Furnio.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Contact was vanaf moment 1 goed met Furnio. Er werd geluisterd naar onze voorkeuren voor een TV-meubel, waaruit een passend advies is gekomen via de configurator. Het TV-meubel is vakkundig opgeha... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Erg leuk bedrijf met top kwaliteit kasten. We hebben meerdere opties bekeken, maar deze kasten waren qua afwerking toch echt wel het mooist. Er zat een kleine beschadiging op de kast na levering, zond... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn via een kennis in contact gekomen met Furnio. Top bedrijf! Afspraak gemaakt in de showroom, ontwerp gemaakt en de wandkast laten maken. Het plaatsen van de kast werd door vakkundig pers... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Via internet kwamen we op de site van Furnio terecht. We waren al even aan het zoeken binnen bestaande meubelcollecties naar geschikt wandmeubel maar konden niet vinden wat we graag wilden. Na enige... もっず芋る

䌁業情報

1. 食り戞棚店
  2. 家具店

圓該䌁業による蚘述

Furnio.nl realiseert maatwerk kasten geheel naar jouw stijl en wensen. 100% ontwerpvrijheid, levering vanaf 10 werkdagen en persoonlijk contact vormen de basis van ons bedrijf. Opzoek naar een (maatwerk)kast? Kom met ons in contact of bezoek onze website op www.furnio.nl.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 62ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige kast voor een super prijs

Vanaf het begin tot eind super geregeld. Ik ben langs geweest in de showroom en werd hier hartelijk ontvangen, de opvolging ging super snel en het eindresultaat is prachtig. We zijn er erg blij mee. Een echte aanrader!

2025幎5月28日

Furnio.nl からの回答

Geweldig om te horen dat je blij bent met het eindresultaat!

Heel makkelijk te bestellen

Heel makkelijk te bestellen. Ik had een online afspraak met Bram en mijn twee kasten waren samen gesteld binnen een half uurtje. Offerte was binnen na een dag en sample kleuren duurde iets langer maar waren snel binnen. Kasten waren besteld en geplaatst in 4 weken. Ze zijn geweldig. Top kwaliteit en een mooi kleur. Heel erg professioneel allemaal . Ik ben er heel erg blij mee en de kasten waren echt niet te duur!

2025幎5月21日

Furnio.nl からの回答

Bedankt voor je positieve feedback, dat waarderen we enorm!

5぀星のうち5の評䟡

Maatwerk voor een acceptabele prijs

Vorige week zijn onze twee zelf ontworpen kasten geleverd, een wandkast en een zwevend tv meubel. Samen met Bram in een tweetal sessie op kantoor samengesteld en op de millimeter nauwkeurig geleverd. Het was precies zoals we gehoopt hadden. Het contact was prettig zonder dat er een gevoel was van "koop" druk. De levertijd was maar 4 weken zodat we snel van onze aankoop kunnen genieten.

2025幎5月5日

Furnio.nl からの回答

Wat fijn om te lezen, bedankt voor je mooie woorden!

Mooie kast

Mooie kast, topkwaliteit en super service!
We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Vanaf het eerste contact werden we goed geholpen. Mats dacht echt met ons mee en heeft de kast helemaal afgestemd op onze wensen. Ook na de plaatsing werd er nog even gebeld of alles naar wens was. Echt een fijne en persoonlijke ervaring. Aanrader dus!

2025幎5月12日

Furnio.nl からの回答

Fijn dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen!

Zeker een aanrader

Zeker een aanrader! Fijn contact, denken goed mee. De kast is prachtig, echt van goede kwaliteit en maatwerk. Levering was snel en goed.

2025幎4月25日

Furnio.nl からの回答

Super om te horen dat alles zo goed is verlopen! Fijn dat het ontwerptraject en de montage naar wens waren. Geniet van jullie nieuwe kast!

5぀星のうち5の評䟡

Het ontwerpen en monteren van de kast was top.

Het ontwerpen van de kast was eenvoudig samen met de adviseur en het plaatsen en montage van de kast was ook erg goed verzorgd. Ook de bekabeling wegwerken in de kast voor de TV en andere audio was goed geregeld.

2025幎4月14日

Furnio.nl からの回答

Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn! De kast is echt prachtig geworden. Heel veel plezier ermee!

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige op maat gemaakte kast.

Vakkundig en persoonlijk contact met Nout gehad. Wij hadden een idee en samen hebben we het ontwerp gemaakt.De kast is erg mooi geworden. Wij zijn er blij mee. De plaatsing is ook goed en vakkundig gedaan.

2025幎4月9日

Furnio.nl からの回答

Bedankt voor de mooie review en leuk dat we jullie mochten helpen met deze prachtige kast. We wensen jullie nogmaals heel veel plezier van de nieuwe kast!

We zijn heel tevreden

We zijn heel tevreden. Furnio heeft ons kundig en geduldig geholpen met het ontwerp. De kleur is erg mooi geworden en de kast zeer strak. De jongens die de kast hebben opgebouwd werkten netjes en professioneel. En ze zijn zelfs nog teruggekomen om de kast toch nog een halve meter op te schuiven en de kastjes en deurtjes daarna weer opnieuw uit te lijnen. Aanrader dus!

2025幎4月1日

Furnio.nl からの回答

Hartelijk dank voor de mooie review! We wensen jullie heel veel plezier met jullie prachtige kast.

5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit, prettige en persoonlijke service!

Mooie kwaliteit, fijne en persoonlijke service. Prettig contact gehad met Nout die onze kast volledig op maat ontworpen heeft op onze vraag. Geen aanpassing en vraag was te veel. Na oplevering werden we netjes persoonlijk gebeld of alles na wens was. Absolute aanrader!

2025幎3月31日

Furnio.nl からの回答

Super leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. De kast is prachtig geworden. Heel veel plezier emee!

5぀星のうち4の評䟡

Enorm blij met onze maatwerk kledingkast

Enorm blij met onze maatwerk kledingkast. Het contact met Bram en Nout was erg prettig en we konden snel schakelen. Met het opmeten van de kast is even iets mis gegaan, maar dit is snel en netjes opgelost door de jongens. Furnio is zeker een aanrader!

2025幎3月28日

Furnio.nl からの回答

Prachtige review. Heel erg bedankt en nogmaals heel veel plezier met jullie kast!

Een topprestatie!

Fijn meegedacht in het ontwerpproces. Goed verwachtingsmanagement rondom de levertermijn. Laagdrempelig bereikbaar. Keurig werk bij de montage, met respect voor de ruimte waarin gewerkt wordt. En een droom van een eindresultaat.

2025幎3月18日

Furnio.nl からの回答

Bedankt voor de prachtige review!

Via Pinterest kwamen we bij Furnio

Via Pinterest kwamen we bij Furnio terecht. Het zag er goed uit. We zijn daar in Rijssen ook wezen kijken. En hebben daar twee enthousiaste jonge kerels ontmoet. Ze maken alles naar wens én denken met je mee. Voor ons werd het een wandkast met open en gesloten vakken.
Bij Furnio kun je gerust je meubels kopen. :)

2025幎3月21日

Furnio.nl からの回答

Bedankt voor de mooie review en leuk dat jullie bij ons in Rijssen zijn geweest. We wensen jullie nogmaals heel veel plezier met jullie prachtige kast.

5぀星のうち5の評䟡

We zijn erg tevreden met het

We zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Communicatie ging vlot en fijn dat er wordt meegedacht over het ontwerp. Vakmanschap!

2025幎3月7日

Furnio.nl からの回答

Dank je wel voor de mooie review! Heel veel plezier met de prachtige kast.

Enorm blij!

Enorm blij met de maatwerk kast zoals geleverd door Furnio. Het contact met Bram was erg prettig, informeel en we konden snel schakelen. Met het in elkaar zetten van de kast even iets mis gegaan, maar vervolgens snel en netjes opgelost door het Furnio team. Kortom, wij zijn fan en zeker een aanrader!

2025幎2月25日

Furnio.nl からの回答

Leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn! Nogmaals heel veel plezier met jullie prachtige kast.

Alles klopt bij Furnio!!

Alles klopt bij Furnio! Vanaf het 1e contact, de hulp bij de keuzes om tot een prachtige kast te komen tot een belletje een uur na de plaatsing of alles naar wens is. Wat een vakkundig team dat waarmaakt wat er belooft wordt, topkwaliteit en service levert met een nuchtere en klantgerichte houding..wij zijn fan!

2025幎2月5日

Furnio.nl からの回答

Hartelijk dank voor de mooie review. We wensen jullie nogmaals heel veel plezier met jullie prachtige (zelf ontworpen) wandkast!

5぀星のうち5の評䟡

Blij met onze wandkast op maat

Deze week is de bestelde boeken-vakkenkast bij ons geplaatst. Deze kast hebben we helemaal naar eigen wens samengesteld met Bram. We zijn heel blij met het resultaat. Wat de beleving heel prettig maakte, was het vakkundige advies, de persoonlijke benadering en ook het plaatsen van de kast door prettige en nauwkeurige vakmensen.

2025幎1月30日

Beste Lidy,

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn! Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden. Veel plezier met jullie kast!

Aanrader!

Samen met Bram en Nout hebben we onze wensen besproken en zijn we uitgekomen op een prachtig ontwerp voor de tv-kast. Het resultaat is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, precies zoals we het wilden. De kast past uitstekend in onze woonkamer en biedt voldoende opbergruimte. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

2025幎1月29日

Dank je wel Jamie!
We wensen jullie nogmaals heel veel plezier met jullie prachtige kast.

Dik tevreden met Furnio

Het contact verliep heel prettig, Nout en Bram weten waar ze over praten. Mooie kast laten ontwerpen en die staat nu te pronken in de woonkamer. De levertijd was ietsje langer dan in eerste instantie was gemeld, maar dit was voor ons geen probleem.
Ook de jongens die de kast kwamen monteren waren erg aardig en hebben netjes en vakkundig de kast in elkaar gezet.
Super tevreden!

2025幎1月28日

Dank je wel Meriël!
Super leuk dat we samen met jullie een prachtige wandkast hebben ontworpen. Door de vakantieperiode is de levertijd inderdaad ietsje langer geworden, maar we zijn blij dat we deze prachtige kast voor jullie hebben gerealiseerd!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。