Al verschillende keren besteld. Ook al gaatjes laten schieten. Bij mijn laatste bestelling had ik iets verkeerd aangeklikt ( afhalen ipv verzenden) en dat werd zonder pardon recht gezet met steed... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
What's not to like? Mooie, tijdloze en unieke oorbelletjes (want ze heeft ook een eigen collectie!) die je naar hartenlust kan combineren. Geen Shein, Temu of andere Chinese toestanden, maar kwalite... もっと見る
Voor mijn derde gaatje bij haar laten schieten en heel goeie begeleiding gehad. Zeer hygiënisch en goeie naservice (op aanraden een product gekocht 2-in-1 voor piercings). Amper last gehad van dit gaa... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bij Fully Dressed vind je de leukste oorbellen om unieke earparties te creëren. Kwalitatief, betaalbaar en met zorg verpakt. Bij Fully Dressed koop je niet gewoon oorbellen, je koopt een boost voor je zelfvertrouwen, want stralen zul je. En onthoud: 'You're never Fully Dressed without the right accessories'.
連絡先
3920, Lommel, ベルギー
- info@fullydressed.be
- fullydressed.be
Leuke oorbellen
Snelle levering! Super leuke oorbellen en leuke eigenaar, die ik vond via TikTok!
De oorbellen zijn zoals afgebeeld
De oorbellen zijn zoals afgebeeld, prachtig!
Elk paar komt in een mooi doosje.
Fijne en snelle communicatie!
Een aanrader
Prachtige oorbellen met veel variatie
Prachtige oorbellen met veel variatie, helemaal happy ermee! Aanrader!
Heel vlotte service
Heel vlotte service, supermooie verpakking en nog veel betere kwaliteit.
extra oorgaatjes laten prikken
Net extra oorgaatjes gaan laten prikken. Ben echt een bangerik op het gebied van naalden maar claudia heeft mij heel goed geholpen!! Ben echt superblij, het viel gelukkig reuze goed mee. Zeker een aanrader op alle gebieden! Ben altijd megacontent van haar producten en service. Doe zo verder 💞
Heel behulpzaam en vlot contact
Heel behulpzaam en vlot contact. Ik ga er zeker nog bestellen 🍀👌🏽
De mooiste oorbelletjes vind je hier
De mooiste oorbelletjes vind je hier! Ze maken je look compleet. Ik kan nooit kiezen welke ik wil want ze zijn gewoon allemaal prachtig. Eindeloze combinaties kan je ermee creeëren!🩷
Super service en mooi aanbod!
Super service!
Voor mijn aankoop had ik om advies gevraagd via de chatfunctie en ik kreeg al heel snel veel inspiratie doorgestuurd van alle mogelijke combinaties die ik met de stuks uit mijn winkelmandje kon maken.
Verzending was snel, alles in mooie doosjes verpakt. Een heel leuk cadeau voor mezelf.
Duidelijk dat de dame achter het merk een heel gepassioneerde onderneemster is.
Unieke exemplaren!
Zeer mooie en originele oorbellen, héél blij met mijn aankopen! Goede service, en een leuk pakketje om te ontvangen.
Goeie service
Goeie service. Oorring was stuk en kreeg meteen een nieuwe toegestuurd. Ik koop er nog!
Leuke webshop
Snelle levering, topjuweel, en klopt met wat je ziet op de website. Heel leuke juwelen!
Super mooie oorbellen en een snelle en…
Super mooie oorbellen en een snelle en goede levering . Ben er super blij mee
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。