Super service! Snelle service! Bestel vaker en altijs goede ervaringen! Medewerkers zijn er klantvriendelijk! Kortom: Super bedrijf! PS: SUPERBLIJ met de Loot! Geweldig leuke mystery box met een he... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Funkoâs komen altijd perfect aan, met enorm veel en goede verpakkingsmaterialen. Vaak zelfs een leuk extraatje als een snoepje of een sticker. Klantenservice is enorm goed en ze onderscheiden zich... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Funko's zijn in goeie staat en netje aangekomen. Alleen ik had vorig jaar gepre ordered en het duurde even en had op gegeven moment contact opgenomen over hoe wat, uiteindelijk wel tevreden en al mi... ãã£ãšèŠã
Voor het eerst de gave experience shop van Funko on Wheels gezien op een beurs (collect-a-con) en daar met de super aardige eigenaresse en haar man gesproken na natuurlijk een paar funko's te hebben g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Begin of maak je Funko Pop!-collectie compleet bij de goedkoopste Funko Pop! webshop! Van Pop! Star Wars naar Pop! Disney. Of Pop! Games en Pop! Anime. Wij hebben het in huis! Altijd beschermend verpakt, persoonlijke aandacht, eerlijke communicatie, maandelijkse updates en gegarandeerd kwaliteit! Tot snel op www.funkoonwheels.nl
Wagenmakerij 13, 4762AV, Zevenbergen, ãªã©ã³ã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Super , éérste bestelling bij hun , en alles kwam netje verpakt aan , aanrader

Funko on Wheels ããã®åç
Prima gegaan en snel geleverd. Jammer dat DPD geen opvolging geeft aan de doorgegeven gewijzigde bezorgdatum. Ondanks bevestiging, kwamen ze toch bezorgen op de dag dat ik afwezig was. Maar daar kan Funko on Wheels niet veel aan doen.

Funko on Wheels ããã®åç
Een redelijk grote selectie en al heel snel bezorgd! Ook erg vriendelijk en veel mails om je op de hoogte te houden! Top dus!

Funko on Wheels ããã®åç
Goed en snel geholpen met mijn vraag over een funko die niet op de site stond en daarbij ook nog eens goede prijzen!

Funko on Wheels ããã®åç
Wederom een fijne klantervaring. Vlotte verzending, uitstekend verpakt, pops in goede staat. Keep up the good work!

Perfecte communicatie.
Doordat het een pre order was duurde het iets langer meer ik werd keurig op de hoogte gehouden over de staat van de bestelling.
Uiteindelijk kwam de Funko mooi verpakt binnen.
Ik kan iedereen Funko in Wheels aanbevelen

Funko on Wheels ããã®åç
Top service snelle bediening en makkelijk bereikbaar!
Super!

Super fijne webwinkel
Had al eens eerder besteld bij deze webshop. Eerlijke prijzen en ontzettend fijne communicatie. Transparant, eerlijk over levertijden en super nette verzending.
Absolute aanrader!

Funko on Wheels ããã®åç
Een leuk bedrijf met een breed up to date assortiment. Voor ieder wat wils en veel verschil in categorieën. Van the beatles tot aan pokemon. Snelle levering en vriendelijke eigenaresse. Aanrader!

Funko on Wheels ããã®åç
Uuurguoooeeaaghh. Uuurguoooeeaaghh.. aldus Chewbacca. Anyway, top service, punktueel, scherpgeprijst. Eerlijke shop. Ga ik vaker doen.
You win some, you lose some, bij deze shop is het altijd winst!

Funko on Wheels ããã®åç
Hele snelle bezorging, mooi verpakt en het product was in perfecte staat.
Ik ben er heel blij mee!

Funko on Wheels ããã®åç
ik vind dit een hele fijne webshop bestellen ging gemakkelijk binnen 2 dagen in huis en als je op de site kijkt lijken het hele aardige mensen en vind dat de site ook echt zo over komt de funko`s waren met een dubbele doos ingepakt en in de binnenste doos zelfs nog bubbelfolie en ander beschermend spul ja ik ben zeer tevreden en kom zeker weer!!

Funko on Wheels ããã®åç
Onlangs heb ik bij Funko on Wheel een Pop! Goku & Flying Nimbus gekocht. Wat mij direct opviel bij deze partij is de goede service! Het product werd snel en met een mooie tas geleverd, daarnaast ben ik erg onder de indruk van het persoonlijke contact dat ik met hen heb gehad. Graag wens ik jullie veel succes en als Shenron binnen is, dan houd ik me graag aanbevolen!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã