ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super fin service fra opmÃ¥ling og information til montering og fÊrdiggÞrelse af min kÞkken renovering (ny bordplade og nye fronter). Hurtigt, nemt og virkelig fint resultat som jeg er meget tilfreds m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Renovering af vores kÞkken blev udfÞrt af FrÞsÞ kÞkkenfornyelse. Den startede med god opmÃ¥ling af Frank, stor Tak til Dig!!!. Selve renovering bestÃ¥et af nye bordpladerne, lÃ¥ger, fronter pÃ¥ skufferne... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En helt fantastisk god oplevelse. FÞrst fik jeg besÞg, hvor Claus havde matrialeprÞver med, opmÃ¥lning og bestilling. En meget grundig og dygtig montÞr, der stille og roligt, lavedede sit arbejde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
FrÞsÞ KÞkkenfornyelse sÊlger kÞkkener samt låger, bordplader og skuffer. Vi leverer til tiden og nÞgleordene er god service, kvalitet og stÊrke priser.
é£çµ¡å
Oldenvej 7, 3490, KvistgÃ¥rd, ãã³ããŒã¯
- froso.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi er meget glade for slutresultatet ogâŠ
Vi er meget glade for slutresultatet og alle aftaler blev overholdt.
Gammelt kÞkken, ny energi!
Vi har netop fÃ¥et opdateret vores kÞkken fra Ã¥r 2005, og det fÞles som et helt nyt rum. Det bedste ved hele processen var rÃ¥dgivningen â vi blev vejledt til at "skÊre ind til benet", hvilket gav et meget mere enkelt og tidslÞst udtryk med skuffer i stedet for skabe.
Vi havde lidt bump på vejen med den fÞrste eksterne håndvÊrkere, men efter en god dialog med firmaet kom der hurtigt styr på det hele. Deres egne tÞmrere har leveret en finish i topklasse og udbedret de sidste detaljer til perfektion.
Vi er vildt tilfredse med, at vi valgte at renovere frem for at rive alt ned. Det kan varmt anbefales!
Fin service og flot resultat.
Super fin service fra opmåling og information til montering og fÊrdiggÞrelse af min kÞkken renovering (ny bordplade og nye fronter). Hurtigt, nemt og virkelig fint resultat som jeg er meget tilfreds med.

FrÞsÞ KÞkkenfornyelse ããã®åç
Simpelthen så flot et arbejde
Simpelthen så flot et arbejde. KÞkkenet er som nyt!

Virkelig flot arbejde
Virkelig flot arbejde, vores kÞkken er blevet som nyt. Alt fra kundebesÞg til udfÞrelse har bare virket upåklageligt. Stor anbefaling herfra

Nye kÞkkenlåger
FrÞsÞ var hurtige, imÞdekommende og prÊcise, da jeg tog kontakt. De besÞgte os og prÊsenterede de forskellige muligheder for udskiftning af låger og facader i vores kÞkken og var hurtige til at måde op og give et tilbud. Levering tog nogle uger, men det var ikke mere end forventeligt. Installeringen gik fint. Der manglede lidt, men det vil de ordne efterfÞlgende. Der har vÊret god kommunikation og vi er glade for produktet.

FrÞsÞ KÞkkenfornyelse ããã®åç
Rigtig god og pertenlig tÞmmer finâŠ
Rigtig god og pertenlig tÞmmer fin opfÞlning fra frÞsÞ kan ikke sÊtte en finger på noget som helst kan varmt anbefales

manglende skab åbningsfunktion
fine låger og skabe dog virker push lÞsningen ikke på det ene sÊt hÞjskabe. Det har indtil videre ikke vÊret muligt at finde lÞsning med sÊlger.

FrÞsÞ KÞkkenfornyelse ããã®åç
Meget dygtig og kompetent â»ïž
Mit kÞkken og badevÊrelse har fÃ¥et en smuk og praktisk opgradering med FrÞsÞ KÞkkenfornyelse. Super god service og rÃ¥dgivning fra fÞrste kontakt til fÊrdigt arbejde â meget dygtig og kompetent. Og det fÞles godt at kun forny de synlige fronter og bordplade uden at udskifte alt â»ïž Jeg er virkelig glade for resultatet. De varmeste anbefalinger herfra!

FrÞsÞ KÞkkenfornyelse ããã®åç
En helt fantastisk god oplevelse.
En helt fantastisk god oplevelse.
FÞrst fik jeg besÞg, hvor Claus havde matrialeprÞver med, opmålning og bestilling.
En meget grundig og dygtig montÞr, der stille og roligt, lavedede sit arbejde til topkarakter, og efterfÞlgende ryddede op og fejede efter sig, så kÞkkenet så ny og flot ud.
Ãn dag og det hele var fÊrdigt.
Tusinde tak for et flot kÞkken på en dag.
Kan varmt anbefales

En positiv oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med FrÞsÞ KÞkken i forbindelse med min kÞkkenfornyelse. Frank, ejeren, stod for opmåling og rådgivning og havde et godt Þje for kÞkkenets udtryk og helhed. Resultatet blev både pÊnt og funktionelt. Henrik stod for monteringen, som blev udfÞrt omhyggeligt og professionelt. Alt i alt en positiv oplevelse, og jeg kan varmt anbefale FrÞsÞ KÞkken.

Udskiftning af låger
Vi valgte udskiftning af låger og skuffer i stedet for den store tur med helt nyt kÞkken. Det var et godt valg, vores kÞkken fremstår som nyt til en brÞkdel af prisen for helt nyt kÞkken. Hele forlÞbet fra tilbud til fÊrdiggÞrelse var perfekt, selve arbejdet blev omhyggeligt udfÞrt af Jan, der ordnede det hele på 6 timer, imponerende.

Fint forlÞb og resultat
Fint forlÞb og resultat. Vi fik nye fronter i kÞkkenet og det er blevet som et helt nyt kÞkken.
Det tog 1 dag at montere og vi er fuldt tilfredse med udfÞrslen og resultatet.

Nyt kÞkken med renovering
FrÞsÞ KÞkkenfornyelse tryllede vores 25 års gamle kÞkken om til et sprit nyt med renovering/nye låger og fronter. Så flot, vi er virkelig glade for det. Prisen var som aftalt, de kom som aftalt og skiftede det vi havde aftalt. De var grundige til opmåling og da de renoverede. Ryddede fint op efter sig. Alt var perfekt og nu har vi det flotteste kÞkken. Tak FrÞsÞ :-)

kÞkken med god samvittighed
Jeg fik et godt, smukt kÞkken med genbrug af det meste af det eksisterende og et minimum af nyt. De kom og handlede - på 1œ dag var det opsat og alt blev ryddet op. Jeg er ovenud tilfreds - med kÞkkenet, håndvÊrket, service og prisen. vh Ingrid

FrÞsÞ KÞkkenfornyelse ããã®åç
Professionelt firma og kÞkkenet blev så flot!
Vores kÞkken er blevet så flot. På trods af lidt bÞvl med bordpladen blev alt håndteret super og meget professionelt.
Jeg kan varmt anbefale FrÞsÞ.

Nye kÞkkenlåger - super service
FrÞsÞ får de bedste anbefalinger herfra. Claus stod for opmålingen, en masse farver og muligheder, havde fin tid til at gennemtÊnke muligheder, så tak til Claus.
Jan stod for monteringen af mine kÞkkenlågen - han er meget dygtig og kompetent - ryddede pÊnt op efter sig. Har intet at beklage, kun lidt lang leveringstid, men det var oplyst fra start, så intet kritisk herfra.

Nye kÞkkenlåger
Vi har netop fået skiftet kÞkkenlåger hos FrÞsÞ KÞkkenfornyelse. Processen har vÊret upåklagelig og resultatet super flot.

Super oplevelse med FrÞsÞ KÞkkenfornyelse
Vi har fået moderniseret vores kÞkken med nye låger fra FrÞsÞ KÞkkenfornyelse, og vi er utroligt tilfredse med hele forlÞbet. Fra start til slut har håndteringen vÊret professionel, og den lovede tidsplan blev nÞje overholdt. Resultatet er virkelig flot, og det har givet vores kÞkken et helt nyt liv.
Ligeledes en stor ros til Jan, som stod for monteringen. Han var yderst professionel, effektiv og sÞrgede for, at alt blev fÊrdigt til tiden â en rigtig dygtig hÃ¥ndvÊrker!
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til FrÞsÞ KÞkkenfornyelse. En stor succes for os som kunde!

FrÞsÞ KÞkkenfornyelse ããã®åç
God proces og flotte låger
God proces og flotte lÃ¥ger. Da en af lÃ¥gerne rÞg af hÊngslet fÃ¥ mdr efter opsÊtning, sendte de en ud for at fikse det. Meget ukompliceret og anbefalelsesvÊrdigt firmaðð»

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ