Hej! Jag var imponerad över hur snabbt ni har svarat pÃ¥ min bestÀllning. Den kom fort och jag ville krama er nÀr jag hittade godisen ni skickade med. Det Àr inte mÃ¥nga som gör sÃ¥! Blir nÃ¥gra av v... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det första paketet dröjde och vid kontakt med företaget en lördag fick jag svar direkt, att de hade dragit igÃ¥ng en spÃ¥rning men skickade ett nytt direkt. PÃ¥ mÃ¥ndagen kunde jag hÀmta ut det nya pakete... ãã£ãšèŠã
Omöjligt att fÃ¥ tag pÃ¥ kundtjÀnst. Har försökt i en vecka via telefon, chat och mail. Köpte ett punkteringsfritt dÀck till min Kukirin G2 PRO VMP. DÀcket gÃ¥r inte att montera dÃ¥ min fÀlg inte Àr möjli... ãã£ãšèŠã
JÀtte trevliga, han ringde mej och berÀttade att det jag hade bestÀllt inte skulle passa och skickade de nya dÀcken som passar utan mellanskillnaden. Grymt service
äŒæ¥æ å ±
- ãã€ã¯ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒå°éåº
- eã³ããŒã¹ ãµãŒãã¹
- ãã€ã¯ååã»ã¢ã¯ãµãµãªãŒå°éåº
- ãã€ã¯ããŒãå°éåº
- ãã€ãŒã«å°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FritidsdÀck Sverige Àr en specialistbutik med fokus pÃ¥ dÀck, slang, reservdelar och tillbehör till elscootrar och andra eldrivna fordon. Vi har byggt upp ett av Sveriges bredaste sortiment inom omrÃ¥det, med över 150 olika typer av dÀck i storlekar frÃ¥n 5 tum upp till 20 tum. Hos oss hittar du bÃ¥de dÀck och innerslangar som passar till elscootrar, elcyklar, fatbikes, fatscooters och EUCâs, men ocksÃ¥ till mopeder, vanliga cyklar, rullstolar, barnvagnar, skottkÀrror, BMX, crossar, barncyklar och mycket mer. Vi Àr passionerade kring vÃ¥ra produkter och strÀvar alltid efter att erbjuda rÀtt lösning för varje kund. VÃ¥r styrka ligger i att kombinera brett sortiment med djup produktkunskap, vilket gör att vi kan ge personlig rÃ¥dgivning och snabb support via bÃ¥de chatt och e-post. Vare sig du behöver hjÀlp att vÀlja rÀtt dÀckstorlek, vill uppgradera din elscooter med punkteringsfria dÀck, eller söker reservdelar som bromsar och laddare, finns vi hÀr för att guida dig. VÃ¥rt mÃ¥l Àr att göra det enkelt och tryggt för bÃ¥de privatpersoner och företag att handla dÀck och reservdelar online. Vi lÀgger stor vikt vid snabb leverans, konkurrenskraftiga priser och en smidig köpupplevelse. Oavsett om du Àr nybörjare eller erfaren meckare kan du kÀnna dig trygg med att vi gör vÃ¥rt bÀsta för att du ska bli nöjd. FritidsdÀck Sverige â din pÃ¥litliga leverantör av dÀck, slang och reservdelar till elscooter och andra elfordon.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Helt vÀrdelös orderupplevelse
De skickar en orderbekrÀftelse sedan ett till mejl kort dÀrefter att varan ska vara skickad, utan ett spårningsnummer. NÀr man försöker komma i kontakt med deras kundsupport för att få denna information svarar de inte, inte ens efter en hel arbetsvecka.
Ingen avisering från transportör eller leverans efter en vecka leder mig till att tro varan inte ens Àr skickad.
JÀtte snabb leverans rekommenderarâŠ
JÀtte snabb leverans rekommenderar jÀttemycket +++++

FritidsdÀck Sverige ããã®åç
Försenad leverans och ingen återkoppling!
Jag la min bestÀllning den 25/5 och berÀknat leverans datum var 26-27/5. Har Àn inte fått mitt paket och det står inte ens som skickat Àn och det har gått 8 dagar. Det står Àven på fritids dÀcks sida att om leveransen skulle bli försenad eller något avvikande skulle hÀnda så skulle dom kontakta kunden inom 24 timmar, vilket dim inte gjort! Dom svarar inte heller på mejl! Rekommenderar verkligen ingen att bestÀlla från dom!

FritidsdÀck Sverige ããã®åç
JÀtte trevlig personal som hjÀlpte migâŠ
JÀtte trevlig personal som hjÀlpte mig med alla mina frågor.

FritidsdÀck Sverige ããã®åç
Ville avbestÀlla varan men de villeâŠ
Ville avbestÀlla varan men de ville inte hjÀlpa till

FritidsdÀck Sverige ããã®åç
Mycket fint tips fick för att monteraâŠ
Mycket fint tips fick för att montera dÀck

Köpte en BMS till batteriet till m356
Köpte en BMS till batteriet till m356. Den funkade inte alls.

Kunnig och hjÀlpsam personal
Kunnig och hjÀlpsam personal. Behövde ett nytt framdÀck till min elsparkcykel.

FritidsdÀck Sverige ããã®åç
Bra hantering av min bestÀllning
Bra hantering av min bestÀllning, skickade ett extra dÀck vilket jag uppskattar. Top serviceâ€ïž

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ