Ik voelde me gehoord en begrepen door fysiotherapie Vlambloem. Zij gaan tot de kern van een probleem wat volgens mij heel veel klachten kan helpen verdwijnen. Ik ben me er ook van bewust geworden h... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
I would strongly recommend Wouter for anyone who needs a physiotherapist/miracle worker. My son had been experiencing back pains for several years, he had also seen a specialist in Australia who to... もっと見る
Kom al jaren bij Wouter en word altijd goed geholpen met mijn (door intensieve tennis) schouder- en armklachten. Mijn vrouw had langdurige rugklachten en door een aantal behandelingen door Wouter heef... もっと見る
De klachten die ik heb lijken sterk op "etalagebenen", echter onderzoek in het ziekenhuis gaf aan dat deze kwaal uit de rug komt. Meer dan 20 jaar heb ik rugklachten. Ik ben jaren lang bij versc... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bij Fysiotherapie Vlambloem behandelen wij acute lichamelijke klachten, zoals een verzwikte enkel of pijn in de lage rug, knie, nek ..... maar ook klachten die al langere tijd aanwezig zijn. In de praktijk zien we dat mensen al maanden of zelfs al jaren met lichamelijke (pijn)klachten rondlopen. Dit worden in de volksmond " chronische klachten " genoemd. Maar wat zijn chronische klachten nu eigenlijk? Chronische klachten zijn klachten die langer dan 3 maanden aanwezig zijn. Het zegt dus iets over de duur van de klacht. Het zegt niks over de ernst van de klacht. Vaak wordt er bij chronische klachten wel gedacht dat de klachten voor altijd aanwezig zullen blijven. Dit is een verkeerde gedachte! Het zegt namelijk alleen iets over de duur. Het betekent niet dat een klacht niet opgelost kan worden! Dat een (chronsiche ofwel langdurig aanwezige) klacht nog aanwezig is, komt dus omdat de echte oorzaak nog niet is aangepakt. Was de oorzaak namelijk wel aangepakt bij de vorige therapeut of specialist, dan waren de klachten verholpen geweest. Op deze manier kan een simpele "acute" klacht (klacht die kort geleden is ontstaan) dus een chronische klacht worden, simpelweg omdat de bron niet is aangepakt. Deze "chronische klachten " vinden wij interessant, daar hebben we affiniteit mee en een hoop ervaring en het belangrijkste is dat er nog heel veel resultaat te boeken is.
連絡先
Vlambloem 130, 3068JE, Rotterdam Ommoord, オランダ
- 010-7505523
- info@fysiovlambloem.nl
- fysiovlambloem.nl
Vriendelijk en professioneel
Vriendelijk en professioneel. Altijd rug- en nekklachten gehad maar nog nooit zo snel pijnvrij geweest. Absoluut een aanrader om
je hier te laten behandelen.
Super therapeut!…
Feitelijk al mijn hele leven periodiek met nek- en schouderklachten bij fysiotherapie gelopen. Bij sommigen maandenlang behandeld zonder echt veel resultaat. Op een gegeven moment kwam daar ook een frozen shoulder bij, waarvoor ook maandenlang behandeld bij een andere therapeut.
Door een tip van mijn buurvrouw bij Wouter van der Meer terechtgekomen. Binnen heel korte tijd had hij mijn frozen shoulder verholpen.
Onlangs weer bij hem geweest voor mijn algemene nek- en schouderklachten en die heeft hij ook een gigantisch stuk kunnen verhelpen. Ongetwijfeld zullen die terugkomen gezien mijn levenslange slechte houding en ook veel achter de computer zitten, maar dan ga ik zeker weer naar Wouter toe. Ik wil geen andere fysiotherapeut meer!
Een fysiotherapeut die weet wat ie…
Een fysiotherapeut die weet wat ie doet.
Ernstige schouder klachten zijn volledig verdwenen.
Wouter, Bedankt.
Na bijna 20 behandelingen geen last…
Na bijna 20 behandelingen geen last meer van pijn in mijn nek! Geweldig!
9 jaar heb ik gelopen met extreme pijn…
9 jaar heb ik gelopen met extreme pijn in mijn been. In de loop der jaren zijn deze klachten overgegaan in last van mijn schouder en enorme hoofdpijn.
Bij Wouter aangeklopt met deze hoofpijn klachten. Hij heeft net zolang gezocht, totdat hij de kern van mijn klachten boven tafel heeft gekregen.
De behandelingen waren niet altijd even leuk :) maar nu, een paar maanden behandeling verder, ben ik pijnvrij! Nooit gedacht dat ik dat ooit zou zeggen.
Wouter… ik vind je echt een professional met absoluut verstand van je vak!
Zeer kundige fysiotherapeut
Zeer kundige fysiotherapeut. Neemt de tijd, luistert goed en zeer professioneel. Snel van mije klachten af. Rest van de familie ook erg tevreden.
Ik ben bij meerdere fysio s geweest
Ik ben bij meerdere fysio s geweest, maar ik merk dat ik er hier beter van ben geworden. Fijne mensen
Aanbevelenswaardig
Hoi!
Ik had 4 jaar pijn gehad en na alleen 7 behandelingen ging het beter.
Ik kan de fysiotherapie Vlambloem echt aanbevelen!

Fysiotherapie VLAMBLOEM - Rotterdam Ommoord からの回答
BESTE FYSIO EVER na 24 jaar klachten en een dozijn therapeuten!
Ik vind Wouter GENIAAL! Ik ben zo blij dat ik bij hem terecht ben gekomen! Ik heb pijnklachten in het bekkengebied sinds ik tijdens mijn tweede zwangerschap 24 jaar geleden uitgleed en van de trap af stuiterde. Ik kwam bij Wouter voor een meer recente pijn links in mijn onderrug, rondom het SI gewricht, die ik sinds een jaar heb. De overige klachten die ik had, terugkerende pijn in mijn hele onderrug/bekkenbodem als er links in mijn heupgebied iets verkeerd zit, pijn in mijn bovenbenen bij het lopen (waardoor lopen echt vervelend was) had ik na een dozijn therapeuten, en een revalidatietraject van 2 mnd bij het Spine en Joint Center, maar geaccepteerd: en leef daarmee door maar vaak overdag te rusten. Wat schetst mijn verbazing dat na drie/vier behandelingen de pijn in mijn SI gebied met 50% is afgenomen, maar totaal onverwacht: de pijn bij het lopen was WEG! Behandeling van de iliopsoas die compleet overspannen was, en ook de gracilis (ja ik heb wat geleerd) deed werkelijk wonderen. Ik vind lopen weer fijn, daar ben ik ZO ontzettend dankbaar voor, vooral omdat lopen voor mijn andere klachten zo heilzaam is, en ik weet nu wat ik moet doen om het zo te houden. Ook mijn terugkerende pijn in de hele onderrug/bekken als er ‘iets’ verkeerd gaat zitten kan ik nu voorkomen of snel herstellen. Aan de recente pijn in mijn SI gebied werken we verder en daar maken we nu grote stappen in. Ik zeg WE, omdat ik niet eerder een therapeut heb gehad (na dat dozijn aan fysio/manueel/acupunctuur/mensendieck/osteopaat) die daadwerkelijk ECHT naar mij luistert. Hij neemt alles serieus wat ik zeg en legt uit wat hij doet en zo belangrijk: hij geeft het niet op! Ik ben zo teleurgesteld in therapeuten die vol zelfvertrouwen en superioriteit beginnen met behandelen en merken dat het bij mij niet of niet blijvend werkt en tegen mij hebben gezegd: sorry, je bent een pijnpatient of tja, je bent al wat ouder. Dankzij Wouter weet ik dat dit niet terecht was. Tot slot wil ik zeggen dat wat de aanpak van Wouter ook onderscheidt van anderen, is naast de daadwerkelijke (soms pijnlijke, ik noem dat ‘goede pijn’ ) behandeling waardoor je direct resultaat voelt, hij kijkt naar de hele keten van spieren en gewrichten en pezen en bindweefsel in het hele lichaam. Problemen in de rug kunnen door probleem in voet veroorzaakt worden bijvoorbeeld, hoofdpijn doordat er een wervel verkeerd zit, etc etc. Het is een wat lange review, maar ik ben oprecht zeer gelukkig dat ik dankzij een yogamaatje, dat zo vol lof sprak over Wouter, bij hem terecht ben gekomen. Ik wens iedereen en zeker de mensen met chronische lage rugklachten - waar er zo veel van zijn die zo lang tobben net als ik - zo’n fysiotherapeut toe als Wouter (en natuurlijk zijn met zijn aanpak werkende collega's).

Top fysio!
Last van de rug door verkeerde houding en staand beroep. Wouter pakt gelijk het probleem aan, weet waar hij het over heeft en behandeld goed. Gaat stukken beter nu!
Pijn is helemaal weg
Ik ben heel blij dat ik een afspraak heb gemaakt bij Fysiotherapie Vlambloem. De therapie sloeg snel aan; na de eerste keer voelde ik zelfs al een verlichting in mijn spieren. Na 5 keer was de pijn helemaal weg. Als ik weer ergens last van heb, bel ik meteen om een afspraak te maken.
Uitstekend!!
Na een hele zware zwangerschap, heb ik bekkeninstabiliteit gekregen, ik heb veel fysio/ bekkenterapie gehad, ondanks dat behoorlijk veel pijn. Er kon niets meer aan worden gedaan, moest ermee leren leven, ik werd doorverwezen naar Rijndam revalidatiecentrum, waar ik moest accepteren dat ik nooit de oude zou worden en leren omgaan met de pijn.
Besloot toch weer verder te zoeken, na de eerste behandeling kon ik eindelijk slapen om mijn zij zonder pijn te lijden.
Ik ben nog niet zover, maar ik heb weer hoop gekregen dat ik het weer goed komt..
Ja ik raad zeker deze Fysiotherapie..
Heel snel heel veel pijn kwijt
Na een hartinfarct bleef ik met helse pijnklachten achter mijn schouderbladen en centraal op mijn ruggewervel lopen. De artsen gaven aan dat het geen verband kon hebben met mijn infarct en er werden pijnstillers gesuggereerd. Op advies van mijn partner ben ik bij Wouter terecht gekomen.
Hij liet me een paar simpele bewegingen maken en zag vervolgens direct wat er aan de hand was: Zo ongeveer alles aan spieren/perzen was enorm verkrampt. Na 1 sessie waren 90% van mijn klachten weg, Na de tweede was ik mezelf weer.
Sindsdien kom ik regelmatig wanneer er "wat hapert".
De benadering is ontspannen,, prettig en proffesioneel.
Ik ben er erg gelukkig mee
Geweldige fysio!
Ik had 16 jaar geleden een ongeluk gehad waarbij mijn schouder uit de kom ging. Door de trauma aan mijn schouder, waren mijn pezen verrekt zoals de arts toen zei, en was mijn schouder instabiel waardoor die regelmatig van zijn plaats ging.
Na lang zoeken een goede orthopedisch chirurg gevonden, en ben geopereerd.
Een jaar lang gerevalideerd en naar de fysio geweest maar ik merkte dat er toch nog niet iets goed zat. Werd vaak s’ nachts wakker met schouderkrampen.
En toen kwamen mijn famieleden zeuren van ga naar fysio Vlambloem, dus na een aantal keer de naam Wouter voorbij te horen gaan. Dacht ik wat raak ik nou kwijt. Maar wat een verlossing na een aantal behandelingen minder pijn en kon s’nachts doorslapen. Wat minder stress veroorzaakt natuurlijk ! Hij zet je niet zelf alleen aan het werk om het maar uit te zoeken. Maar zoekt echt het probleem op en verhelpt dat!
Zeer tevreden!
Na een jaar met klachten overal te hebben aangeklopt, eindelijk van de pijn in mijn schouder af! Dankzij de professionele en doeltreffende behandelingen van Wouter. Dank je wel!

Uitstekende en professionele behandeling
Bij het telefonisch maken van een afspraak kon ik de volgende dag al terecht. Zeer vriendelijk en professioneel behandeld door Dennis. Kort na de eerste behandeling werden de klachten al een stuk minder. Zeer directe aanpak en geen onnodige oefeningen. Moderne en prettige behandelkamer.
Zeer aan te bevelen!
In één woord geweldig.
In één woord geweldig.
Ik ging voor een probleem aan me voet en Dennis merkte op dat het probleem heel ergens anders zat. Na drie sessies was het probleem waar ik al jaren mee loop opgelost. Kan hem niet hoog genoeg aanprijzen.

Fysiotherapie VLAMBLOEM - Rotterdam Ommoord からの回答
Na jaren allerlei trajecten bij…
Na jaren allerlei trajecten bij Wouter terecht gekomen. Was nogal sceptisch in het begin maar hij kreeg al heel snel mijn volle vertrouwen. Hij luistert goed, straalt rust uit en is zeer geduldig. Door de behandelingen ben ik van de suf makende medicatie af en zijn mijn pijnklachten veel beter te verdragen en is mijn mobiliteit toegenomen. Al ben je nog niet van me af, wil ik je wel alvast bedanken voor alles, maar vooral voor het feit dat je het nog steeds niet hebt opgegeven.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。