Puha ALDRIG oplevet en vÊrre oplevelse med kundeservice. Er det ikke mening en kundeservice burde hjÊlpe sit bedste? FÞrste kÞb, vÊrste kÞb og et sted jeg ikke vil komme igen. Mvh en corona syg... ãã£ãšèŠã
Hold nu op....Sikke nogle sÞde mennesker og hvilken service. Min ordre gik ikke lige til held fra en start, men det blev der hurtigt rettet op pÃ¥ men personlig henvendelse OG en fin gave i min ordre -... ãã£ãšèŠã
Super service og hurtig levering. Jeg blev kontaktet pr. telefon da tÞjet var stort i stÞrrelsen og jeg fik mulighed for at Êndre hvis jeg ikke allerede havde set det. Meget tilfreds.
KÞbte vare under nedlukningen og regnede med at kunne hente i butik. Jeg blev ringet op. Det var ikke muligt at afhente, så hvor ville jeg have leveret? Det er god service!
Puha ALDRIG oplevet en vÊrre oplevelseâŠ
Mvh en corona syg pige, der ikke kunne komme ind og få byttet sine varer, fordi man ikke Þnsker at nogen oplever samme styrke af corona og forholder sig efter myndighedernes regler.
Taknemmelighed er der plads til :D
Super hurtig levering & hÃ¥ndskrevenâŠ
Super hurtig levering & håndskreven hilsen på faktura :-)
De piger der reklamere for jer
De piger der reklamere for jer. De er lidt trÊls,,,,,,
God hurtig og super sÞd service
Altid god service bÃ¥de ved net-salg ogâŠ
Altid god service både ved net-salg og i den fysiske butik.
Altid sÞd og smilende betjening
Hurtige til at sende bestillingen
Hurtige til at sende bestillingen.
SÞde, venlige og meget hjÊlpsomme.
Hurtig levering af det bestilte.
Hurtigt og nemt âïžðð»
Super hurtig levering af et par rigtigâŠ
Super hurtig levering af et par rigtig fede sko
Alt perfektððð
Meget tilfreds med levering og service
Meget tilfreds med levering og service. Fin indpakning, så bliver man ekstra glad, når pakken kommer!
God og hurtig ekspedition
God behandling â€
MÞnster billede/virkelighed
En skjortes mÞnster så meget anderledes ud end på billedet.
God og hurtig levering som lovet.
God service og hurtig levering.
Hurtig levering og ingen problemer medâŠ
Hurtig levering og ingen problemer med produkter :)
Dejligt sted at handle
Dejligt sted at handle. God betjening.
God hjemmeside.
Nemt og hurtigt.
Super service og hurtig levering