äŒæ¥ãåçããŸãã
Lång leveranstid. Mycket knep och knåp att få den att överhuvudtaget sitta på plats,lysdiodskenan sitter inte fast sugkopparna lossnar från skylten,men annars fint sken.
äŒæ¥ãåçããŸãã
I förvÀg skulle jag vilja ge fynd24 ett positivt betyg för den vÀnliga kundkontaktbehandling jag fick. Ãven om bestÀllningen Ànnu inte har levererats litar jag pÃ¥ att det kommer att vara okej. Lever... ãã£ãšèŠã
NÀr vÀl paketet kom efter flera veckors orolig vÀntan eftersom det var en efterlÀngtad julklapp till vÃ¥rt yngsta barnbarn var det dagen före julafton. I köpte en reservjulklapp ifall den inte sku... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fynd24.se drivs av företaget Fynd24 AB med huvudsÀte i Malmö. Vårt sortiment består av allt från kÀnda leksaksvaror till slitstarka fritidsartiklar. Vår mål Àr att du som kund ska spara pengar och samtidigt handla smart och billigt. Vi letar stÀndigt vÀrlden över för att kunna erbjuda de senaste innovationerna från företag och privatpersoner. NÀr vi planerar våra inköp så går vi efter mottot; "spara tid, spara pengar och ha roligt"! Vår hemsida Àr byggd med SSL sÀkerhet med hjÀlp av vår webbsida leverantör quickbutik.se och du kÀnna dig sÀker nÀr du betalar genom vårt online butik då vi aldrig sÀljer vidare din information eller anvÀnder det för annat Àn leverera din bestÀllning. Har du tips på hur vi kan förbÀttra vår hemsida eller vårt sortiment, tveka då inte att kontakta oss på info@fynd24.se. Företaget Àr momsregistrerat och innehar F-skattesedel Organisationsnummer: 559418-7980
ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
LÃ¥ng leveranstid.

fynd24.se ããã®åç
Köpte billiga ssd diskar som hade virus som fejkade storleken och installerade en trojan pÃ¥ min dator sÃ¥ jag fick lov att formatera om och ominstallera den dessutom spred den sig till min andra USB disk ð¡ De ssd diskarna ligger i papperskorgen nu.
Hej, jag har svarat direkt till fynd24âs support mail dÃ¥ jag inte kunde lÀgga till hela förklaringen hÀr.
/Torbjörn

fynd24.se ããã®åç
FruktansvÀrd service. BestÀllde en födelsedagspresent några veckor innan födelsedagen och fick den först 6 veckor efter födelsedagen. USB minne, som inte fungerade.

fynd24.se ããã®åç
BestÀllde en SSD Disk pÃ¥ 4 TB den 30 oktober för 349kr och som inte fungerade ð€š och som jag returnerat en vecka senare utan nÃ¥gon reaktion frÃ¥n er ! Det innebÀr att jag aldrig mer ska göra nÃ¥gon mer bestÀllning hos er. ð
Per Granlund, Sturegatan 24 B, 70214 Ãrebro

fynd24.se ããã®åç
Hej jag skulle vilja få en Refund liksom avsluta det jag köpt och få mina pengar men nÀr jag skulle skriva det så kom inte medels det fram så var gÀrna snÀll och svara på det hÀr

fynd24.se ããã®åç
Jag bestÀllde och betalade för en SSD på 2 TB (bekrÀftat i mail från Fynd24 den 3 september). NÀr leveransen anlÀnde fick jag en SSD på 1 TB. Jag försökte då kontakta företaget via en mailadress, men meddelandet verkade inte gå fram.

fynd24.se ããã®åç
Kass produkt med kass leveranstid samt kassa krav för retur - KASST!

fynd24.se ããã®åç
Det tar tid innan man får sina prylar så man har ju nÀsta glömt vad man har bestÀllt. Men det blir en à ha upplevelse nÀr de dyker upp. Funkar bra och kommer till anvÀndning

fynd24.se ããã®åç
Bought two 4TB external ssd drives, both are useless!. cheap materials, sometimes they work, sometimes they don't. Package arrived from Aliexpress !!, HUGE SCAM of a company

fynd24.se ããã®åç
Fick inte det som utlovats på hemsidan, stod att leksaken skulle komma i originalkartong. NÀr jag kontaktade sÀljaren sa de att det står i annonsen att leksaken inte skulle komma med kartongen, detta stÀmde dock inte utan de Àndrade i annonsen först efter att jag hade haft kontakt med de flera gånger. Dessutom Àr de dryga, otrevliga och otydliga i sina svar nÀr man mailar de.

fynd24.se ããã®åç
From the moment I walked through the door, I was greeted by a vibrant atmosphere filled with quirky decor and an array of fascinating products. The layout of the store is meticulously organized, making it easy to browse through the various sections. Each aisle felt like a new adventure, with everything from hilarious gag gifts to mind-bending puzzles. I was particularly impressed by the selection of retro toys that took me back to my childhood. The staff was incredibly friendly and knowledgeable, always ready to help me find exactly what I was looking for. I left with a handful of unique gifts that I can't wait to give to my fiends and family.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã