Arkitekthjælp til byggesag på ny 50m2 carport
Lars var meget hjælpsom i forbindelse med et tildlgie opført skur som måtte godkendes i samme omgang.

FUNKTION Arkitektur からの回答
Unikt samarbejde mellem arkitekt og tømrer. Om- og tilbygninger i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Skitseforslag, byggetilladelse, udførsel, energiberegninger. FUNKTION Arkitektur & Byggerådgivning ApS er ejet og drevet af arkitekt cand.arch. Lars Seehausen Christensen og tømrermester Carsten Dyssell. Med en kombineret erfaring på over 40 år har vi ekspertisen til at skabe smukke og funktionelle projekter . Lars har med mere end 25 års erfaring som arkitekt opnået en omfattende viden om alle byggeriets faser. Hans baggrund giver ham en skarp æstetisk sans og en solid byggeteknisk viden. Carsten har drevet egen tømrervirksomhed i 19 år, hvor han har specialiseret sig i håndværk af høj kvalitet og optimerede byggeprocesser. Hans erfaring sikrer, at vores projekter er bygbare og vedligeholdelsesvenlige. FUNKTION bidrager med rådgivning i alle byggeriets faser, fra idéudvikling og design over myndighedsansøgning til projektstyring og udførelse. Vi er medlem af Danske Arkitektvirksomheder og er professionelt ansvarsforsikret i HDI Danmark.
デンマーク

FUNKTION Arkitektur からの回答
Marts 2021: Vi totalrenoverede vores hus og brugte i den proces Lars(FUNKARK) som arkitekt.
Lars gav os nogle rigtig gode indspark til, hvordan vores nye hjem kunne indrettes og hjalp kommunen gevaldigt vedr. processen omkring byggetilladelse.
Tak for hjælpen!

FUNKTION Arkitektur からの回答
Ro i maven hele vejen igennem havde vi, da Lars kom om bord på vores tilbygningsprojekt.
Fra første idemøde og helt til slutningen af vores byggeprojekt har vi været tilfredse med rådgivningen fra Lars.
Vi valgte at gå med en løsning uden totalentreprise hvorfor vi havde brug for assistance både op til, og i selve byggeprocessen. Her har Lars været en kæmpe hjælp i at sørge for at alle involverede løb i samme retning og har også været opsøgende i flere situationer hvor man som "menig" mand ikke vidste hvor man skulle starte.

FUNKTION Arkitektur からの回答
Fremragende og genial planløsning af min ombyggede lejlighed.
Hele entreprisen upåklagelig, både tidsplan og pris holdt.

FUNKTION Arkitektur からの回答
En god kontruktiv dialog, hvor vores oprindelige ideer for ombygningen blev udfordret, der endte med vi fik et endnu bedre hus end vi havde drømt om.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。