Det gÀllde ett inkassokrav dÀr vi sagt upp domÀnen i april 2021. Jag mejlade SVEA utan att fÃ¥ svar. Mejlade sedan er min tidigare uppsÀgning och kravet Àr nu annullerat. VÀldigt nöjd med hjÀlpen och d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag var mycket frustrerad eftersom jag inte lyckats installera Outlook pÃ¥ min nya McBookAir. TvÃ¥ experter i stadens databutik och verkstad gick bet pÃ¥ att hjÀlpa mig. Jag Àr 80 Ã¥r och blir hjÀlplös in... ãã£ãšèŠã
Fantastisk support, bÀttre kan man inte fÃ¥ :) Svarar ofta pÃ¥ bara nÃ¥gon minut, oavsett om det Àr dag eller kvÀll eller helg. Alltid hjÀlpsamma, oavsett om det Àr drift, design eller annan support man... ãã£ãšèŠã
Megastort tack till FS Data som varit sÃ¥ tillmötesgÃ¥ende under alla de Ã¥r jag varit deras kund. Nu har FS Data dessutom hjÀlpt mig att rÀtta till ett misstag som jag begÃ¥tt gÀllande en faktura. Det u... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
VÀlkommen till FS Data, Sveriges Àldsta Webbhotell! Vi erbjuder webbhotell, domÀnnamn, e-post och servrar. Snabba, sÀkra och stabila tjÀnster för företag och privatpersoner.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Duktig och snabb support!
Melos Àr grym! Fixar allt och snabb Àr han också.
Bra jobbat Victor
Jag fick alldeles utmÀrkt hjÀlp av Victor nÀr jag behövde det.
Bra hjÀlp av Victor på FSdata
Usel support
Har varit kund i mer Àn 10 år.
Har försökt få support i 2 dagar.
HÀnvisar till chatt , får inte svar
Sitter i telfonkö i 30 min sen blir man bortkopplad
TyvÀrr gick jag med på att migrera och enligt deras villkor betalt fram till 2025..........
Missnjöd kun Lars Svensson
Snabb, vÀnlig och effektiv!
Det började med en PHP-versions uppdatering och slutade med en snabbare hemsida. Snabba svar i support chatten och snabbt fixat. Han gav alltid det lilla extra som man behöver nÀr man ropar på hjÀlp. Tack Melos för supporten!
Fick snabb och proffsig hjÀlp av FSâŠ
Fick snabb och proffsig hjÀlp av FS Datas superstjÀrna Victor :)
Snabb och lysande support
Snabb och lysande support, Melos i supporten löste det galant och visade förståelse för min fråga och behov av hjÀlp!!
Melos Àr bÀst
Varenda gång jag chattat med Melos får jag alltid
perfekt support och saker o ting ordnas på studs
Tack Victor super bra service!
Viktor har varit bÀsta hjÀlp helaâŠ
Viktor har varit bÀsta hjÀlp hela tiden, ingen vÀntetid på svar, och mitt fel har han hjÀlp mig med.
Bucklanbygg.
Kristoffer
Thanks Melos
Thanks Melos. Quick, nice and competent help.
Mats JÀrnmalm
LD Webb Produktion
Viktor svarade snabbt.
VÀldigt hjÀlpsamma och tillmötesgående :)
VÀldigt hjÀlpsamma!
Very good support
We are having our VPS at FSData and we are very happy for the support given
Viktor var som vanligt till stor hjÀlp
Viktor var som vanligt till stor hjÀlp! Toppen support.
Byte av lösenord -bra support fick jag.
Melos hjÀlpte mig framgångsrikt, och med bra tålamod, att byta lösenord på ett av mina e-post konton.
Tack Melos/FS Data
Viktor hjÀlpte mig direkt med mittâŠ
Viktor hjÀlpte mig direkt med mitt Àrende
Proffsiga
Proffsiga, pedagogiska och hjÀlpsamma! Alltid lika nöjd!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹