Nye gardiner til hele vores nye husâïž
Det spiller Max
Let og enkel at handle med Gardin Per
Skarp pris
Fedt udvalg
God vejledning
Kan kun anbefale Per
Fuglsang gardiner Inspiration til din bolig - allermest til tekstiler og gardiner Gardiner, markiser, solafskÊrmning er vores specialitet.
ãã³ããŒã¯
Det spiller Max
Let og enkel at handle med Gardin Per
Skarp pris
Fedt udvalg
God vejledning
Kan kun anbefale Per
Vi har brugt Fuglsang(Per) over et par omgange. Vi har vÊret tilfredse med begge forlÞb - både opsÊtning og service.
Derudover kom han ud og skiftede en motor i vores gardiner uden beregning - 6 år efter de var installeret. Vi kan kun anbefale dem.
Fik Fuglsang anbefalet via en kollega.
Fuglsang kom og lavede opmåling i de forskellige rum og vi fik en god snak om udvalget og de forskellige kvaliteter der kunne tilbydes inden for plissegardiner.
Levering var allerede en uge efter, og montering var flot og professionelt udfÞrt.
Fuglsang gardiner har min bedste anbefaling, og jeg ved hvem/hvor jeg fremadrettet vil sÞge råd og vejledning ifht indretning og optimering af min bolig.
Tak for god service, sparring og en optimal lÞsning for mig og min bolig.
Absolut den dårligste kundeservice nogensinde.
Vi fik Per forbi da vi er glade for place gardinerne på badevÊrelset og vil derfor bestille flere.
I stuen var vi utilfredse da de var skÊve i bunden, her fandt vi en lÞsning med en klips han ville montere, da han godt kunne se fejlen. Da vi så fremviser gardinerne i sovevÊrelset som kÞre dårligt i skinden og bliver skÊve i bunden mener han man bare lige skal smÞre med olie, det gÞr han så og syntes nu det fint. Men de er stadig 15/20 cm. SkÊve.
Vi er ikke tilfredse og Per klapper os bare på skuldren og går.
At vi har betalt ham over 33.000 kr. og han bare behandler folk på denne måde er skammeligt. God service når pengene skal sendes men abselut dårlig service når der er betalt.
Mest inkompetente gardinforhandler der opfÞrer sig forfÊrdeligt over for sine kunder. Leverer gardiner der står ud som et A og er uhÞflig ved reklamation. Vi har kÞbt for 30.000kr. Og intet er pÊnt. Da vi har ham ude er han meget uhÞflig og provokerende. Hold jer fra ham!
Som fÞrste gangs kÞber af gardiner, går man ud fra at man bliver vejledt konkret. Jeg har siden jeg fik lavet mine gardiner vÊret utilfreds med placering. Jeg finder dog på en lÞsning og kontakter ham. 425kr for at han kommer bruger 10 min på at rette det. Han indrÞmme selv at sådan skulle de have vÊret sat fra start. Men efter gentagende gange på forsÞg på at få fat på ham, giver jeg op. Jeg bliver ignoreret på mail og han vil ikke erkende fejl. 425 for en fejl begået af ham. Jeg anbefaler dem ikke.
Ãrlig, fin leveringstid og en fair pris ð
Vi havde nogle stykker ude ift. at give tilbud på gardiner på hele huset efter renovering.
Endte med at gå med Per, og var meget tilfreds med prisen, montering mm.
SÃ¥ alt i alt er jeg en glad kunde ð€
Som udgangspunkt god service og pris. Dog er der totalt stilhed når de ikke kan lÞse et problem de selv har skabt og prÞver på ingen måde at finde alternativ lÞsning eller kompensere. StÊrkt utilfredsstillende og pludselig ikke pengene vÊrd.
Vi har af to omgange bestilt gardiner hos Fuglsang. Meget behageligt besÞg af gardinbussen begge gange, vores Þnsker blev opfyldt, god leveringstid, fin kvalitet. Dog var et enkelt gardin et par millimeter for bredt, det blev med det samme ombygget. Vi har kun oplevet fantastisk service.
Fin service.. lige ind til jeg havde betalt. Må sande at pris og kvalitet hÊnger sammen. Mine gardiner har grimme folder og mÊrker her 2 mdr efter de blev hÊngt op. Jeg kontaktede Per for at spÞrge om de vil komme og dampe gardinerne for at se om mÊrkerne kan fjernes. Men ingen respons? Trist og uprofessionelt!
SÃ¥ til dig/ jer der overvejer at spare lidt ved at kÞbe gardiner her.. Donât do it!!

Fuglsang Gardiner og Indretning ããã®åç
Rigtig god rådgivning og gardiner i god kvalitet. Prisen er rigtig god sammenlignet med de andre tilbud vi fik.
Vil helt sikkert anbefale Fuglsag Gardiner til andre.
Jeg skulle have plissÚ-gardiner til et nybygget hus. Blandt flere tilbud valgte jeg Fuglsang Gardiner, fordi de havde en kort leveringstid på 8 dage. Efter 8 dage kom montÞrerne med 7 stk., men målene var forkerte på 4 ud af 7. De monterede 3 stk., hvoraf det ene var monteret forkert. De spartlede hullerne, så jeg kunne slibe og male. Efter yderligere 8 dage kom montÞrerne uanmeldt med de sidste 4 stk., hvoraf målene var forkerte på 2 ud af 4. De monterede 2 stk. Efter yderligere 8 dage kom de uanmeldt med de sidste 2 stk. I mellemtiden havde jeg konstateret, at beslagene sad for tÊt på vinduerne til at skinnen kunne komme bag dem. Ved det sidste besÞg flyttede de 5 beslag i vinduerne. MontÞrerne fortalte, at de tit kÞrte forgÊves med gardiner med forkerte mål. Regningen kom til gengÊld hurtigt. Jeg gjorde indsigelser, og fik en dekort på kr. 1.240 ex. til reparation af vinduer. Det er et lille plaster på såret, som ikke matcher min Êrgrelse over at skulle reparere vinduer i et nyt hus samt min skuffelse over hele forlÞbet. Tonen blev også en helt anden, da jeg gjorde indsigelse. Jeg kan IKKE anbefale Fuglsang Gardiner.
Vi havde bedt om et tilbud på gardiner til hele huset, og som vi valgte at acceptere i god tro. Ved montering har de glemt gardiner til sovevÊrelset, men vi får besked på at de ville komme senere. Ca. tre uger senere kommer gardinerne til sovevÊrelset så endelig, men til vores store overraskelse modtager vi den efterfÞlgende dag også en ekstra regning på +1300 kr.
Vi tÊnker at det er en fejl, da vi aldrig er blevet oplyst om denne ekstra omkostning og vi havde vi bedt om et samlet tilbud på hele huset i fÞrste omgang. Da vi kontakter dem bliver vi mÞdt af meget uhÞflige og flabet svar, hvorfor vi til sidst ikke ser anden udvej end at betale ekstra regningen.
Kan absolut ikke anbefales.
Har fået gardiner i mit nye hus, leveret af Fuglsang gardiner.
Blandt flere forskellige tilbud, var Fuglsang gardiner klart bedst på pris og ligeledes klart bedst på både service, viden og endelig lÞsning.
Slutproduktet overgår mine forventninger. Tak til Fuglsang gardiner og Uffe, som stod for alt.
Kan anbefales!!
Vi fik super flotte og god kvalitet af gardiner i vores nybyggeri.
Tusind tak for rigtig god service, professionel opmÃ¥ling og guidning i forskellige muligheder. Nem kontakt til kundeservicen. Utrolig hurtig leveringstid og utrolig gode priser!!ððŒ Vores Þnske blev helt klart opfyldt og vi er super tilfredse og glade for vores gardiner. Jeg kan kun anbefalde jer at kÞbe jeres gardiner HER!ð
Vi har igÃ¥r fÃ¥et sat gardiner op til hele vores hus af Fuglsang Gardiner - de er blevet SÃ
fine!
De havde en hurtig levering på 2 uger og kom med det samme ud og monterede dem.
Kvaliteten af gardinerne er ikke til, at tage fejl af og derudover havde de en fantastisk pris som ingen andre gardinerfirmaer kunne matche !
5 stjerner herfra for de flotteste gardiner og gode priser! :-)