レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

My go to for car parts. Have done something like 8 orders already on my account, only encountered one issue and it was resolved rapidly and how you'd expect (replacement free of charge) Good products... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Bij de nieuwe velgen bleken achteraf ook smalle wielmoeren nodig te zijn. De keuze op de site is reuze maar Fullcartuning zocht eea voor me uit en stelde precies de beste oplossing voor. Een simp... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Perfect bedrijf. Zeer goed geholpen met mijn Tesla S met brede velgen montage incl. de juiste spacers. Vakkundige gasten en mooi bedrijf. En prima koffie tijdens het wachten.

䌁業情報

1. 自動車郚品店

圓該䌁業による蚘述

Leverancier voor motorupgrades, stijlvolle aanpassingen of een volledige revisie. Auto-onderdelen voor alle merken en modellen. Gespecialiseerd in onderdelen voor Japanse auto's, vooral Honda.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

db killers voor mijn circuitauto

heb online db killers voor mijn circuitauto besteld. Gezien alle maten er niet bij stonden heb ik even met de klantenservice gebeld, zonder moeite werd het product even opgemeten in hun magazijn. En snelle levering, de volgende dag in huis

2025幎5月28日

Fullcartuning からの回答

Bedankt voor het delen van je ervaring Niels! We hopen je snel weer te zien.

Azienda seria

Azienda seria... Tempi di risposte brevi e cordiali..spedizione veloce.... Consigliato

2025幎5月27日

Fullcartuning からの回答

Grazie per la recensione e la fiducia!

Cordiali saluti,

Eerlijk

Eerlijk, goed contact en goede prijs kwaliteit.

2025幎5月23日

Fullcartuning からの回答

Bedankt voor je reactie! We waarderen dat echt.

Superzaak!

Nadat ik ze heb gebeld n.a.v een klein ongelukje met n beetje stress , ben ik ontzettend goed en proffesioneel geholpen door iedereen die er bij betrokken werd! Zou hier zo zonder nadenken zeker weer bestellen! Vandaag zijn mijn nieuwe velgen binnengekomen! En wat zien ze er geweldig uit!

2025幎5月27日
自発的なレビュヌ

Fullcartuning からの回答

Dank je voor je support en je beoordeling!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en goede betrouwbare service

Had snel speciale wielbouten nodig ivm een nieuwe set velgen en uit eerdere ervaring met snelle en betrouwbare levering heb ik zonder twijfel ook gelijk hier weer besteld. Duurde uiteindelijk 1 werkdag en toen was alles al netjes geleverd en erg goed verpakt! Ook de service wanneer er iets niet goed is valt niks over te klagen en wordt z.s.m. opgelost.

2025幎5月19日

Fullcartuning からの回答

Wat fijn om te lezen, bedankt voor je beoordeling!

5぀星のうち3の評䟡

Product snel en correct verpakt

Product snel en correct verpakt ontvangen.

Tegenvaller: mindere kwaliteit kunststof met veel oneffenheden.
Gelukkig zelf handig genoeg om het te plamuren en te spuiten, anders werd het alsnog een duur grapje.

2025幎5月20日

Fullcartuning からの回答

Thanks voor je review! Jammer, maar goed opgelost. Niet tevreden? Retour kan altijd!

5぀星のうち2の評䟡

Veerpootbruggen

Veerpootbruggen besteld, achteraan past mooi, vooraan helaas niet (motorkap sluit niet meer).

2025幎5月21日

Fullcartuning からの回答

Thanks voor je review Glenn! Jammer van de voorste veerpootbrug, retour kan altijd, laat maar weten!

Bestelling

Goeie beschrijving en snelle levering

2025幎5月20日

Fullcartuning からの回答

We stellen je mening erg op prijs, dank je wel Nathan!

Aanrader

Snelle levering, mooi product en scherpen prijzen! Aanrader

2025幎5月17日

Fullcartuning からの回答

Hartelijk dank voor je feedback!

Meedenken met de klant!

Bij de nieuwe velgen bleken achteraf ook smalle wielmoeren nodig te zijn.
Een simpele klik in een toegestuurde mail was voldoende om de wielmoeren thuis te krijgen.
En dat ook nog eens zonder verzendkosten omdat deze eigenlijk al bij de velgen hadden moeten zitten.
Top!
Had al eerder een set velgen bij Fullcartuning besteld en bij een volgende auto kom ik er zeker weer terug.

2025幎5月16日

Fullcartuning からの回答

Bedankt voor je vertrouwen in ons en je mooie review.

5぀星のうち5の評䟡

Ik werd continu op de hoogte gehouden

Ik werd continu op de hoogte gehouden en het product zou in backorder komen. Geeft niet zo veel, had ik even rust om het niet te moeten monteren ;).
Ik werd ineens gebeld met een excuus en een goede verklaring, dus absoluut niets te klagen.

Bedankt weer!

2025幎5月15日

Fullcartuning からの回答

Hartelijk dank voor je fijne review! Graag tot een volgende keer!

Dik voor elkaar.

Snelle levering met track en trace. Prijs kwaliteit prima.

2025幎5月14日

Fullcartuning からの回答

Snel en netjes, precies zoals we het graag doen. Bedankt!

Net bedrijf

Net bedrijf, levert wat je wilt en op de afgesproken tijd.

2025幎5月13日

Fullcartuning からの回答

Blij dat je tevreden bent, graag tot de volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

netjes verpakt en snel geleverd

netjes verpakt en snel geleverd. Product voldoet aan de verwachtingen waardoor onze machine weer snel de weg op kon.

2025幎5月10日

Fullcartuning からの回答

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat alles naar wens was.

A++++

A++++ A+++++

2025幎5月9日

Fullcartuning からの回答

Bedankt voor je geweldige review Marc!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。