企業情報

3. フィットネスと栄養のサービス
  4. 理学療法クリニック
  5. ヨガ インストラクター

当該企業による記述

FysioPilates by Astrid tilbyder professionel og personlig Pilates-træning for alle aldre og niveauer. Jeg tilbyder holdtræning på flere lokationer samt events, der spænder fra begyndere til elitesportsdansere fra ESAA. Alle mine forløb og arrangementer er designet til at imødekomme deltagernes behov, og du kan finde flere oplysninger på min hjemmeside. Min holdtræning foregår på måtte, med eller uden udstyr, og henvender sig til alle mellem 14 og 90 år. Hvert hold er nøje sammensat, så øvelserne passer til deltagernes niveau. For at sikre den bedste kvalitet og service holder jeg holdene små, så der er tid og plads til individuel opmærksomhed. Dette betyder, at jeg kan fokusere på hver enkelt deltager og sikre, at øvelserne udføres korrekt og effektivt, hvilket minimerer risikoen for skader og maksimerer udbyttet af træningen. Det, der gør FysioPilates by Astrid unikt, er mit fokus på korrekt teknik og personlig vejledning. Under hver time går jeg rundt og guider deltagerne med mine hænder, så alle får mest muligt ud af hver bevægelse. Jeg tror på, at nærvær og hands-on korrektion skaber en tryg og motiverende atmosfære, hvor alle kan føle sig set, hørt og støttet i deres træningsrejse. Jeg, Astrid, som står bag FysioPilates, er uddannet fysioterapeut, Pilates- og yoga-instruktør og har over 20 års erfaring inden for træning og rehabilitering. Min baggrund giver mig en dyb forståelse for kroppens anatomi og funktion, hvilket jeg bruger aktivt i min undervisning. Jeg brænder for at hjælpe mennesker til at føle sig stærkere, sundere og mere tilpas i deres egen krop, uanset alder eller fysisk udgangspunkt. Ud over mine faste hold afholder jeg løbende workshops og specialforløb, der giver deltagerne mulighed for at fordybe sig i specifikke områder af Pilates eller arbejde målrettet med f.eks. skadesforebyggelse, mobilitet eller styrkeopbygning. Disse events er populære blandt både nye og erfarne deltagere, da de tilbyder en unik mulighed for at tage deres træning til et nyt niveau. Velkommen til FysioPilates by Astrid — din vej til en stærkere og sundere krop med professionel og nærværende Pilates-træning!

4.4

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Super brugbar undervisning

Super brugbar undervisning. Astrid er fantastisk dygtig og hjælper gerne så øvelserne bliver korrekte. Astrid er meget positiv og engageret i hendes timer både på hold undervisning og online. Stor anbefaling herfra

2025年3月17日

FysioPilates by Astrid からの回答

Tusind tak for dine søde ord🙏🏻 Det sætter jeg virkelig pris på🥰

Den bedste Pilates

Astrid formidler på fineste vis, super god og inspirerende træning - både på hold og online.
Den bedste træning og helt uundværligt.

2025年3月15日

FysioPilates by Astrid からの回答

Tusind tak for dine fine ord! 🙏🏻Det gør mig virkelig glad at høre.🥰

5***** pilatestræning

Jeg kan kun anbefale Astrids pilatestræning - holdtræning såvel som onlinetræning. <3

Online træningen er nem at følge, og Astrid giver meget udførlige og tydelige instrukser om, hvordan øvelserne udføres korrekt.

2025年3月3日

FysioPilates by Astrid からの回答

Tusind tak for dine søde ord og din anbefaling. Det betyder virkelig meget for mig, og jeg sætter stor pris på det!🙏🏻🥰

5つ星のうち5の評価

Astrid er ekstremt dyktig på sitt fag

Astrid er ekstremt dyktig på sitt fag. Kjenner ingen som er så dedikert og inspirerende som henne. Skulle gjerne gått på hennes timer ukentlig! I tillegg utstråler hun omsorg og er dyktig til å se hele mennesket. Astrid er virkelig 10 av 10🤩

2024年10月11日

Du er så snill🙏🏻🥰 Det varmer virkelig 🥰

Fantastic Pilates Instructor 🌟

Fantastic Pilates Instructor 🌟

Astrid is the best Pilates instructor I’ve ever tried. Her knowledge, professionalism and enthusiasm is outstanding. This woman knows her stuff, makes you feel safe and in the best of hands. I would join her classes every week if we lived in the same country! Maybe sometime in the future!

2025年3月1日

FysioPilates by Astrid からの回答

Thank you so much for your lovely words🥰🙏🏻 It warms my heart 🥰

Knowledge and passion

I have had the pleasure of training with Astrid both in-person and online, and I couldn’t be happier with the experience! She is not only a highly skilled Pilates trainer but also a knowledgeable physiotherapist, which means every exercise is designed with both effectiveness and safety in mind. Her deep understanding of body mechanics allows her to provide individual corrections, ensuring proper form and helping to prevent injuries.

Beyond her expertise, what truly sets her apart is her incredible energy and passion for what she does. She brings so much positivity to every session that you leave feeling stronger, more confident, and truly uplifted. Whether you're a beginner or more advanced, she makes sure to guide you at your own pace. Her structured approach—offering exercises from level one to four—allows you to challenge yourself progressively, track your progress, and build strength over time.

Her online training is also effective as her in-person classes, making it easy to stay consistent no matter where you are. With her guidance, I’ve seen real improvements in my flexibility, strength, and overall well-being. I highly recommend Astrid to anyone looking for a supportive, knowledgeable, and inspiring Pilates trainer!

2025年3月9日

FysioPilates by Astrid からの回答

Wow🥰🙏🏻 It warms my heart to hear such lovely words 🙏🏻🥰

5つ星のうち5の評価

Pilates jeg altid glæder mig til🤩

Jeg kan på det varmeste anbefale Pilates med dygtige Astrid. Hun er så engageret og motiverende👍🤩⭐️.

Astrids undervisning er meget professionel. Man føler sig både udfordret og godt støttet. Hun forklarer øvelserne på en rigtig god måde, så man forstår hvordan de skal føles og hvad øvelserne gør godt for.

Samtidig er der bare en rigtig god stemning på holdene, så jeg glæde mig altid til at komme til Pilates med Astrid.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2025年2月1日
5つ星のうち5の評価

Top karakter til et dygtig menneske⭐️

Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, så skal du komme til pilates med Astrid.

Jeg startede hos Astrid for et par år siden og hun har formået at gøre mig fri af daglige smerter i mine hofter, med øvelser som fanger de helt rigtige muskler. Ja, jeg vil gå så langt, at jeg tror der er fundet små muskler i min krop, som jeg efter tre graviditeter, ikke har fået aktiveret igen😂Bonus er de smerter, jeg som “kontormus” før fik i nakke og skuldre, og satte sig til ugentlig hovedpine, nu er forsvundet.
Så har du din krop kær, så kom afsted til Pilates hos Astrid. Hun favner alle niveauer, så du skal ikke være nervøs for, om du falder ved siden af. Du vil ikke fortryde det💪🏻

2025年3月3日

FysioPilates by Astrid からの回答

Tak fra hjertet! Din varme anmeldelse betyder alverden og motiverer mig.🥰🙏🏻

5 stjerner er for lidt

5 stjerner er for lidt.
Astrid er en utrolig dygtig instruktør hun er nærværende og underviser så alle får noget ud af en træningssession hun favner simpelthen alle niveauer . Jeg har prøvet pilates før men det har aldrig fanget mig på den måde som det gør nu og der er ingen tvivl om at det er Astrids fortjeneste . Efter en time i hendes selskab bliver man fyldt op af energi samtidig med at man har fundet muskler man ikke anede eksisterede i ens krop. Så hvis du vil gøre noget godt for dig selv så er det bare med at komme afsted . Kun rosende ord og varme anbefalinger herfra

2025年2月27日

Tusind tak Michelle🙏🏻 Det varmer🥰

Verdens bedste pilatesinstruktør!

Jeg har prøvet pilates flere gange, forskellige steder, men det fangede mig ikke 🫣 MEN så slæbte min veninde mig med til et af Astrids hold - og SÅ var jeg da helt solgt 🤩
Jeg er blevet afhængig af, hvad træningen gør for min krop, samt afhængig af Astrids smittende smil og positive energi 🥰🙏🏼
Jeg havde givet 10 stjerner hvis muligt, men må nøjes med de 5 der er muligt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2025年2月27日

Trustpilot エクスペリエンス