企業情報

3. エステティック サロン
  4. 在宅ヘアドレッサー
  5. メイクアップアーティスト

さまざまな外部ソースから提供された情報

Ny frisure / hårfarve, håropsætning, striber, krøller, brudehår el. klipning? Gør ligesom alle andre fra Brøndbyøster, Glostrup & Vestegnen, vælg iCut!

4.4

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Endelig har jeg fundet MIN frisør!…

Endelig har jeg fundet en frisør som 'forstår' mit hår! Sandra brugte tid på at 'studere' mit hår da jeg ankom, og fortalte mig om hendes tanker og ideer før hun begyndte at vaske og klippe! Resultatet er det bedste jeg har oplevet i årevis hvor jeg har søgt efter en god frisør!! Desuden var Sandra en sød og opmærksom frisør som kom med gode råd en hyggelig snak! Tak Sandra...jeg er SÅ glad for mit hår!!

2025年9月11日

Varmt anbefales:

Varmt anbefales:

Jeg har været kunde her siden 2018, Shaw og holdet bag har altid sørget for at kom derfra med trimmet skæg, barbering og håret i orden.

Manglede du tips til håret eller skægget står de også klar til at hjælpe.

2025年7月3日

Super fin behandling af Shah

Super fin behandling af Shah,
Han gav mig en helt ny og frisk frisure, samt fiksede han mit skæg så det hele spiller bare. Vil anbefale stedet til alle som går op i sig selv og til fornuftige priser.
Du har fået en fast ny kunde 😃

2024年9月2日

Kæmpe anbefaling!

Er kommet der i 3 år, går altid glad derfra!
Der bliver lyttet til ønsker ifht. Klipning og altid god stemning i salon. Kæmpe anbefaling herfra.

2024年8月22日

Min kære Hijabi søstre;)

Min kære Hijabi søstre;)
Er i trætte af fået klippet hår på et toilet i en frisørsalon… eller i en rygerkælder, som lugter og ser skummel ud.
Jeg kan anbefalde Frisør iCut, hvor du kan få Aha-oplevelsen og have følelsen, at forklæde dig selv og bliver forklædet med super god og erfaring kvindelige frisør og lokaler der ser pæne ude og afskærmning når men skal fået vaske hår.

2024年4月28日

5つ星のうち5の評価

En dejlig dag hos frisør ICUT

En dejlig dag hos frisør ICUT og gik der fra med flot nyt hår 😁
Den kvindelig medarbejder der er engelsktalende stod for mit hår i mange timer da der skulle laves meget, hun var utrolig dygtig og forklarede hele tiden hvad det var der blev lavet. Gik derfra utrolig glad for mit nye hår og kan anbefale hende og ICUT.
Fem stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

2024年3月21日

5つ星のうち1の評価

Min datter på 7 år har lige fået en…

Min datter på 7 år har lige fået en pigeklip.. men vi måtte betale for en dameklip fordi hun havde langt hår?!.. I burde sku da skrive hvis der er en max længe på håret ligesom i skriver en max alder på 10 år på en børneklip.. en pigeklip koster 240.. jeg måtte betale 350 og det sagde hun først da hun var færdig med at klippe min datter.. og hun har stadig langt hår så det er ikke fordi der blev klippet en masse af
Jeg sætter ikke mine ben hos den frisør mere.

2022年5月2日

Hej Maria,
Tak for din anmeldelse
En børneklip er der afsat en halvtime til de 240 kr hvis så der bliver brugt mere tid end den halve time så stiger prisen. Der kan være flere grunde til at det tager længere tid en de af satte 30 min det kan være som du selv er inden på meget langt hår, som kræver en del mere tid både i vasken samt når det skal have føn.

Så hår længden eller en specifik klip, kan kræve mere end den afsatte tid.

Det tager vi naturligvis en ekstra betaling for, tænker heller ikke at du vil arbejde gratis på din arbejdesplads hvis der var overarbejde.

Fanstastisk salon

Fanstastisk salon! Alt er perfekt, prisen er tilpas alle jeres frisør er imødekommende og venlige, jeg føler mig meget tilpas hos jer. Jeg kan trygt lade jer om mit hår!

2018年7月31日

Trustpilot エクスペリエンス