レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fin overskuelig webshop. Nemt at bestille og betale. En vare var udsolgt - jeg skrev til kundeservice om de ville fÃ¥ den pÃ¥ lager igen og fik svar samme dag. Dagen efter fik jeg besked om at varen nu... もっず芋る

䌁業が回答したした

FrÞene kom godt frem med dao. PostNord er hurtigere, hvis servicen skal helt i topklasse. Inde i Pakken lÃ¥ der de fineste smÃ¥ breve med blomsterfrÞ i fint silkepapir. Jeg mÃ¥ godt nok indrÞmme, at jeg... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk kundeservice med hurtig reaktion pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l og hurtig ekspedering. FrÞene i forspiring er spiret og alt er godt. Jeg glÊder mig til at se blomsterne 🌌🌞🌺

䌁業が回答したした

Fantastisk hjemmeside og bedste/hurtigste service. Fik en ekstra pose frÞ med gratis og en sÞd besked. De bedste anbefalinger herfra 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

䌁業情報

1. 皮子䟛絊業者

圓該䌁業による蚘述

Frk. GrÞnt tilbyder et udvalg af blomsterfrÞ, der gÞr det nemt at skabe skÞnne buketter, frodige krukker og en levende have. Hver eneste af de mere end 200 sorter har jeg selv dyrket, testet og fotograferet i min skÊrehave – og jeg udvÊlger kun nyhÞstede kvalitetsfrÞ med hÞj spiringsprocent hos dygtige leverandÞrer. KÊrlig hilsen 💚 Birgitte

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

64件のレビュヌ

Fantastisk kundeservice

2026幎4月4日

Hej Maria

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner – det gÞr mig virkelig glad at lÊse 🌞

Hvor er det skÞnt at hÞre, at du har oplevet hurtig hjÊlp og ekspedition, og isÊr at dine frÞ allerede er spiret.

Jeg håber, du får en skÞn blomstersÊson.

Birgitte – Frk. GrÞnt

Meget Êstetisk hjemmeside

Meget Êstetisk hjemmeside, super betjening, fine papirsposer med frÞ - samt detaljerede oplysninger om frÞ, planteråd osv. hurtig levering!

Hej Helle

Tak for din skÞnne anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder virkelig meget for mig 🌞

Jeg er så glad for at hÞre, at du oplever hjemmesiden som Êstetisk og overskuelig, og at du er tilfreds med både frÞposerne og de mange informationer. Jeg lÊgger stor vÊgt på, at det skal vÊre nemt og inspirerende at gå i gang med at dyrke blomster fra frÞ.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og rigtig god fornÞjelse med dine blomster 🌱

Birgitte – Frk. GrÞnt

Super service. Personlig og tillidsvÊkkende. Bedste produkt. Tak for det

Hej Christian 🌞

Tusind tak for din meget fine anmeldelse og de 5 stjerner. Jeg bliver så glad for, at hÞre at du oplevede vores service som personlig og tillidsvÊkkende, og at du er tilfreds med produkterne.
Altsammen er så vigtigt for mig.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.

SkÞnt produkt

SkÞnt produkt, lÊkkert indpakket, hurtig levering

Hej Lotte 🌞

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det glÊder mig meget at hÞre, at du er glad for produktet, og at det nåede hurtigt frem og du synes om indpakningen.

Virkelig god service

Super god service🙂
Svarer hurtigt på mail.
Kan klart anbefales.

2026幎4月14日

Hej Merete 🌞

Tusind tak for din sÞde anmeldelse og de 5 stjerner. Det har vÊret en fornÞjelse at skrive sammen med dig, og jeg er rigtig glad for, at du oplevede hurtige svar og god service.

Jeg håber, dine stolte kavaler spirer fint frem, og at du får masser af smukke blomster i haven.

Fik hurtigt mine frÞ

Fik hurtigt mine frÞ. GlÊder mig til at få dem sået og få forhåbentlig smukke blomster.

2026幎3月26日

Hej Jeanette 🌞

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at hÞre, at dine frÞ kom hurtigt frem.

Jeg håber, du får stor glÊde af at så dem og masser af smukke blomster i haven.
Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis der dukker spÞrgsmål op.

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering
Overskuelig info på frÞ

2026幎4月1日

Hej Lise 🌞

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det glÊder mig meget at hÞre, at du oplevede både hurtig levering og overskuelig information om frÞene.

Fin overskuelig webshop

Fin overskuelig webshop. Nemt at bestille og betale. En vare var udsolgt - jeg skrev til kundeservice om de ville få den på lager igen og fik svar samme dag. Dagen efter fik jeg besked om at varen nu var klar til at bestille. Varene er afleveret til aftalt tid, solidt pakket.
Super service, kan varmt anbefales.

Hej Eva 🌞

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse og de 5 stjerner. Det glÊder mig meget at hÞre, at du oplevede webshoppen som overskuelig, og at du fik hurtig besked, da varen igen var på lager.

Dejligt også at hÞre, at leveringen forlÞb som aftalt, og at frÞposerne kom godt frem. Tak fordi du vil anbefale Frk. GrÞnt.

Fem store stjerner

Hurtig levering og fantastisk vejledning og service ❀
Kan varmt anbefales 😊

2026幎4月4日

Hej Helle 🌞

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse og de 5 stjerner. Det glÊder mig rigtig meget at hÞre, at du oplevede både hurtig levering og god vejledning og service.

Og hvor er det dejligt at hÞre, at du vil anbefale Frk. GrÞnt 😊

Fantastisk udvalg

Fantastisk udvalg, god dialog og hurtig levering.

2026幎4月8日

Hej Anne 🌞

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at hÞre, at din bestilling kom hurtigt frem, og at du havde en god oplevelse hele vejen igennem.

Hurtig levering🙏

2026幎4月8日

Hej Helle 🌞

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at dine frÞposer kom hurtigt frem.

Ønsker dig en dejlig dag.

Super hurtig ekspedition

SÃ¥ hurtig betjent, kom pakken efter 2 dage. SÃ¥ har allerede forsÃ¥et her i pÃ¥sken 👌🌌🌞🐣

Hej Susanne

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det glÊder mig meget at hÞre, at pakken nÃ¥ede hurtigt frem – og hvor dejligt, at du allerede er i gang med at sÃ¥.

Jeg hÃ¥ber, du fÃ¥r en masse fine spirer frem her i forÃ¥ret og senere en have fuld af smukke blomster 🌞

God udvalg

Hurtig levering. Rigtig fint udvalg og smukt pakket ind. Vi har af gode grunde ikke set planterne spire endnu, så vi kender ikke kvaliteten. Men ind til videre en god oplevelse.

2026幎4月1日

Hej Helle

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det glÊder mig meget at hÞre, at du er tilfreds med både udvalget og indpakningen.

Jeg håber, I snart begynder at se de fÞrste spirer. I er altid meget velkomne til at skrive, hvis der opstår spÞrgsmål undervejs.

Rigtig god fornÞjelse med sÃ¥ningen, og jeg hÃ¥ber, I fÃ¥r en masse smukke blomster i haven 🌞

Birgitte / Frk. GrÞnt

Smuk inspirerende hjemmeside med så

Smuk inspirerende hjemmeside med så smukke blomster. Jeg havde lyst til at kÞbe det hele. Efter nogle dage fik jeg en Êske med frÞ og en lille personlig hilsen.
Havde skrevet forkert med adresse og blev kontaktet at frk. GrÞnt, som spurgte ind til om det var de rigtige oplysninger.
Det var meget ordentligt og omsorgsfuldt. Tak for det.

2026幎3月28日

Hej Monica

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder meget for mig at hÞre, at du oplever hjemmesiden som inspirerende – og at du fik lyst til at kÞbe lidt af det hele.

Jeg er også glad for, at jeg nåede at fange adressefejlen i tide. Jeg vil gerne vÊre sikker på, at frÞene når godt frem, så det var helt naturligt lige at dobbelttjekke.

Rigtig god fornÞjelse med dine frÞ – jeg hÃ¥ber, du fÃ¥r en masse smukke blomster i haven 🌞

Birgitte / Frk. GrÞnt

FrÞene kom godt frem med dao

Inde i Pakken lå der de fineste små breve med blomsterfrÞ i fint silkepapir. Jeg må godt nok indrÞmme, at jeg glÊder mig meget til at så, til at de spirer frem og bliver til detnsmukkeste blomsterflor.

Hej SÞs

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at du synes om vores frÞposer - vi har gjort os umage med at lave nogle gode vejledninger.
Jeg hÃ¥ber, du fÃ¥r stor glÊde af at sÃ¥ frÞene, og at de spirer flot frem og bliver til en masse smukke blomster i din have 🌞

Birgitte - Frk. GrÞnt

Hurtig service og nu glÊder jeg,mig

Hurtig service og nu glÊder jeg,mig bare til der kommer blomster af frÞ

Hej Lisbeth

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at du synes om vores service, og kan godt forstÃ¥ at du glÊder dig til en masse blomster 🌞

Birgitte - Frk. GrÞnt

Hurtig levering i fin Êske med kort

Hurtig levering i fin Êske med kort. Giver en ‘varm’ fÞlelse med hÃ¥ndskrevet besked 😊

2026幎3月26日

Hej Mette
Jeg er rigtig glad for at du synes om vores hilsen. OG tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Ønsker dig en dejlig dag.

Alt godt 💐

SÃ¥ fint, frÞene kom som de skulle, hurtigt og uden problemer. GlÊder mig til de blomstrer 🌷

2026幎3月27日

Hej Inge

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi gÃ¥r en skÞn tid i mÞde med frÞ der spirer og en sommer med skÞnne blomster. Ønsker dig et dejligt forÃ¥r med frÞene.

Birgitte - Frk. GrÞnt

Hurtig levering. Fine beskrivelser på hver frÞpose.
Kan kun anbefale!

2026幎3月23日

Hej Lise 🌞

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Og jeg er glad for at du kan bruge beskrivelserne - det er nemlig vigtigt for at mig alle kommer godt i gang med at så frÞene.
Ønsker dig er dejlig dag.

Kh Birgitte 💚

SkÞnne hjemmeside

SkÞnne hjemmeside, med mange flotte billeder så man får lyst til at kÞbe alle frÞene ❀hurtig levering, og er nu klar til at det bliver sommer, så blomsterne kan blomstre.

2026幎3月18日

Hej Vinnie

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Og jeg er rigtig glad for at du har haft en god oplevelse - det er vigtigt for mig. Ja, nu venter vi bare pÃ¥ at de skÞnne blomster vi kan nyde til sommer 🌞
Du Þnskes en dejlig dag.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。