レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

SÃ¥ godt et sted at handle og elsker de hyggelige lives mandag tirsdag onsdag. Gode og sjove varer i alle kategorier og god kvalitet. De 2 gange varer har vÊret i stykker ved levering har jeg uden prob... もっず芋る

Virkelig gode kvalitetsvarer og super hyggelig live shopping pÃ¥ Facebook mandag og onsdag aften kl 19.00 og krealive tirsdag kl 12.00. Regningen bliver sendt ud pÃ¥ sms om torsdagen for alle ugens tr... もっず芋る

Jeg har fÃ¥et en fantastisk kundeservice 5 stjerner. Jeg havde modtaget min bestilling men der manglede en vare. Efter kontakt i messenger fik jeg svar at en ny vare blev tilsendt. Tidligere har je... もっず芋る

Hvis jeg kunne ville jeg give Fun shopping 1 million stjerner. Det var min svigerinde som inviterede mig til at se deres live. Hold da op jeg har ikke et sek fortrudt jeg gik pÃ¥ live, dog bliver man a... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

26件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Fantastisk kundeservice ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har fået en fantastisk kundeservice 5 stjerner. Jeg havde modtaget min bestilling men der manglede en vare. Efter kontakt i messenger fik jeg svar at en ny vare blev tilsendt.
Tidligere har jeg kÞbt en vare der var gÃ¥et i stykker under fragten, og fik en ny lagt i min kurv. SÃ¥ du kan roligt kÞbe derfra . Du fÃ¥r den bedste service 👌. Venlig hilsen kundeservice 1692

2025幎10月13日

Funshopping live prÞv det

Det så hyggeligt at se deres live på fun shopping. Det forgår mandag og onsdag kl 19.så der Korea tirsdag fra 12 til 14 det også hyggeligt at se dem finde nye ting at lave. Selve personalet er altid glade og friske så har de humor. De har de fedeste ting der er super billing. Må sige jeg blev telling overasker over de ting de finder og de kan holde det så billing. Så hop ind og vÊr med på en live kan kun anbefales. Ens pakker virkelig hurtig frem.

2025幎10月1日
自発的なレビュヌ

Virkelig gode kvalitetsvarer og super

Virkelig gode kvalitetsvarer og super hyggelig live shopping på Facebook mandag og onsdag aften kl 19.00 og krealive tirsdag kl 12.00. Regningen bliver sendt ud på sms om torsdagen for alle ugens tre lives og så betaler man på mobilpay og sender en kopi af betalingen på messinger til dem og skriver om man vil have sendt eller vente til senere med at få sendt. Varerne bliver sendt torsdag el fredag, alt efter hvor travlt de har.
De er rigtig sÞde alle sammen og isÊr Emil er mega sjov.
Kan varmt anbefales herfra👍👍👍

2025幎10月1日

Super

Meget hyggelig shopping og “samvÊr”. Rigtig rar stemning pÃ¥ skÊrmen. Varerne er i fin kvalitet og skal naturligt sÊttes op mod prisen. Rigtig god kommunikation, hurtig afsendelse og hurtig levering. 👍

2025幎5月19日

Stedet du SKAL handle ved

Her finder du en shop, der har ting du ikke ser alle steder. Og der er en skÞn hyggelig stemning på deres lives. Hvor folk også hjÊlper hinanden. Og så der god service. Man kan bla samle sine kÞb over lÊngere tid, og de har en god kundeservice

2025幎4月12日
自発的なレビュヌ

Hvor skal man starte og hvor skal man

Hvor skal man starte og hvor skal man slutte.
Jeg har snart vÊret med i 1/2 år nu og har ikke fået mine arme ned endnu. :)
Funshopping er et fantastisk sted at shopper og hygge.
SkÞnne varer i top kvalitet og til priser alle kan vÊre med til.
Fantastisk stemning på deres live og man fÞler sig virkelig hjemme i deres live. Sanne som går live er en skÞn kvinde med plads til masse af humor.
Kik ind i vil ikke fortryde det.

2025幎4月8日
自発的なレビュヌ

Hvis jeg kunne ville jeg give Fun

Hvis jeg kunne ville jeg give Fun shopping 1 million stjerner. Det var min svigerinde som inviterede mig til at se deres live. Hold da op jeg har ikke et sek fortrudt jeg gik på live, dog bliver man afhÊngig af deres vare, super god kvalitativ vare til billige penge. Alt er bare i top, deres svar, hjÊlp ja alt ved dem er bare positiv. Jeg vil helt klar anbefale alle gå ind og handel på Fun shopping by Sanne, I vil aldrig fortryde. Helt klar et stort anbefaling herfra

2025幎4月3日

Hej Anna!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ❀ En million stjerner - wauw, det er bare den bedste feedback vi kunne få!

Det gÞr os glade at hÞre, at du er blevet fan af vores lives og vores produkter. Vi lÊgger virkelig meget energi i at finde de bedste varer til gode priser, så det er dejligt at hÞre det bliver vÊrdsat.

Det var godt at din svigerinde inviterede dig med - vi må huske at takke hende! 😊

Vi glÊder os til at se dig til vores kommende lives, og tak for den store anbefaling - det betyder virkelig meget for os!

Kh Sanne ❀

Super fede liveÂŽs, service og levering

Jeg fandt denne side ved en tilfÊldighed.

Men gud hvor er jeg glad for jeg fandt den.

På deres liveŽs, mandag, tirsdag og onsdag, er der alt hvad hjertet begÊrer af super gode varer i en fed kvalitet.

Her er alt fra små ting til din hund/kat - ting efter årstiderne over til kÊmpe store havemÞbler.

Her er mange ting som du ikke lige vidste du stod og manglede, som bare er så fine ting.

Leveringen går som smurt hver gang.

Servicen er helt i top

2025幎4月2日

Hej Channie!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ❀ Det varmer virkelig at hÞre, at tilfÊldet fÞrte dig til vores side - og at du er så glad for opdagelsen!

Vi elsker at kunne tilbyde et bredt sortiment med alt fra små nuttede ting til kÊledyr til stÞrre havemÞbler. Det er prÊcis vores mål at have "alt hvad hjertet begÊrer" som du så fint skriver.

Det er dejligt at hÞre, at du også sÊtter pris på kvaliteten af vores varer og vores hurtige levering. Vi arbejder hårdt for at give den bedste service hver gang!

Vi glÊder os til at se dig til vores lives mandag, tirsdag og onsdag igen snart!

Kh Sanne ❀

Super gode og kvalitets varer og super

Super gode og kvalitets varer og super hurtig levering 🚚  og ikke sidste gang vi handler der vi giver ⭐⭐⭐⭐⭐♥

2025幎4月2日

Hej Jan!
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Vi bliver sÃ¥ glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores kvalitetsvarer og hurtige levering.
Det betyder virkelig meget for os, at du har haft en god oplevelse og allerede ser frem til at handle hos os igen. Netop dét - at skabe glade kundeoplevelser - er prÊcis det, vi strÊber efter hver eneste dag.
Vi glÊder os til at se dig igen snart!
KÊrlig hilsen
Sanne ❀

God seriÞs forretning

Gode kvalitetsvarer, gode priser, kÞb og levering fungerer sÃ¥ godt og lives er bare sÃ¥ hyggelige, man helt afhÊngig af det 😊❀

2025幎3月31日

Hej Sanne!

Hvor er det bare fedt at lÊse din anmeldelse! Det gÞr mig simpelthen så glad, at du er fan af både vores varer og lives.

Det er nemlig prÊcis sÃ¥dan en hyggelig "afhÊngighed" vi hÃ¥ber pÃ¥ at skabe! 😊 Vi har det ogsÃ¥ vildt sjovt med lives, og det er sÃ¥ dejligt at du er med.

Håber vi ses igen snart! ❀
Kh Sanne

De har nogen lÊkker varer til billigere

De har nogen lÊkker varer til billigere penge det er sÃ¥ hyggeligt at komme pÃ¥ deres live som de holder 3 live om uge man fÃ¥r en god service og de er nogen venlige og rare mennesker ♥♥

2025幎3月30日

Hej Lene!
Årh, hvor er du bare sÞd! ❀
Tak for de fine ord - det varmer virkelig!
Det er jo prÊcis det, vi går efter - lÊkre varer til gode priser og en hyggelig stemning til vores lives.

Vi elsker at du kigger med, og det betyder SÅ meget at hÞre, at du synes vi er rare at handle med.

Du er altid velkommen til vores lives - vi glÊder os til at se dig igen snart! 💕

Kh. Sanne

Denne virksomhed er fantastisk

Denne virksomhed er fantastisk. Super lÊkre varer og en kanon sÞd og dejlig betjening❀

2025幎3月30日

Hej Tanja!
Wauw - tusind tak for de sÞde ord! ❀ Det er lige prÊcis sådan noget, der giver os energi og gÞr os glade.

Vi gÞr virkelig alt hvad vi kan for at finde lÊkre varer og give den bedste service, sÃ¥ det er SÅ fedt at hÞre, at du oplever det sÃ¥dan.

Du er altid velkommen hos os - både til lives og i webshoppen! Vi sÊtter stor pris på dig.

Kh. Sanne

De kan kun anbefales med gode varer til

De kan kun anbefales med gode varer til billige penge og rigtig god service

2025幎3月3日

Hej Gitte Marie!
Tak for din sÞde anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du synes godt om både vores varer og priser.

God service er noget vi går meget op i, så det er bare dejligt at det skinner igennem!

Vi håber at se dig igen snart - enten på webshoppen eller til et af vores lives!

Kh. Sanne ❀

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。