Bra produkt bra sevice
Bra produkt, bra pris, snabb service!
Fick en defekt slang/flaska, ny skickades direkt. 5/5
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Bra produkt, bra pris, snabb service!
Fick en defekt slang/flaska, ny skickades direkt. 5/5
Otroligt sega pÃ¥ att svara, nÀr man frÃ¥gar efter returnummer sÃ¥ man kan returnera sÃ¥ ska man stÃ¥ för returen sjÀlv vilket har gjort detta köp vÀldigt dyrt nÀr inte pengarna finnsðŽð€® sista gÃ¥ngen jag handlar frÃ¥n dom
Snabb leverans, bestÀllt flertalet gånger.
Kom överens på telefon att jag skulle returnera en vara. Skickade varan men den kom i retur nÀr ingen hÀmtade ut den vilket resulterade i att jag fick betala dubbel frakt. Urdåligt.
Ingen svarar på mail vid reklamation trots flera försök.
BedrÀgeri, undvik.
Var legitima tidigare år men har blivit annat nu.
Breaking bad 0.5
Et elendig svindelfirma hÊver pengene og sender ingen vare og bagefter kan man ikke komme i kontakt med dem
SÃ¥ handel ikke der
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã