Min far lÀmnade in en motogrÀsklippare pÃ¥ lagning 2022 efter att den fÃ¥tt sig en törn och blivit tilltryckt. Det tog Mà NADER och Ã¥tskilliga telefonsamtal innan den var "klar". Den sÃ¥g fin ut pÃ¥ ytan m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Inte ett seriöst företag. BestÀllde och betalade den 19 april för en vara som skulle finnas i lager. Fick meddelande att varan var pÃ¥ vÀg ungefÀr ett par dagar senare. Idag, den 8 maj Àr varan fortfar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NÀr vÀl den bestÀllda leksakstrimmern kom, var den sönder dÃ¥ den brutits i tvÃ¥ delar pga att den var dÃ¥ligt emballerad. Trots upprepade försök att bÃ¥de via Mail och telefon fÃ¥ kontakt, svarar inte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BestÀllde ett batteri som heter AK30, fick istÀllet ett billigare AK20 levererat. PÃ¥ följesedel stÃ¥r det AK30 sÃ¥ nÃ¥gon pÃ¥ lagret har uppenbarligen sovit. Helt omöjligt att fÃ¥ kontakt via telefon.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- æ©æ¢°ä¿®çãµãŒãã¹
- èåãæ©ä¿®çæ¥
- èçã®ããããè£ çœ®æäŸæ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Gårdsman.se Àr din pålitliga partner för trÀdgårdsverktyg och utrustning. Vi Àr dedikerade till att förse trÀdgårdsentusiaster och professionella med högkvalitativa produkter för att skapa och underhålla vackra utomhusmiljöer.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Låtsas-lagade vår grÀsklippare
Min far lÀmnade in en motogrÀsklippare på lagning 2022 efter att den fått sig en törn och blivit tilltryckt. Det tog Mà NADER och åtskilliga telefonsamtal innan den var "klar". Den såg fin ut på ytan men gick inte att starta. Nu har den stått orörd sen dess i förrådet då den aldrig gått att starta. TÀnkte slÀnga den nÀr jag stÀdade förrådet men jag bad min svÀrfar kika på den om det fanns nåt att göra. Efter EN dag var han klar. Under den nu så fint utbankade huven satt det tilltryckt deformerat tÀndstift. Så de hade bara lagat så det skulle se lagat ut men inte brytt sig om att den skulle fungera och låtit ett kvaddat tÀndstift sitta kvar. Tack vare svÀrfar funkar den nu utmÀrkt igen.
Inte konstigt kk
Inte konstigt kk, rörigt vÀrre,svarar aldrig osv
Bolaget begÀrdes i konkurs vidâŠ
Bolaget begÀrdes i konkurs vid Jönköpings tingsrÀtt 27/10 -23, av moderbolaget Midaq AB.
Svarar inte på mail eller telefon
Hittade ett traktordÀck på deras hemsida men en jÀttefin bild, fabrikat och pris (med eller utan moms?), men visst hade varit bra att Àven uppge en storlek på dÀcket..!
Eller Àr det ett töjbart dÀck som passar alla traktorfÀlgar...?
Har mailat och ringt åtskilliga gånger till den hÀr butiken, men så klart inget svar, inte ens från ett enkelt mail...
Existerar den hÀr butiken överhuvudtaget, eller Àr det någon som har hittat på ett namn och bara vill jÀvlas...?
Ta bort den från Google Sök...!
BestÀllde saker för ca 20 dagar sedan
BestÀllde saker för ca 20 dagar sedan. Inte hört något sedan dess. Mailade kundtjÀnst för 7 dagar sedan. Ingen återkoppling Ànnu. Provade idag att ringa kundtjÀnst. Efter 15 min i kö blev jag nedkopplad efter att en röst berÀttat att dom inte har tid att ta emot flera samtal.
Har bara haft goda erfarenheter avâŠ
Har bara haft goda erfarenheter av Gårdsman, har varit helt ok leveranstider, så jag Àr bara nöjd

GÃ¥rdsman ããã®åç
Service och leverans funkade mycket bra

GÃ¥rdsman ããã®åç
Fick snabb leverans och god kundservice.

GÃ¥rdsman ããã®åç
BestÀllt tillbehör till min slÀpvagn
BestÀllt tillbehör till min slÀpvagn men Ànnu inte fått något, det skulle ta då 2-5 dagar men nu har det tagit över 30 dagar och det Ànda svar jag får gång på gång Àr att den kommer in i slutet av veckan.
Skulle aldrig rekommendera någon att handla på Gårdsman
Jag köpte en huskvarna motorsÃ¥g den varâŠ
Jag köpte en huskvarna motorsåg den var svår statad redan nÀr jag fick den lÀmnade in den på garanti service fick vÀnta ca tre veckor efter det startar den inte alls lÀmnade kvar den hos gårdsman för återköp
verkar inte gå det heller

GÃ¥rdsman ããã®åç
BestÀllde en Husqvarna motorsÃ¥g av demâŠ
BestÀllde en Husqvarna motorsåg av dem den 14 augusti. Sågen var levererad inom en vecka (utmÀrkt). Sågen började omedelbart krångla så till vida att den inte ville accelerera. Vid försök att justera lågfartsmunstycket upptÀckte jag att justerbara munstycken saknades. Har nu försökt kontakta Gårdsman utan framgång. Deras telefonservice (kl 10-12) Àr uppenbarligen obemannad, och består av en telefonsvarare som hÀnvisar till att maila dem. Av recensionerna nedan framgår att det vart likadant sedan i våras. Mail verkar de inte heller svara på. DÀremot verkar deras VD svara på recensioner som framförs i detta forum. Det vore betydligt mer effektivt för dem att svara på telefon/mail. Att reagera först nÀr de får kritik kommer inte lyfta deras rating. Att inte ha en fungerande eftermarknadsservice lockar inte till fler köp. Jag avråder från köp av dem. Hör jag inte av dem denna vecka återstår att kontakta Husqvarna direkt och ifrågasÀtta deras val av återförsÀljare.
NÀr man lÀser alla recensionerna hÀrâŠ
NÀr man lÀser alla recensionerna hÀr och samtidigt svaren frÃ¥n Magnus pÃ¥ GÃ¥rdsman inser man att det inte hÀnder ett dugg med förbÀttringar pÃ¥ företaget. Det skylls pÃ¥ allt och alla hela tiden. Idag hÀmtade jag min bestÀllda grÀsklippare faktiskt pÃ¥ utlovat datum men maskinen var provkörd ( bra ! ) i âverklighetenâ men inte rengjord. Tjejen i kassan kom slÀpandes genom butiken med en ny grÀsklippare som var full med grÀs och jord, jag trodde inte mina ögon!!! Hon lovade att den inte var anvÀnd som testmaskin men vad vet jagâŠ. Såååå dÃ¥ligtâŠ.

Absolut 0 service
21/7 bestÀllde vi ett kapell och ordern behandlas ff av butiken. Mail besvaras inte,man kan inte nå er på något av telefonnummer som anges.Vi vet inte om vi kommer få kapellet överhuvudtaget.

GÃ¥rdsman ããã®åç
Mycket bra utbud och kvalitet pÃ¥âŠ
Mycket bra utbud och kvalitet på produkterna. Leveransen Àr vÀl inte blixtsnabb men det vÀger produkterna och övrig service upp. Handlat några gånger och kommer göra det igen.

NÃ¥got sen leverans
Med tanke på att tidigare omdömen varit oerhört negativa så var mina förvÀntningar inte högt stÀllda gÀllande hantering/leveranstid men tyckte det Àndå min order hanterades inom rimlig tid.
Min order skickades 2 dagar efter förvÀntad leveranstid (4 dagar) och levererades till utlÀmningsstÀllet dagen efter. Paketet var bra paketerat och innehållet motsvarade förvÀntningarna.
Jag skulle bestÀlla igen men man får helt klart ha is i magen gÀllande leveranstiden.

Aldrig mer.
BestÀllde en vara som fanns i deras lager och vÀntade.. Och vÀntade.. Sen skickar jag och frågar var min vara Àr och får då svar att den inte ens har skickats efter nÀstan 10 dagar. Trots att den fanns hemma och jag fått orderbekrÀftelsemail. Aldrig mer.

GÃ¥rdsman ããã®åç
Omöjligt att komma i kontakt med
Troligen fel på bestÀlld vara
Söndrig leksakstrimmer
NÀr vÀl den bestÀllda leksakstrimmern kom, var den sönder då den brutits i två delar pga att den var dåligt emballerad. Trots upprepade försök att både via Mail och telefon få kontakt, svarar inte Gårdsman. VÀldigt besviken då vi nu står med en trimmer i två delar till fullpris. Dessutom var försÀndelsen några veckor försenad.
Birgit Andersson
Ãlandsgatan 9
Ãngelholm

GÃ¥rdsman ããã®åç
Kan bara hålla med föregående talar
Kan bara hålla med föregående talar, borde ha lÀst omdömena innan jag bestÀllde.
Skickas inom 3-5 dagar, blev istÀllet samtal, Mail och 10 dagar senare skickades varan. Varken kompensation/avdrag för frakt, ett Mail om att varan var försenad. Att varan skulle bli försenad var de fullt medvetna om med tanke på att deras leverantörer var försenad med varan, men de behöver man tydligen inte informera bestÀllare⊠eller ge chansen att avbestÀlla då varan Àr så pass försenad.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹