ME Fysio - Fysiotherapie in Hoofddorp en Purmerend レビュヌ 122

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Op zich prima behandelingen, wel jammer dat ik 3x van fysio moest wisselen omdat mijn behandelende fysio weg ging. Ook fijn dat het bij een Basic-Fit vestiging zit waardoor je ook meteen (evt onder be... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prettige groep fysiotherapeuten waarbij je je bij een ieder op je gemak voelt. Goed bereikbaar en je kan heel makkelijk een afspraak maken. Je wordt kundig geholpen op verschillende manieren. Massage,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Geweldig geholpen en nemen uitgebreid te tijd om probleem te onderzoeken en vervolgens te behandelen. Dank!! Ruime openingstijden, beginnen erg vroeg en werken tot laat door, dus kan altijd een plek... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 理孊療法士
  2. 理孊療法クリニック

圓該䌁業による蚘述

Aandacht voor de cliënt, tevredenheid en leveren van kwaliteit vinden wij heel belangrijk en komt op de eerste plaats. Iedere cliënt krijgt een fysiotherapie behandeling die bij hem/haar past. Gekeken wordt naar wat de cliënt nodig heeft en naar de mogelijkheden die er zijn. Samen met de cliënt wordt een behandelplan opgesteld gericht op zijn/haar doelen.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Deskundige behandeling

Pijn in mijn linkerarm. Micha legde goed vanwaar de pijn kwam en hoe hij het zou aanpakken. Hij heeft dry needling toegepast en de pijnlijke spieren gemasseerd. Bij elke behandeling werd de pijn minder en ik een blijer mens.

Ontzettend kundige en doortastende

Ontzettend kundige en doortastende behandeling gehad. Waar anderen niet gelijk tot een juiste diagnose kwamen, wist ME Fysio gelijk ‘de vinger op de juiste plek’ te leggen. Er wordt goed naar je geluisterd en de behandelaar wist een comfortabele sfeer te creëren. Ik zou het een ieder aanraden.

ME Fysio is een aanrader

Bij ME Fysio ben ik door verschillende fysiotherapeuten behandeld. Voor zowel lichte klachten als revalidatie na een operatieve ingreep. Ik ervaar de therapeuten als prettig, kundig, en zeer behulpzaam. Je krijgt een volwaardige behandeling en ik raad ze zeker aan.

5぀星のうち5の評䟡

Al met al een top fysio!

Ik ben meerdere keren langsgeweest bij Micha van ME Fysio. Heel aardig persoon die altijd klaarstaat voor je wanneer je het nodig hebt. Stelt je op je gemak en legt alles goed stap voor stap uit, zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat er precies aan de hand is en wat hij daaraan gaat doen. Hij reageert ook snel wanneer je contact met hem zoekt, probeert je zo goed mogelijk te helpen en doet er alles aan zodat jij verder kan met je dagelijkse bezigheden. Al met al een top fysio!

Top fysio!

Fijne therapeuten, goed bereikbaar via whats app. Snel afspraak in te plannen.
Werken nog met hun handen, geven wel oefeningen mee, maar dat is niet waar de behandeling alleen maar uit bestaat.

Denken met je mee. En verwijzen naar andere praktijk als dat eventueel nodig is. Dat geeft vertrouwen dat ze niet uit zijn op winst maken, maar echt erop uit zijn om mij verder te helpen.
Top! Erg blij met ME fysio!
Zou ik zeker aanbevelen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス