レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Bestelling gedaan, wordt niets geleverd Ze reageren niet op mails, bellen lukt ook niet wordt gelijk weggedrukt Bestelling op 17 januari gedaan Heb er via klarna werk van gemaakt Ook die k... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb goedkoper frisdrank kunnen inslaan bij jullie bedrijf dan ik normaal deed bij andere bedrijven, tot zover de snelste levering die ik ooit met frisdrank gehad heb ook daar ben ik zeer tevred... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

In de afgelopen jaren vaste klant geworden. Als ik iets wil vragen of wil bespreken krijg ik snel reactie via Whatsapp. Levering is meestal dezelfde dag via hun bezorgservice aangezien ik plaatseli... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik bestel al ruim twee jaar bij FrisExpress en tuurlijk kan je overal je drinken bestellen maar hun service is echt top en staat bij mij op nummer 1. Ik bestelde dit keer om 23:11 en had de volgende d... もっず芋る

䌁業情報

1. 炭酞飲料提䟛業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

FrisExpress is de Frisdrank specialist van Zuid-Holland. Wij hebben alleen de beste producten van de bekende merken. Door onze lange ervaring en ruime openingstijden kunnen we u op pad helpen van een standaard bestelling tot grote partijen. Hiernaast worden alle bestellingen tot aan de voordeur geleverd. Tot slot bezorgen wij overal in Nederland!

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling gedaan, wordt niets geleverd
Ze reageren niet op mails, bellen lukt ook niet wordt gelijk weggedrukt
Bestelling op 17 januari gedaan

Heb er via klarna werk van gemaakt
Ook die krijgen contact meer met hun, ben bang dat ik na mijn geld kan fluiten

Veel vaker bij hun besteld, toen nooit geen problemen gehad

2026幎1月17日

NOOIT BESTELLEN BIJ DEZE OPLICHTERS

NOOIT BESTELLEN BIJ DEZE OPLICHTERS!
Op 26 januari jl. heb ik een bestelling ad € 226 gedaan maar tot op heden (2 maart) nog steeds niks ontvangen. Ook op mails wordt niet gereageerd en ook wordt het 06 nummer niet opgenomen. Een schande!!

2026幎3月2日
5぀星のうち1の評䟡

Eingelijk geen sterren waardig wat een

Eingelijk geen sterren waardig wat een klompen uit trekken (met afk) bedrijf probeer maar eens te bellen ! Hij gaat niet eens over wat je ook probeert je krijgt ze niet te pakken . Dan probeer je het met watts app je ziet dat het gelezen word (al heeft hij zijn streepjes uit staan ) maar even een reactie van hun kant O maar niks totaal niks hoor je van ze . Maar ze halen zo wel heel wat geld op ze aan want je moet wel betalen anders word het niet geleverd 😡 hoeveel zouden ze al binnen gehaald hebben op deze manier ? Zit al vier weken te wachten en dan staat er op hun site de vrachtwagen moet nog KOMEN ik vraag me af waar of die weg moet komen UIT NIEMANDSLAND ? Of als het lang duurt geld terug mensen een gewaarschuwd mens telt voor twee GROTE OPLICHTERS ZIJN HET

2026幎2月9日

Heel slecht

Heel slecht, voor 166 euro besteld 2 weken geleden , niks geleverd krijgen, geen gehoor op 06 nummer die niet in gebruik is, geen whatsapp reactie nog email. Wij zetten een incasso bureau er nu op

2026幎1月31日
5぀星のうち1の評䟡

Ik heb dit bedrijf nu meerdere kansen

Ik heb dit bedrijf nu meerdere kansen gegeven, maar het blijft fout gaan. Vorige bestelling een tray er niet bij. Nu bij de nieuwe bestelling ook weer een tray er niet bij. Word niet even gemeld maar pas bij het bezorgen
. Ohhh ja die zit er niet bij word met post verzonden. Nou 2 weken later nog niks. Op appjes, mailtjes , belletjes word niet gereageerd.
1 x kan het fout gaan maar 3 x nee
 wat je niet heb kan je ook niet te koop aanbieden. Dus erg jammer maar voor mij de laatste keer

2026幎1月15日
5぀星のうち1の評䟡

Na week wachten zou Frisexpress annuleren maar dan toch nog leveren na 16 dagen!!!!

Je kunt beter zeggen wat ging er niet mis. Als je op 26 nov een bestelling doet van meer dan 250 euro en FRISEXPRESS geeft aan dat je de volgende dag of de dag erna levert en je hoort vervolgens niks meer en moet gaan bellen, appen meerdere malen en vervolgens krijg je eindelijk iemand te pakken die zegt ziek te zijn geweest maar het op gaat pakken en die dag nog terugbelt. Vervolgens 2 dagen later nog geen bericht dus weer contact gezocht op allerlei manieren gezocht en toen kregen we te horen dat er priveomstandigheden waren. Ok kan dus gevraagd of mijn bestelling geannuleerd kon worden ivm drinken wat we nu echt nodig hadden en dus dan ergens anders konden halen. Dus kregen bericht dat het een dag later geannuleerd zou worden. Dus ergens anders drinken gehaald voor weer 180 euro en drie dagen later weer contact opgenomen dat ik nog steeds nergens zag dat de bestelling geannuleerd was. En ja hoor diezelfde avond kregen we bericht dat er 1 deel vd bestelling onderweg was. Dus kwam er ineens 5 dec 1 deel binnen wat geannuleerd zou worden en ja op 12 december kwamen de 4 andere delen binnen.
Een bestelling van 26 nov die 16 dagen onderweg was ipv 1a2 dagen en die ook nog eens bevestigd geannuleerd zou worden.
Ik ben nooit eerder zo behandeld als bij frisexpress waarbij je ik dagen geappt, gemaild en denk wel 100 keer gebeld heb en er is nauwelijks gereageerd en ook totaal nier gedaan wat is beloofd en je dus met dubbele kosten zit. Dus ik adviseer er niet te kopen want ze maken totaal niet waar wat ze beloven in geen enkel opzicht

2025幎12月16日

Fris express zijn toppers

Keurige en vriendelijke bezorgers, brengen het tot waar jezelf aangeeft en ruim assortiment. En als je zoals ik op de 3e etage woont is dit een uitkomst, verder goede klantenservice 👍🏻

2025幎12月24日
5぀星のうち1の評䟡

Ik bestel hier niet meer..

Ik bestel hier niet meer..

Bestelling was incompleet, kan gebeuren. Vervolgens contact proberen te zoeken, wat erg moeizaam ging. Werden allemaal beloftes gemaakt die niet werden nagekomen. Na bijna een maand heen en weer gemail, gebel, gesms, werd het op een willekeurige dag geleverd zonder enige compensatie of excuses..

2025幎12月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス