Ik ben een tijdje geleden geholpen door Jerome aan onderrugklachten. De klachten waren na een aantal behandelingen dry needling helemaal verholpen. Later ben ik voor rugklachten aan de bovenkant g... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Er wordt goed geluisterd naar wat je problemen zijn. En er wordt duidelijk uitgelegd waar die klachten vandaan komen en wat een oplossing daarvoor kan zijn. Daarnaast krijg je oefeningen mee die je th... もっと見る
Mijn fysiotherapeute wist precies de juist punten aan te pakken waar ik last van had en weet heel goed te masseren.
Waarom fysiotherapie bij Fysio Barendrecht? Onze fysiotherapeuten kunnen de pijn verminderen en het lichaam beter laten functioneren. Dit door verschillende behandelingen, het aanbrengen van bepaalde ondersteunende hulpmiddelen, zoals een balanskussen, tape of steunkousen of door oefeningen. U kunt met een doorverwijzing van de dokter naar onze fysiotherapie komen, maar u kunt ook zelf naar de fysiotherapie gaan, zonder doorverwijzing van een arts. Persoonlijke aanpak De aanpak bij Fysio Barendrecht is zowel professioneel als persoonlijk. Iedere patiënt geniet van voldoende tijd, aandacht en zorg. Dit is naar onze mening van belang voor een ideaal herstelproces. Kwaliteit Alle fysiotherapeuten van Fysio Barendracht zijn BIG-geregistreerd en staan ingeschreven bij het KRF (Kwaliteit Register Fysiotherapie)! Verder werken wij aan onze kwaliteit via Zorgkaart Nederland en Qualiview. Goed bereikbaar Onze praktijk Fysio Barendrecht staat 6 dagen per week voor u klaar. De fysiotherapiepraktijk is zowel met het openbaar vervoer als met de fiets en auto (gratis parkeerplekken voor de deur) goed bereikbaar. We zijn gelegen aan de Achterom 1A.
Ik wilde een afspraak maken bij de fysio en kon diezelfde week nog langskomen. Toen ik er eenmaal was werd mij al snel verteld wat het probleem was. Ik vond het een goeie ervaring en het was fijn om te weten wat er aan de hand was!
Mijn klachten zijn verholpen en daarnaast ook erg goed advies gekregen!
De behandeling heeft mij helpen herstellen van mijn blessure doormiddel van massage en oefeningen die ik thuis moest uitvoeren.
De fysio was erg aardig en wist meteen wara het probleem zat
Mijn fysiotherapeut luisterde goed naar mij waar ik pijn voelde in mijn knie. Hij nam mij erg serieus en nam de tijd om mij te helpen. Ik ben nu binnen 5 weken super goed geholpen en kan weer mijn dagelijkse activiteiten uitvoeren!
Fysio luistert en geeft de juiste therapie voor de klachten. Afspraken kunnen altijd aangepast worden aan de situatie waarin de klant zich op dat moment bevindt.
Veel vertrouwen in de kundigheid.
Heel vriendelijk, de sfeer in de praktijk is fijn. Zeker een aanbeveling
Altijd goed geholpen met mijn blussures en goede service
Snelle afspraak kunnen maken, vriendelijk personeel en er werd goed aan mij uitgekegd wat ik nou precies heb en hoe er een einde aan mijn blesure kan komen
Goede hulp gekregen voor mijn nek en schouder klachten! Zeker een aanrader voor een fysio in Barendrecht.
Schouder blessure opgelopen maar door een aantal keer een dry needling behandeling door lopen te hebben weer helemaal hersteld👍🏼
Ik had veel last van mijn nek en rug mede door veel sporten in combinatie met mijn werk en ben heel goed geholpen in deze praktijk. Ze namen goed de tijd om de oorzaak te achterhalen en gaven ook tips tijdens de behandelingen om deze klachten te voorkomen.
Ik ben langs Mees geweest voor een behandeling, voor bovenbeen klachten. Heb het erg fijn ervaren, de behandeling gaf snel resultaat.
Erg fijne fysio om te komen! Afspraak maken gaat makkelijk online en het personeel is zeer vriendelijk.
Ik kwam terecht bij Fysio Barendrecht omdat ik zo'n last had van mijn nek en schouders. Na drie deskundige behandelingen met een uiterst bekwame Fysio was ik van mijn nek en schouderrpijn af. De Fysio legde alles goed uit en deed de verrichtingen aan mijn nek en rug/schouders allemaal erg rustig en zonder pijn. Ik kreeg oefeningen mee, die ik via een app elke dag kon doen. Ook dit was zeer duidelijk met een instructie filmpje en zelfs kreeg ik s'ochtends een reminder dat ik mijn oefeningen moest doen. Al met al zeer tevreden over Fysio Barendrdecht
Later ben ik voor rugklachten aan de bovenkant gegaan naar Jorinde voor triggerpoint. Dit was ook na een aantal behandelingen opgelost.
Ik ben echt super blij met de hulp en er wordt super goed gecommuniceerd. Ik kreeg het gevoel alsof ik gehoord werd en erg netjes doorverwezen naar een collega. Aanrader!

Fysio Barendrecht からの回答
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。