Nem og hurtig levering trods juletid
Nem og hurtig levering trods juletid. Ankom med et personligt kort
Mimersgade 77, 2200, KÞbenhavn N, ãã³ããŒã¯
Nem og hurtig levering trods juletid. Ankom med et personligt kort
Virkelig god service.
Jeg har bestilt noget specielt creme, og da de desvÊrre ikke havde det på lageret alligevel, fik jeg en personlig mail. Vi lavede en aftale, at de gerne måtte holde mig opdateret hvis der var nogle Êndringer. Cremen kom, jeg er glad. Og så var der et lille te brev og en personlig besked i pakken, det er så fedt! Kan godt lide når en hjemmeside bliver personlig.
En rigtig Êrgerlig oplevelse efter at have kÞbt en sort henna farve. Jeg kom ind i butikken med allerede sort hår og meget synligt grå hår. KÞber en sort henna farve i butikken, som er tom for kunder, til 99 kr uden nogen form for oplysning om at produktet ikke dÊkker grå hår. Da jeg får farvet håret og de grå hår ikke er dÊkket, ringer jeg til butikken. Her bliver jeg mÞdt med en kvinde, som katagorisk siger henna ikke dÊkker grå hår. Jeg forklarer, at jeg har farvet det sort med henna fÞr. Dertil får jeg at vide, at det er min egen skyld, fordi jeg ikke har lÊst om produktet på deres hjemmeside og under samtalen bliver rÞret smÊkket på, uden så meget som en afslutning på samtalen eller andet. Enormt ubehÞvlet betjening. EfterfÞlgende har jeg lÊst på hjemmesiden, og der står intet om det der - ej heller bag på produktet. Så der kan fÞjes misinformering til oplevelsen.
Det gÞr det svÊrt at stÞtte lokale butikker, når produkt og betjening ikke lever op til priserne.
Jeg ville gerne sende blomster til en veninde - men ikke afskÃ¥rne. SÃ¥ faldt jeg over blomsterbomberne hos FrÞken Ãko som min veninde selv kunne plante. Lagde en online bestilling, og spurgte om de ville lÊgge en besked ved.
Et par timer senere ringede de, fordi de gerne ville sende en besked med, men systemet havde skåret teksten fra. Jeg sendte straks efter mail med hele beskeden - og kort tid efter fik jeg en bekrÊftelse på at gaven var sendt afsted.
Jeg fik ogsÃ¥ en mail fra FrÞken Ãko om at de havde sendt beskeden med OG pakket blomsterbomberne ind.
VILDT god service! Tak! Og kÊmpe anbefaling herfra.
God kundeservice og hurtig levering. Pakken indeholdt ud over min bestilling, en håndskrevet besked og et thebrev. Pakken var desuden forsvarligt pakket ind.
Under al kritik
Jeg placerede en ordre onsdag i sidste uge. Jeg modtog ordrebekrÊftelse med det samme. Var klar over at de kun afsender ordre mandag og torsdag i bestemte uger i sommerferien. Men jeg har intet hÞrt siden bekrÊftelsen af ordren. Jeg har skrevet to mails til dem samt en besked på FB, fÞrste mail afsendte jeg i sidste uge. Jeg har stadig INTET hÞrt i snart en uge. Der rÞg min gave til vÊrtinden.
Det er fÞrste og sidste gang jeg handler ved dem.
Fint udvalg og priser, samt hurtig ekspedition og levering.
Der var en sÞd håndskrevet hilsen og en lille vareprÞve med i pakken - det luner virkelig at blive behandlet mere som en kunde end et kundenummer :-)
Tak for en god handel og en rigtig god oplevelse!
Meget sÞd service og super glad at hele emballagen var uden plastik!
Hurtig og god forsendelse med en personlig hilsen i pakken. God oplevelse og meget tilfreds
Perfekt og virkelig god kÞbsoplevelse med personlig og meget venlig henvendelse ved vare i restordre samt sÞd, personlig hilsen i pakken. Tak for det :)
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã