Super service! Snelle service! Bestel vaker en altijs goede ervaringen! Medewerkers zijn er klantvriendelijk! Kortom: Super bedrijf! PS: SUPERBLIJ met de Loot! Geweldig leuke mystery box met een he... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Funkoâs komen altijd perfect aan, met enorm veel en goede verpakkingsmaterialen. Vaak zelfs een leuk extraatje als een snoepje of een sticker. Klantenservice is enorm goed en ze onderscheiden zich... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Funko's zijn in goeie staat en netje aangekomen. Alleen ik had vorig jaar gepre ordered en het duurde even en had op gegeven moment contact opgenomen over hoe wat, uiteindelijk wel tevreden en al mi... ãã£ãšèŠã
Voor het eerst de gave experience shop van Funko on Wheels gezien op een beurs (collect-a-con) en daar met de super aardige eigenaresse en haar man gesproken na natuurlijk een paar funko's te hebben g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Begin of maak je Funko Pop!-collectie compleet bij de goedkoopste Funko Pop! webshop! Van Pop! Star Wars naar Pop! Disney. Of Pop! Games en Pop! Anime. Wij hebben het in huis! Altijd beschermend verpakt, persoonlijke aandacht, eerlijke communicatie, maandelijkse updates en gegarandeerd kwaliteit! Tot snel op www.funkoonwheels.nl
Wagenmakerij 13, 4762AV, Zevenbergen, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fijne winkel, de funko poppen worden super goed verpakt voor verzending.
Mijn complimenten ð
Word wel verzonden met GLS dus de levering duurt iets langer dan gepland maar dat ligt sowieso niet aan Funko on weels.

Funko on Wheels ããã®åç
Bestelling (2 funko's deadpool/wolverine) voor een verjaardag gedaan. Dit zou volgende dag geleverd worden door GLS (in eerste instantie) Nu wordt het pas na de verjaardag afgeleverd. Misschien eens tijd een vervoerder kiezen die wel volgens afspraak kan afleveren.

Funko on Wheels ããã®åç
Super bedrijf, er was een beschadiging aan het product maar het is netjes opgelost

Funko on Wheels ããã®åç
Had nog niet eerder bij deze shop gekocht, dus mijn eerste bestelling. Alles uitstekend verlopen. Makkelijk bestel systeem en volgende dag in huis. Super, 5 sterren, dankjewel!

Funko on Wheels ããã®åç
Was een probleem met een pre-order en hun hebben dit perfect opgelost

Funko on Wheels ããã®åç
Ik heb hier 2 Funkoâs besteld en kreeg heel snel bericht dat er helaas 1 niet op voorraad was. Ze hebben mij 3 keuzes gegeven en binnen 5 minuten werd mijn keus in gang gezet. Vriendelijke en top service !

Funko on Wheels ããã®åç
Goede communicatie en goede levering goed verpakt

Funko on Wheels ããã®åç
Perfecte service, snelle en goede beschermde verzending! 100% aanrader!

Snelle verzending
Geweldig verpakt voor verzending 10 +
Met andere woorden , een aanrader voor iedereen

Funko on Wheels ããã®åç
Bestelling kwam in goede kwaliteit binnen. Helaas wel ietwat vertraagd door een fout bij DPD, maar hierom wel een kortingscode gekregen als compensatie voor het langere wachten.
Pakket was alsnog binnen een week van bestellen binnen, dus ik ben erg blij met de verkregen service!

Funko on Wheels ããã®åç
Al een paar keer een grote bestellingen gedaan en altijd goed, snel en netjes geleverd. Aan te bevelen.

Funko on Wheels ããã®åç
Snelle levering en goed verpakt. Een aanrader om hier funkopops te bestellen.

Funko on Wheels ããã®åç
Altijd erg behulpzaam en vriendelijk. Zendingen zijn altijd goed verpakt en snel. Groot assortiment. TOP!!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã