Niesamowite, korzystaÅem z wielu produktów CBD ale ten jest najlepszy i daje rezultaty. Mam problem z napiÄciem miÄÅniowym i neurolog poleciÅ mi tÄ stronÄ. Korzystam juÅŒ od 3msc, zÅoÅŒyÅem 2 zamówien... ãã£ãšèŠã
Olejek CBD pomógÅ mi z mÄczÄ cymi mnie bólami gÅowy i bezsennoÅciÄ i stresem, wczeÅniej korzystalem z produktów innej marki i jakoÅ nie specjalnie mnie przekonaÅy, ale po uÅŒyciu olejku Fullspectrum zmi... ãã£ãšèŠã
Fullspectrum niewÄ tpliwie ma dobry marketing.Strona web prezentuje siÄ Åadnie a baza wiedzy jest caÅkiem w porzÄ dku. Telefonicznie kaÅŒdorazowo odzywa siÄ miÅy gÅos kompetentnej osoby. PrzesyÅka dotarÅ... ãã£ãšèŠã
Olejku uÅŒywam juÅŒ po raz drugi. Pierwszy raz ponad póŠroku temu bardzo mi pomógÅ w stresujÄ cym dla mnie okresie kiedy to budziÅam siÄ w Årodku nocy i nie potrafiÅam zasnÄ Ä z pulsem ponad sto. Teraz... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Full Spectrum pozwala w jednym miejscu kupiÄ wszystkie najlepsze produkty z konopi, które wspierajÄ Twój organizm w osiÄ gniÄciu i utrzymaniu zdrowej równowagi.
é£çµ¡å
Nowogrodzka 10/10, 00-510, Warszawa, ããŒã©ã³ã
- info@fullspectrum.pl
- fullspectrum.pl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Niesamowite
Mam problem z napiÄciem miÄÅniowym i neurolog poleciÅ mi tÄ
stronÄ. Korzystam juÅŒ od 3msc, zÅoÅŒyÅem 2 zamówienia i napewno bÄdÄ staÅym klientem. Polecam
Dobrze i niedobrze
KupowaÅam kilka opakowaÅ herbaty konopnej, wszystko byÅo ok i w smaku bardzo dobra ale ostatnio w Årodku trafia siÄ...styropian. I to nie, ÅŒe jedna kuleczka ale wiÄcej tego siÄ chowa, tak ÅŒe wÅaÅnie zauwaÅŒyÅam, ÅŒe zaparzyÅam herbatÄ ze styropianem.. SUPER.
Co do olejku 6% - dodatek rozmarynu zrujnowaÅ smak. DziaÅanie - takie sobie. UÅŒywam na stres i doÅÄ szybko pomaga ale teÅŒ doÅÄ szybko efekt uspokojenia znika (dÅuÅŒej potrafi dziaÅaÄ herbata konopna, która ma przecieÅŒ 1,5%). Dodam, ÅŒe regularne uÅŒywanie go przy ÅŒoÅÄ
dku skÅonnym do refluksu POGARSZA objawy, wiÄc dla osób z takimi problemami odradzam.
Na plus na pewno szybka wysyÅka i doÅÄ czÄste rabaty moÅŒna dopaÅÄ.
Bardzo dobre szkolenie na 6+
Bardzo dobre szkolenie na 6+
PrzemiÅy i konkretny przedstawiciel otwarty na wspóÅpracÄ
Super moÅŒliwoÅÄ przetestowania produktu
ZaÅŒywany olejek w chwilach stresujÄ cychâŠ
ZaÅŒywany olejek w chwilach stresujÄ cych pomaga utrzymaÄ równowagÄ .
Lepszych produktów nie znajdziecie!
StosowaÅam juÅŒ produkty innych firm i ÅŒyÅam przekonaniem, ÅŒe CBD na mnie nie dziaÅa. A później trafiÅam na Full Spectrum i okazaÅo siÄ, ÅŒe jednak dziaÅa! PorównujÄ c ceny porównajcie sobie teÅŒ zawartoÅÄ CBD w butelce... bÄdziecie zaskoczeni... Full Spectrum wygrywa na kaÅŒdym polu.
Nie polecam.
Witam, wedÅug Pani dzwoniÄ cej do mnie z firmy fullspectrum otrzymaÅem rabat wysokoÅci 50% od producent. Który uznaÅ ÅŒe naleÅŒy siÄ dla staÅych klientów.Lecz po sprawdzeniu na stronie bez logowania ten rabat byÅ dostÄpny dla wszystkich !
Jestem staÅÄ klientkÄ fullspectrum.pl
Jestem staÅÄ klientkÄ fullspectrum.pl. TraktujÄ mnie indywidualnie, majÄ ÅwietnÄ infoliniÄ i doradztwo. Polecam
Szybka wysyÅka
Wszystko poszÅo super, szybka wysyÅka, nie byÅo bÅÄdów w zamówieniu, polecam :)
Wszystko super mega polecam
W porzÄ dku olejek
GorÄ co polecam produkty
GorÄ co polecam produkty. W peÅni speÅniÅy moje oczekiwania
Szybka realizacja zamówienia
Szybka realizacja zamówienia, dobrze zapakowane i Åwietne produkty. Zdecydowanie polecam
Bezproblemowo i szybko
Bardzo szybka obsÅuga, wysyÅka. Olejki porzÄ
dnie zapakowane.
I ogromny plus za wspieranie Schroniska!
CBG jak i sam sklep OK z 2 maÅymi uwagami
Szybka realizacja zamówienia oraz dostawa. Strona cieszy oko jako osoba z branÅŒy IT. Bardzo fajne opakowanie oraz zawartoÅÄ (dobrze wykonane i Åadne broszury informacyjne). OsobiÅcie zamówiÅem produkt CBG 9% i wyglÄ da na naturalny i bezpieczny zamiennik do sÅabszego benzo typu Relanium (Valium, diazepam) [ostrzeÅŒenie: nie jestem lekarzem, a wyÅŒej wspomniane leki powinno braÄ siÄ z CBG z odstÄpem czasowym i w maÅej iloÅci]. OsobiÅcie mnie relaxuje, poprawia humor, zmniejsza lÄk i dodaje energii. W raz z czasem trwania "CBG" w pewnym momencie nastÄpuje pewne "wypalenie", tzn. uczucie zmÄczenia lub coÅ w stylu lekkiego kaca. Tak czy siak uwaÅŒam ÅŒe warto spróbowaÄ. Na minus - fullspectrum nie odpisaÅo na moje dwa maile (z 2 róŌnych kont) dotyczÄ ce zakupu - zarówno z konta gdzie juÅŒ i tak dokonaÅem zakupu, jak i z konta "czystego" (korzystaÅem z formularza dostÄpnego pod adresem fullspectrum[.]pl/kontakt/). Na stronie brakuje teÅŒ dobrego porównania wÅaÅciwoÅci CBG i CBD w raz z ograniczonymi (ale istniejÄ cymi) badaniami naukowymi / recenzjami uÅŒytkowników z zagranicznych forów na temat CBG / CBD np. Reddit. Tak czy siak uwaÅŒam ÅŒe fullspectrum to jeden z lepszych dostawców CBD / CBG, realizacja zamówienia przebiegÅa sprawnie a 4 gwiazdki za brak odpowiedzi na zapytania zadane przy pomocy formularza oraz chaos jeÅli chodzi o wiedzÄ dot. CBD / CBG. Mimo to z szczerym sumieniem mogÄ ten sklep poleciÄ...
Wszystko w porzÄ dku tak jak siÄâŠ
Wszystko w porzÄ dku tak jak siÄ spodziewaÅem.. Polecam
Godne polecenia
Bardzo szybka dostawa, firma godna polecenia. Produkt bardzo dobrej jakoÅci.
Olejek cbd
Olejek bardzo dobrej jakoÅci, pomaga mi na moje stany lÄkowe. Czas obsÅugi i przesyÅka bÅyskawiczna. Bardzo polecam
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã