ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Från första mötet i butiken, dÀr sten valdes till vårt kök, till montering. Proffs rakt igenom. Otroligt nöjda och rekommenderar starkt!!
Frontapply har ett fantastiskt utbud och verkligt hög servicenivÃ¥! Fick hjÀlp med att skynda pÃ¥ leverans sÃ¥ den skulle komma i fas med byggarna som blev klara tidigare Àn planerat. Stort plus att de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Otroligt trevlig & serviceinriktad personal samt Àgare. Köpt beslag & dörrhandtag i samband med renovering och Àr vÀldigt nöjd med bÃ¥de produkt & bemötande. BestÀllde B&P handtag som inte var den fÀrg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
- ãããã³ ãªãã©ãŒã æ¥è
- 調çå°å°éåº
- ã€ã³ããªã¢ ãã¶ã€ã³åº
- ããŒã ã»ã³ã¿ãŒ
Frontapply AB ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Med en vÀldigt uppskattad kundsupport och kunnig personal kan vi ge dig all hjÀlp du behöver för att kÀnna dig trygg i ditt köp. Besök oss gÀrna i vår butik/showroom i Hammarby Sjöstad, Stockholm, eller hör av dig via telefon eller mail.
Varmt vÀlkommen!
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Rekommenderar starkt!!
Fult och ofÀrdigt resultat
Vi var nöjda med processen fram till monteringen . Men! Frontapply fogar inte mot vÀgg vid montering. Nu menar de att de Àr fÀrdiga, men det Àr stora och fula glipor mot vÀggen och resultatet ser dÀrför ut dåligt och ofÀrdigt ut. Vi kÀnner oss besvikna och ledsna. Måste nu ta in andra hantverkare för att göra klart. Om de hade lagt på extra på fakturan och erbjudit denna tjÀnst för att kunna erbjuda ett bra slutresultat hade kÀnslan blivit en helt annan. Helt sjukt de inte kan erbjuda en helhetslösning. Nu glÀds vi inte åt en ny bÀnkskiva. IstÀllet googlar vi lösningar och nya hantverkare. Sååå tråkigt!
Fin bÀnkskiva men dålig support och kommunikation
Sammanfattningsvis Àr vi nöjda med bÀnkskivan, men har svårt att se vilket mervÀrde Frontapply tillförde jÀmfört med att anlita underleverantören direkt. Med bÀttre kommunikation, större ansvarstagande och mer rådgivning hade helhetsupplevelsen kunnat bli betydligt bÀttre.
BÀnkskivan i sig Àr fin och priset var förmånligt. SjÀlva produkten motsvarade våra förvÀntningar.
DÀremot Àr vi besvikna på Frontapplys hantering i rollen som mellanhand. Vi hade förvÀntat oss betydligt mer struktur, ansvarstagande och kundstöd. I praktiken fick vi ofta sjÀlva kommunicera direkt med underleverantören, som upptrÀdde oprofessionellt, hetsade i kommunikationen och föreslog olÀmpliga tider för mÀtning, installation och åtgÀrder, såsom sena kvÀllar och helger. Detta borde ha hanterats och filtrerats av Frontapply.
Vid vÃ¥rt reklamationsÀrende upplevde vi att det saknades tillrÀcklig förstÃ¥else för konsumentrÀtt och bevisbörda. Kommunikationen mellan Frontapply och underleverantören ledde till motstridig och stundtals felaktig information. Den tekniska âbedömningâ som gjordes för att faststÀlla orsaken till skadan var mycket begrÀnsad och upplevdes inte som seriös.
Vi saknade Àven proaktiv rådgivning. Våra egna hantverkare kunde snabbt föreslå alternativa lösningar för ett bÀttre slutresultat, såsom att ta bort fönsterbrÀdan och förlÀnga bÀnkskivan, något vi hade förvÀntat oss att Frontapply skulle kunna bidra med redan från början.
Oerhört nöjd med min upplevelse hosâŠ
Oerhört nöjd med min upplevelse hos Frontapply. Alva gjorde hela processen smidig från början till slut. 5/5!
Otroligt omstÀndligt att komma framâŠ
Otroligt omstÀndligt att komma fram till prod start, frågor som Àter tid som kan stÀllas vid bestÀllningen kommer ett par dagar senare, vÀlvillig personal men logistiken mindre bra för att vara transparent. I övriga vÀrlden och deras villkor Àr betalning ett ordererkÀnnande så varför ytterligare ett en 4-5 dagar senare?
Förseningar på överens en månad
BestÀllt handtag till kök. Fick endast en del av handtagen och de andra fanns inte i lager men skulle kunna skickas ganska snart till den 18 september. Det blev sedan försenat ytterligare till 10 oktober. Skulle inte bestÀlla hÀr om man har satt in nytt kök och behöver vara sÀker på att få handtag. Verkar vara vÀldigt osÀkert med leveranserna

Frontapply AB ããã®åç
Bra service och produkter!!
Toopen support, något buggig/seg hemsida
JÀttebra support, snabb leverans och service rakt igenom. Ett klagomål, men som inte gör att de förtjÀnar avdrag var att hemsidan krånglade otroligt mycket för mig.
Men iom den effektiva supporten och snabba svaren så löste sig allting på ett vÀldigt smidigt sÀtt.
Snabb och smidig leverans.
Snabb leverans och bra hemsida.
Smidigt att bestÀlla
Smidigt att bestÀlla på nÀtet. Hade stÀllt en fråga i min bestÀllning och blev uppringd innan de skulle skicka. VÀldigt proffsigt.
Kompetent och kundvÀnlig personal
Kompetent och kundvÀnlig personal som hjÀlper hela vÀgen från frågor innan köpet på plats i butiken till förklaringar och vÀgledning på telefon efter köpet.
Mitt go to place
Mitt go to place för att handla Buster & Punch. Har gjort custom-bestÀllningar direkt via mail och den personliga servicen Àr jÀttebra.

Frontapply AB ããã®åç
Jag Àr mkt nöjd bÃ¥de med varorna somâŠ
Jag Àr mkt nöjd både med varorna som jag bestÀllt men också med bemötandet och servicen hos Frontapply.

Mycket bra!
Mycket bra service genom hela processeen från bestÀllning till installation av min fina bÀnkskiva!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ