Ett fantastiskt foder med kvalitet,utan kemiska tillsatser och som Àr ekologiskt. Det finns ingen annanstans!! Bra service frÃ¥n er ocksÃ¥. Enda nackdelen Àr att jag för 3 e gÃ¥ngen har fÃ¥tt vÀ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min hund mÃ¥r bra av maten, bra avföring. DÀremot Àter hon den enbart pga inget annat alternativ frÃ¥n mig, hon gillar egentligen inte den men fÃ¥r inget annat. SÃ¥ jag har den enbart som foder, dug... ãã£ãšèŠã
Bosse har nu gÃ¥tt över till Er mat helt. Han Àter den gÀrna och endast dvs ingen mÀnniskomat till. Det verkar som att han Àr nöjd med den mÀngd ni föreslÃ¥r och om han inte vill ha nÃ¥gon dag sÃ¥ lÃ¥ter j... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Vi garanterar att det smakar gott.

ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Toppen hundfoder! Jag ville ha något svenskt och mer transparent efter att ha lÀst på om hundfoderindustrin, så jag valde Furry Family. Min hund på 9 år Àlskar det verkligen och jag kÀnner mig trygg med att det Àr ett hÀlsosamt val för henne. Hemleveransen funkar också perfekt, så vi slipper någonsin stå utan foder hemma. Inget att klaga på 10/10
VÀldigt smidigt och riktigt kompetent hjÀlp i utfodrings- och foderfrågor. Funkar hur bra som helst!
PrisvÀrt kvalitetsfoder! Mycket bra med leverans till dörren som man kan anpassa leveranstiden på.
Vi tycker att hon Àr bra i mage , hull och energi . Hon Àlskar nÀr vi hÀller varmt vatten på , då aromerna blomstrar. Tack för ett fint foder och en smidig leverans. Kira m. Familj .
Superbra information nÀr man behöver direkt kontakt med leverantören. Hunden Àlskar sin mat och nu hoppas vi på viktnedgång. Mycket praktiskt att få det hemskickat till dörren i hanterliga storlekar på påsen.
Det finns ingen annanstans!!
Bra service från er också.
Enda nackdelen Àr att jag för 3 e gången har fått vÀnta en vecka från att jag bestÀllt tills jag fått leverans.
Fodret har tagit slut alla dessa gånger så jag har fått komplettera med fÀrskfoder.
Svårt att berÀkna exakt hur lÀnge det rÀcker och leveransen tar för lång tid!!
De två sista gångerna har post nord inte levererat i tid som de lovat.
Så tar det istÀllet 3 dagar från man bestÀller tills det står vid dörren så Àr ni 100%

Furry Family ããã®åç
Bra kvalitet, lÀtt att bestÀlla, leverans till dörren!
Hunden mer Àn nöjd!!
Blev tipsad av veterinÀr om hundmat frÃ¥n Furry Family dÃ¥ min hund har vÀldigt kÀnslig mage. Ãntligen har jag hittat en mat som han mÃ¥r bra av! Och lyxen att fÃ¥ maten hemlevererad till dörren pÃ¥ abonnemang sÃ¥ man inte ens behöver bestÀlla varje gÃ¥ng Àr toppen!
Det fina omhÀndertagande med hjÀlp att rÀkna ut foder stat.
Till min adopterade Rosco
Som gått upp i vikt.
Trots att han far omkring som ett yrvÀder i skog och mark.
Min Chihuahua tik har varit super bra i magen sedan vi började med de nya fodret hoppas att det fortsÀtter lika braððŒ
Jag Àr nöjd för det Àr enkelt o bekvÀmt att få hem maten! Och lÀtt! Lite för dyra ben tycker jag!
Annars funkar det bara bra!

Furry Family ããã®åç
Kanonbra service snabb leverans.
Hunden Àlskar maten och Àter som en hÀstð€£ð€£
Trevligt och snabbt bemötande både i mail och per telefon. Snabb leverans och Bea tycker maten Àr mums.
Leveransen kommer till dörren, helt perfekt. Våra hundar Àlskar fodret, och dom blir så fina i pÀlsen och mår bra på detta foder.
Så perfekt, maten kom på två dagar. Så snabb och bra service. Har bestÀllt hÀrifrån i över två år. T o m Uxet börjar bli anvÀndbart, utan att vara expert. Bravo!
Vi trodde verkligen att detta var ett bra foder och valde att byta på vår labbe valt nÀr hon var ca 6 mån. Det blev total katastrof. PÀlsen rasade av i månaderna som följde och det var hår i precis hela huset. Det var pÀls över hela klÀderna EFTER att man tog ut dem ur tvÀttmaskinen, det var fruktansvÀrt. Vår hund fick klåda i hela pÀlsen, klåda i öronen och tappade/kliade bort pÀls på öronen. Efter att ha trÀffat hennes valpsyskon valde vi att gå tillbaka till Acana då hennes syskon inte fÀllde alls i samma utstrÀckning och fortf hade fin, oljig pÀls. Sedan dess har hon blivit som vanligt igen. Rekommenderar verkligen inte det hÀr fodret.

Furry Family ããã®åç
JÀttebra foder! Prenumerationerna fungerar dock inte alls!

Furry Family ããã®åç
Min hund mår bra av maten, bra avföring.
DÀremot Àter hon den enbart pga inget annat alternativ från mig, hon gillar egentligen inte den men får inget annat.
SÃ¥ jag har den enbart som foder, duger inte som "godis".
Har varit vÀldigt nöjd i 5 år leverans, men nu i år strular leveranserna.
Fungerar fin med prenumeration, paketet landar regelbundet på verandan utan att jag behöver göra något. Vill jag Àndra ngt Àr det bara att gå inpå hemsidan i god tid.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã