Ik voelde me gehoord en begrepen door fysiotherapie Vlambloem. Zij gaan tot de kern van een probleem wat volgens mij heel veel klachten kan helpen verdwijnen. Ik ben me er ook van bewust geworden h... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
I would strongly recommend Wouter for anyone who needs a physiotherapist/miracle worker. My son had been experiencing back pains for several years, he had also seen a specialist in Australia who to... もっと見る
Kom al jaren bij Wouter en word altijd goed geholpen met mijn (door intensieve tennis) schouder- en armklachten. Mijn vrouw had langdurige rugklachten en door een aantal behandelingen door Wouter heef... もっと見る
De klachten die ik heb lijken sterk op "etalagebenen", echter onderzoek in het ziekenhuis gaf aan dat deze kwaal uit de rug komt. Meer dan 20 jaar heb ik rugklachten. Ik ben jaren lang bij versc... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bij Fysiotherapie Vlambloem behandelen wij acute lichamelijke klachten, zoals een verzwikte enkel of pijn in de lage rug, knie, nek ..... maar ook klachten die al langere tijd aanwezig zijn. In de praktijk zien we dat mensen al maanden of zelfs al jaren met lichamelijke (pijn)klachten rondlopen. Dit worden in de volksmond " chronische klachten " genoemd. Maar wat zijn chronische klachten nu eigenlijk? Chronische klachten zijn klachten die langer dan 3 maanden aanwezig zijn. Het zegt dus iets over de duur van de klacht. Het zegt niks over de ernst van de klacht. Vaak wordt er bij chronische klachten wel gedacht dat de klachten voor altijd aanwezig zullen blijven. Dit is een verkeerde gedachte! Het zegt namelijk alleen iets over de duur. Het betekent niet dat een klacht niet opgelost kan worden! Dat een (chronsiche ofwel langdurig aanwezige) klacht nog aanwezig is, komt dus omdat de echte oorzaak nog niet is aangepakt. Was de oorzaak namelijk wel aangepakt bij de vorige therapeut of specialist, dan waren de klachten verholpen geweest. Op deze manier kan een simpele "acute" klacht (klacht die kort geleden is ontstaan) dus een chronische klacht worden, simpelweg omdat de bron niet is aangepakt. Deze "chronische klachten " vinden wij interessant, daar hebben we affiniteit mee en een hoop ervaring en het belangrijkste is dat er nog heel veel resultaat te boeken is.
連絡先
Vlambloem 130, 3068JE, Rotterdam Ommoord, オランダ
- 010-7505523
- info@fysiovlambloem.nl
- fysiovlambloem.nl
Simpel weg de beste fysiotherapeut !
Al jaren enkelklachten met uiteindelijk een artrodese tot gevolg. Waar mijn vorige fysio niet verder kwam waardoor ik moeilijk en met veel pijn liep ging Wouter vastberaden aan de slag.
Ik sta iedere keer versteld wat hij voor elkaar weet te krijgen. Ook andere klachten door het verkeerde looppatroon zoals nek en rugklachten heeft hij verholpen.
Ik loop nu veel makkelijker en het belangrijkste zonder pijn.
Daarbij is het ook iemand waar ik me meteen op mijn gemak voelde en hij luisterd echt.
Ik ben Wout heel dankbaar !
In 1 woord WOW!
In 1 woord WOW!
Ik word al jaren geplaagd door heftige hoofdpijn tijdens mijn menstruatie, wat volgens mijn huisarts hormonale migraine moest zijn. Wouter (een beer van een kerel met het hart op de juiste plaats) wist met een fijn en goed gevoel van inlevingsvermogen na 2 behandelingen mijn klachten sterk te verminderen. Ik heb nu al 2 periodes gehad, zonder hoofdpijn. Wat een verademing...
Wouter en Glenn zijn echt …
Wouter en Glenn zijn echt miracle-workers. Ik stuur vrijwel iedereen in mijn omgeving naar deze praktijk. Bij mij zijn mijn klachten vaak na 1 bezoek al verdwenen. Zij gaan zoveel dieper in op de menselijke anatomie dan iedere andere fysiotherapeut.
Tel daarbij op dat je je gelijk op je gemak voelt bij binnenkomst.
Miracle worker/hands!
My son had been experiencing back pains for several years, he had also seen a specialist in Australia who told him that he would need an operation when he turned 18.
When his back pains became unbareable a friend suggested visiting Wouter. Ever since we haven't looked back Wouter is truly a miracle worker, after only a few appointments my son no longer has any more back complaints, thus he also no longer needs an operation.
Thanks again Wouter!
Uitstekende behandeling
In zeer korte tijd geholpen aan mijn nekklachten. De fysio is effectief en kundig. Uitstekende behandeling in zeer korte tijd.
Alle lof voor Glenn van Hoogenhuizen
Alle lof voor Glenn van Hoogenhuizen, die mij na 7 behandelingen uit de knoop heeft geholpen na 2 jaar met rugpijn te hebben gelopen.
Ik heb al enige tijd last van mijn nek …
Ik heb al enige tijd last van mijn nek en schouders. Met de massage van Wout wordt het steeds minder en ga ik de goede kant op!
Er is bij mij een nieuwe heup geplaatst …
Er is bij mij een nieuwe heup geplaatst Ik kwam toen bij Vlambloem terecht.
Glen kwam bij mij thuis wat was hij jong maar heel erg goed hij zag gelijk dat ik ook flinke last van mijn knie had.
Glen bedankt wat was ik blij met jou hulp.
mevrouw Quist
Ik heb verschillende letsels …
Ik heb verschillende letsels overgehouden na een auto ongeluk,met name nek en schouder die helemaal vast hebben gezeten.Op advies van enkele vrienden heb ik me gemeld bij de fysiotherapie praktijk De Vlambloem.Na een intake gesprek zijn we gestart met de behandelingen.Zeer snel waren de eerste resultaten al zichtbaar en voelbaar.De fysiotherapeut die mij heeft behandeld is zeer vakkundig en neemt ruim de tijd om naar je klachten goed te luisteren en vervolgens iets mee te doen.Met mijn ervaringen zou ik iedereen deze fusiotherapie praktijk willen aanraden.
Prima fysiotherapeutisch vakwerk door Wouter van der Meer
Ik (81-jarige man) wendde mij onlangs met stevige pijnklachten in mijn linkerlies en dito heup tot de fysiotherapeut Wouter van der Meer, nadat uit een ziekenhuisfoto gebleken was dat artrose/slijtage de oorzaak van mijn pijn was. Op mijn linkerbeen kon ik door de pijn niet staan en het lopen ging bijna niet. Gevolg: sterk verminderde mobiliteit en het slikken van pijnstillers. Omdat de door de heer Van der Meer beoefende '4 maal T-methode' mij aantrok, heb ik mij bij hem onder behandeling gesteld. Het resultaat was spectaculair: na toepassing van elementen uit deze methode was ik reeds na 3 behandelingen goeddeels pijnvrij en weer geheel mobiel. Dat resultaat duurt nog steeds voort. Ik ben dan ook buitengewoon enthousiast over de aanpak en professionaliteit van Wouter van der Meer. Bovendien is hij in de omgang als fysiotherapeut zeer prettig en correct. Kortom: een sieraad voor het vak en in alle opzichten van harte aanbevolen.
Wat een super fisio!
Wat een super fisio!! IK liep al ruim drie maanden met pijn in mijn nek, schouder met uitstraling naar arm. (komt van stres) huisarts, en een andere fisio geweest maar helaas kwamen die niet verder. Nadat ik vele malen was geweest en de pijn niet minder werd. Via via hier gekomen en jawel al na 1 behandeling resultaat!!! geweldig dus.nu na 4 behandelingen ben ik niet alleen van deze klachten af maar van nog veel meer kleine klachten zoals rug en been!! ik heb helaas nog steeds stress maar geen pijn!!!! helemaal happy!!!
Pijn in mijn onderrug
Voordat ik bij fysioltherapeut Wouter kwam had ik een pijnlijke onderrug en was ik beperkt in het tillen, lang wandelen, lang staan,ed. Door de behandelingen en oefeningen ben ik flexibeler en heb ik geen pijn meer. Super bedankt!
Beste Fysio Ever
Slogan van Fysio Vlambloem "Wij helpen u uit de knoop".. inderdaad ze helpen je echt uit de knoop. Na een lange periode van pijn ben ik via via terecht gekomen bij Fysiotherapie Vlambloem, na 5 a 6 behandelingen voelde ik helemaal beter. Echt een aanrader voor iedereen.
Heel blij met deze fysio
Heel blij met deze fysio! Eye opener: weg met de steunzolen, rug- en schouderklachten helemaal weg👍👍
prima behandeling
een uitstekende behandeling (ik was 1 keer geweest en de week daarna was ik bijna zonder pijn !! vandaag 2e behandeling gehad (behandeling is wel pijnlijk maar wel vol te houden als je je ontspant)
Een uitstekende praktijk met ervaren therapeuten die goed zijn in hun vak!
Glenn is een aardige therapeut die naar klachten van de klanten luistert en hen op een optimaal niveau behandelt. Ik had veel pijn in mijn rug en knieën die door geen enkele therapeut behandeld kon worden. Dankzij Glenn is al mijn pijn weg en kan ik gelukkig en pijnloos verder met mijn leven. Ik raad deze praktijk iedereen aan.
Zeer deskundig en resultaat gericht
Fysiotherapeuten van Vlasbloem scholen zich voortdurend bij en zijn daardoor zeer deskundig in het in korte tijd verhelpen van rugklachten.
Luisteren goed naar hun klant en sporen de oorzaak van de klachten razendsnel op. Formuleren, samen met de klant, concrete doelstellingen die ook daadwerkelijk worden gehaald. Veruit de beste therapeuten die ik in de loop van mijn leven heb ontmoet.
super!
Zeer tevreden. Aan mijn klachten wordt daadwerkelijk ter plekke iets gedaan. Prettig in het contact. Aanrader! :)
superrrrr
ik heb 5 maanden met pijn in mijn bovenbeen gelopen. Bij een andere Fysio geweest die stuurde mij naar de huisarts. Via een tip bij Wouter terecht gekomen. Vanaf behandeling 1 echt goed behandeld.
Nu na 4 behandelingen pijnvrij. Hoe gelukkig kan je zijn.
Hulde aan Wouter van fysiotherapie Vlasbloem.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。