Det bÀsta som hÀnde mig i en trÃ¥kig tid !! !! SÃ¥ fruktansvÀrt trevliga, tillmötesgÃ¥ende o hjÀlpsamma mm i en trÃ¥kig stund i livet. Den hjÀlpen mm gjorde hela hÀndelsen mkt lÀttare... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Varning för detta oseriösa företag som bara kommer göra dig besviken o ge dig Ã¥ngest. Man fÃ¥r ALDRIG tag pÃ¥ dom via mail eller telefon heller, du Àr totalt utelÀmnad. Jag har aldrig nÃ¥nsin upplevt sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Hemsidan med tydlig information var det som gjorde att jag valde Funera. Jag blev kontaktad direkt. Jag har fÃ¥tt hjÀlp med alla frÃ¥gor som jag haft och de personerna som jag har haft kontakt med har h... ãã£ãšèŠã
Varning, anlita aldrig detta företag om du söker nÃ¥gon som svarar pÃ¥ telefon och mail. Vi anlitade företaget för en arvstvist, vi fick inte svar pÃ¥ frÃ¥gor och vi fick ens trÀffa nÃ¥gon förrÀn pÃ¥ rÀtte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Funera kan du tryggt och enkelt planera begravning på vår hemsida, via telefon tillsammans med en begravningsrådgivare eller i ett personligt möte. NÀr som helst, var som helst och till lÀgre priser för samma tjÀnster och produkter som en traditionell begravningsbyrå erbjuder.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- funera.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det bÀsta som hÀnde mig i en trÃ¥kig tidâŠ
Det bÀsta som hÀnde mig i en tråkig tid !! !!
Så fruktansvÀrt trevliga, tillmötesgående o hjÀlpsamma mm i en tråkig stund i livet.
Den hjÀlpen mm gjorde hela hÀndelsen mkt lÀttare mm att hantera Àn annars.
Helt rÀtt folk på rÀtt plats !!!!
Ett EXTRA STORT TACK till fina snÀlla o proffsiga Rickard i Malmö, som hjÀlpte mig mer Àn han behövde !!!!
En riktig King !!
Det har varit GULD vÀrt !! !! !! !!
Sen som om inte allt detta rÀcker, så Àr dom dessutom mycket billigare Àn dom flesta andra....
Mvh Patrick Rynghill
Superbra!
Superbra!
Allt funkade precis som det skulle, alla kostnader stÀmde, alltid lÀtt att få kontakt med och få hjÀlp och svar på de frågor man hade.
Kunde inte varit bÀttre !
Mycket nöjd
Ãr mycket nöjd med kontakten med Funera! De som jag pratade med var vÀnliga och trevliga och hjÀlpte mig genom hela processen! Kan start rekommendera!
Bra bemötande
Hemsidan med tydlig information var det som gjorde att jag valde Funera. Jag blev kontaktad direkt. Jag har fått hjÀlp med alla frågor som jag haft och de personerna som jag har haft kontakt med har haft ett bra och kompetent bemötande. För mig som för första gången skulle ordna med begravning och bouppteckning var deras kunnande vÀldigt viktigt.
Det Àr andra gÃ¥ngen vi anlitar FuneraâŠ
Det Àr andra gången vi anlitar Funera och Àr Àven denna gång vÀldigt nöjda och tacksamma för det stöd och den hjÀlp vi har fått.
Vi kan varmt rekommendera Funera
Vi kan varmt rekommendera Funera. Empatisk personal som kan sitt yrke. Begravningen i Sankt Görans kyrka blev vÀldigt lyckad med solist och vackra dekorationer. Bouppteckningen gick Àven smidigt. Stort tack för allt
PrisvÀrt och enkelt
Funera Àr ett bra alternativ om man vill ha det prisvÀrt och enkelt. Personalen Àr kompetent och lyhörd. Vår slÀkting fick en fin begravning som vi kommer minnas varmt.
Ringer vÀldigt mycket
Förstår inte varför ni ringer en kund 7 gånger på loppet av ett par timmar och skyller på era medarbetare.
Första och sista gången
Anlitade denna firma då min syster gick bort alldeles för tidigt. à ngrar mig Àn idag, som alla andra skriver så var det svåra att få tag på. Hon som handlade hela Àrendet var sjukt otrevlig och oempatiskt. Saknade helt empati för situationen och lÀt mest irriterad nÀr man ringde och frågade nåt.
Oseriösa
Jag hade besökt deras kontor och mannen i receptionen åt mcdonalds och hÀlsade på mig utan att tvÀtta hÀnderna.
Sen fråga jag om vart kroppen skulle begravas och han sa "Who cares" i en dryg ton.
Kom inte hit
Hur kan detta stÀlle ha 5 stjÀrnor detâŠ
Hur kan detta stÀlle ha 5 stjÀrnor det måste vara robot kommenterar från deras företag.
Jag ringde de och sa att min kusin behöver begravas och jag hörde fnitter innan de börja prata. Så oseriöst stÀngde samtalet direkt.
de skickade fel rÀkning och begravdeâŠ
de skickade fel rÀkning och begravde min bror på fel plats.
Rekommenderas ej
Anlitade tyvÀrr Funera utan att ha kollat recensioner först. Min bror gick plötsligt bort vid 34 års ålder, vilket förstås lÀmnade oss i chock och bottenlös sorg. Funera var svåra att få tag i, ringer man under deras öppettider kommer man Àndå till en telefonsvarare som sÀger att det Àr stÀngt. Svarade vÀldigt sÀllan på mail, inte ens nÀr prÀsten mailade angående begravningen så svarade de på mail, inte ens en bekrÀftelse på att det var mottaget. NÀr jag mailade för att berÀtta vilket bårhus min bror fanns på fick jag ingen bekrÀftelse, och ingen som svarar i telefon. Verkar som att de vill jobba så lite som möjligt!
Det hÀr var det viktigaste i mitt liv men det mÀrktes att jag bara var Ànnu en kund för dem. Man kan tro att mÀnniskor som möter sorg så mycket som dom gör har större förståelse för en. Hade inte rekommenderat det hÀr företaget till någon.
TillÀgg: efter min recension sÃ¥ ringde grundaren mig 7 ggr. Jag svarade inte dÃ¥ jag tyckte att det var ett obehagligt och aggressivt beteende. Min man ringde upp varpÃ¥ han sÀger att âvi ville bara ha lite mer feedback och veta vad vi kunnat göra bÀttreâ. Efter att ha lÀst alla andra recensioner hÀr vet jag att det inte Àr första gÃ¥ngen de ringer upp nÃ¥gon som lÀmnat negativt omdöme. Ville ni ha feedback Àr det bara att kolla recensionerna, det stÃ¥r klart och tydligt vad ni kan göra bÀttre. Det hÀr företaget verkar tro det Àr okej att manipulera folk till att Àndra sina recensioner.
VARNING VARNING VARNING.âŠ
Varning för detta oseriösa företag som bara kommer göra dig besviken o ge dig ångest. Man får ALDRIG tag på dom via mail eller telefon heller, du Àr totalt utelÀmnad. Jag har aldrig nånsin upplevt så mycket ångest o frustration som jag gjorde dessa 2 år i kontakt m detta företag i ett tvistemål. Finns inga ord ens hur ett kriminellt företag som handskas m utelÀmnade mÀnniskor i sorg får ens bedriva denna verksamhet.
Bra hjÀlp i en svår stund
En mycket fin begravning. Vi höll kontaken via telefon/mejl och det fungerade bra. Vi blev uppdaterade hela tiden. Visade stor empati och respekt. Stort tack!
Varning
Varning, anlita aldrig detta företag om du söker någon som svarar på telefon och mail. Vi anlitade företaget för en arvstvist, vi fick inte svar på frågor och vi fick ens trÀffa någon förrÀn på rÀttegångsdagen. Katastrof att inte ens kontakta sina klienter för att veta hur vi vill driva Àrendet. Felfakturering i slutÀndan och massa problem för att få upprÀttelse och få tillbaka mina pengar.
Skulle inte ens tipsa min vÀrsta fiende att anlita dessa inkompetenta mÀnniskor!!!
VARNING
VARNING. Jag vill verkligen VARNA för det hÀr företaget. Otrevligt och oprofessionellt bemötande. NÀr de inte återkommit på en vecka ringde jag och fick då veta att deadline för program mm var dagen efter. VÀrst var Àndå att de var så arroganta och hotfulla. Jag fick bittert ångra att jag inte googlade företaget i förvÀg. Ingen i familjen blev förvånad att det var det hÀr företaget som lagt vedaska i en urnaoch lurade de anhöriga.
Trevlig och hjÀlpsam personal
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹