stuen, entréen og i sovevÊrelset - vÊgge og lofter, nedtagning af tapet, reparation af lofter etc. KÞkkenet og badevÊrelset fik en mindre tur.

Dejligt med en maler, der Êrligt sagde, hvad han ville bruge sine penge på. Super flot malerarbejde og tidsplanen holdt som aftalt.

2020幎11月9日

Vi havde Friedmann og sÞn til at male

Vi havde Friedmann og sÞn til at male vores badevÊrelse. Super flot resultat. Tydeligt at de har styr på deres håndvÊrk. Professionelle til sidste dråbe maling.
Det er ikke sidste gang at vi gÞr brug af Friedmann, når vi skal ha et flot kvalitetsresultat :-).

Dbh Henrik

2020幎4月28日
自発的なレビュヌ

Dårligt håndvÊrk og ringe kommunikation!

Friedmann blev i foråret 2017 engageret til at male ejendommens vinduer udvendigt og fÞrst nu, efter mere end to år, er arbejdet "fÊrdigt". IfÞlge foreningens tekniske rådgiver er arbejdet dårligt udfÞrt - der er ikke vasket ordentligt af fÞr maling, og der er tilsyneladende kun malet én gang, selv om tilbuddet udtrykkeligt lover to lag maling. Vi har klaget mange gange undervejs over det ringe håndvÊrksmÊssige arbejde og den dårlige kommunikation med firmaet. Vi kan kun advare mod Friedmanns dårlige håndvÊrk.

2019幎11月5日

Bobob

Kommunikationen med H. Friedmann & SÞn A/S var udmÊrket, prisen acceptabel, ventetiden kort, og deres unge maler fuld af humÞr.

DesvÊrre levede det udfÞrte arbejde på mine to altaner i sidste ende ikke helt op til mine forventninger. Der var simpelthen for mange hjÞrner og kroge, som maleren overså, og som jeg derfor selv måtte farvelÊgge dagen efter, da jeg gik det hele efter i sÞmmene. Ligeledes var der visse overflader, som ikke havde fået et tykt nok lag maling, hvorfor jeg også måtte have penslen frem der.

Det tog mig hele den nÊste dag at male det oversete på egen hånd. Derfor kan jeg desvÊrre ikke give mere end tre stjerner for hele oplevelsen. Eller som de siger i The Julekalender: "Bobob".

Opdatering: Siden arbejdet blev udfÞrt for blot fire måneder siden, er malingen begyndt at flÊkke på murvÊrket udenfor. Det er simpelthen ikke godt nok, når man betaler tusindvis af kroner for et stykke arbejde! Derfor Êndrer jeg nu min anmeldelse fra tre til én stjerner.

2019幎9月24日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。