Kina-Skrammel af vÊrste skuffe
Kina-Skrammel af vÊrste skuffe. Spar pengene og kÞb et andet sted.
KÞbte Elefant med vrikkende Þrer og låget til batteri kassen passede overhovedet ikke. Så den er uforsvarlig som bÞrnelegetÞj.!!!!
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Kina-Skrammel af vÊrste skuffe. Spar pengene og kÞb et andet sted.
KÞbte 2 såkaldte "hoodshine" - LED lysstriber til montering på bilen.
Jf. video på deres hjemmeside har de en animeret opstartssekvens. I virkeligheden lyser de bare med fast lys.
Har fået tilbudt at kunne sende dem retur til Slovenien - for egen regning. Noget der vil koste mere end produktet.
Elendig kundeservice - omend de da svarer.
Endnu en "Svindel" side som gir sig ud for at vÊre dansk, men som IKKE er det - De påstår på deres side at det har 4.5 her på Trust Pilot, hvilket så heller ikke passer...
DomÊnenavn
Land
Slovenien
Telefon
+386 69788766
Jeg har kÞbt en bevÊgelig fugl som selvfÞlgelig ikke virkede, efterfÞlgede klagede jeg og de sendte straks efter en ny fugl som så heller ikke virkede - da jeg denne gang anmodede om at de IKKE sendte en ny fugl men bare returnede mine penge - ja så har jeg intet hÞrt fra dem .. lad endelig vÊre med at bestille noget som helst derfra !!
Modtog hurtigt varen - en fugl der burde bevÊge sig.
Den stopper opladning efter 15 sec. og kan derfor ikke fungere.
Det er godt nok besvÊrligt at klage.
Nu er jeg spÊndt på om jeg får en ny der virker.