Garn & Metervarer レビュー 420

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Da jeg efter meget få dage modtog pakken med mit stof, blev jeg først skuffet -det var ikke mit stof - af følgesedlen ku jeg se at det skulle have været til Sjælland istedet for til nordjylland. Sent... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Dybt skuffet over at modtage 17 m stof i 2 stykker a 5 m og 12 m. Ligeledes er det utilfredsstillende at der går 5 dage før det sendes, aefter afgivelse af ordre. Man burde fra forretningens side ko... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har haft en indledende samtale til et større sy projekt. Det var en meget fin og god oplevelse. Har bestilt 5 prøver og glæder mig til at mærke kvaliteterne.

5つ星のうち5の評価

Købte 15 meter okkerfarvet velourdug. Farven svarede nogenlunde til fotoet på jeres hjemmeside. Dugen var egentlig fin og heldigvis ikke for tynd i stoffet, men desværre flossede den ekstremt meget, d... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 布地店
  2. 布地製品メーカー
  3. 織物卸売業者

Garn & Metervarer について

当該企業による記述

Velkommen til Garn & Metervarer – Din destination for kvalitetsstoffer og kreativ Inspiration!

Garn & Metervarer er en passioneret virksomhed, dedikeret til at levere en exceptionel oplevelse for alle, der elsker tekstiler og håndværk. Grundlagt på en dyb passion for syning og stofkunst, er vi forpligtet til at bringe dig det bedste udvalg af materialer, uanset om du er professionel designer, håndværker eller DIY-entusiast.

Et bredt udvalg af stoffer

Vores omfattende udvalg af stoffer spænder fra klassisk bomuld, elegant silke og varmt uld til moderne syntetiske materialer syntetiske materialer og bæredygtige alternativer. Vi sætter en ære i at tilbyde stoffer, der passer til enhver smag og ethvert projekt, herunder modebeklædning, boligindretning, børnetøj og meget mere. Uanset om du er på udkig efter det perfekte stof, til en skræddersyet kjole eller materialer til dit næste quilteprojekt, har vi noget, der vil inspirere din kreativitet.

Kvalitet og stort udvalg produceret i nærområdet

Hos Garn & Metervarer forstår vi betydningen af kvalitet. Derfor håndplukker vi nøje vores stoffer fra pålidelige producenter og designere så tæt på Danmark som muligt. Vi bestræber os på at holde os opdateret med de nyeste trends inden for tekstiler, samtidig med at vi også værner om klassiske og tidløse materialer.

Mere end en Butik - Et community

Vi er mere end bare en butik – vi er en community. Gennem vores workshops, tutorials via blog og sociale medieplatforme som Instagram, Facebook opmuntrer vi til deling af ideer, tips og inspiration. Vores mål er at skabe et rum, hvor kreativiteten blomstrer, og hvor hver enkelt kunde føler sig støttet i deres håndværksmæssige rejse.

Fokus på kundeservice

Kundeservice er kernen i alt, hvad vi gør. Vores dedikerede team er altid klar til at hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter, og besvare enhver spørgsmål, du måtte have. Vi forstår, at hver kunde er unik, og vi stræber efter at give en personlig og opmærksom service hver gang.

Din feedback på Trustpilot

Besøg os på Trustpilot for at se anmeldelser fra vores mange tilfredse kunder eller tilføj din egen. Din mening er uvurderlig for os og hjælper os med at forbedre og vokse.

Besøg Garn & Metervarer

Oplev Garn & Metervarer - hvor kvalitet, udvalg og service går hånd i hånd. Besøg os online eller i vores butik, og lad os hjælpe dig med at realisere dine kreative drømme!

4.6

Super stof kvalitet

Super stof kvalitet. Hurtig levering

2024年3月11日

Hej Dennis,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores stofkvalitet og leveringsservice.

5つ星のうち5の評価

Eminent service hver gang. Lang leveringstid

Eminent service hver gang. Leveringstiden er dog lidt lang. 4-7 dage. Men intet at sætte en finger på med service og produkter.

2024年3月7日

Hej Sune,

Tak for din anmeldelse og dine venlige ord om vores service og produkter. Vi er glade for at høre, at du generelt har haft gode oplevelser med os.

Vi tager din feedback vedrørende leveringstiden til efterretning og vil gøre vores bedste for at forbedre dette aspekt af vores service fremover. Vi bestræber os altid på at levere produkter så hurtigt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

5つ星のうち5の評価

Jeg fik leveret et forkert stof

Jeg fik leveret et forkert stof. Telefonopkald og samtale med firmaet var venlig, positiv og afklarende.
Da der var tidspres på stoffets anvendelse, var der hurtig levering.
Alt i alt en positiv oplevelse med en fejllevering.

2024年3月4日

Hej Lisbet,

Tak for din anmeldelse og din forståelse i forbindelse med den fejlleverede ordre. Vi beklager den ulejlighed, det har forårsaget. Det glæder os at høre, at vores team kunne håndtere situationen venligt og positivt og sikre en hurtig levering til dig, på trods af tidspresset.

Tilfredsstillende

Tilfredsstillende. God service.

2024年2月27日

Hej Leila,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service.

Super kvalitet

Super kvalitet

2024年2月29日

Hej Signe,

Tak for din anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter.

Hurtig levering.

Hurtig levering.

2024年2月28日

Hej Anni,

Tak for din anmeldelse om vores hurtige levering. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Kundeservice helt i top

Jeg fik fantastisk og meget personlig hjælp af Saleh ude i deres showroom i Aarhus. Både på chatten og i virkeligheden var der exceptionel god service. Kvaliteten er der heller ikke en finger at sætte på. Det bliver klart min nye go-to for metervarer!

2024年3月12日

Hej Christiane,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med Saleh og vores showroom. Vi sætter stor pris på din feedback og er beærede over, at vi nu er din go-to for metervarer. Vi ser frem til at betjene dig igen.

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt, varen kom hurtigt, god kvalitet. 😀

2024年2月15日

Hej Jan!

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og kvaliteten af dine produkter.

Fint stof og levering

2024年2月14日

Hej Marian,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med stoffet og vores levering. Tak fordi du valgte os!

Vh,

Det gået hurtigt

Det gået hurtigt, og oræcist det stof jeg har ledt efter, og til den rigtige pris.
Tak

2024年2月12日

Hej Johanne,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt præcis det stof, du ledte efter, til den rette pris. Vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Vh,

Hurtig service

Hurtig service. Blev endda ringet op da den farve jeg havde bestilt ikke var på lager, men de havde en der var tæt på. Det er rigtig god kundeservice. Jeg vil bestemt handle med jer igen

2024年2月9日

Hej Marianne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er begejstrede for, at du har haft en god oplevelse med vores service og er tilfreds med det alternativ, vi foreslog. Det er altid vores mål at imødekomme vores kunders behov. Vi glæder os til at betjene dig igen!

Ualmindelig god service

Ualmindelig god service! Meget hjælpsom kundeservice!
Rigtig god oplevelse.

2024年2月6日

Hej Josephine,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Vi sætter pris på din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Meget tilfreds

Rigtig god service, meget fair priser og hurtig levering. Selve produktet er jeg også godt tilfreds med. Jeg kommer igen😊

2024年2月15日

Hej Elisabeth,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og produkt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og står altid klar til at hjælpe dig. Tak for at du valgte at handle hos os!

5つ星のうち5の評価

Varen helt om forventet og super god og hurtig service

Fandt produktet jeg søgte, og farve samt kvalitet svarede helt til mine forventninger. Jeg har handlet både den 15.1. og 19.1.2024 hos G&M, og det gør jeg meget gerne igen. Endvidere god service og hurtig levering, hvad mere kan man ønske, så 5 stjerner fra mig.

2024年1月19日

Hej Yvonne,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er utrolig glade for at du havde en god oplevelse og fandt de produkter du søgte efter. Vi ser frem til at betjene dig igen.

God dag :-)

Stort udvalg

Stort udvalg. Lækker metervarer i mange forskellige farver.

2024年1月2日

Hej Wioletta,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for du synes godt om vores udvalg og de mange forskellige farver vi tilbyder!

God dag :)

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, jeg vil helt klart handler der i igen,

2024年1月2日

Hej Daniel,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at du havde en god oplevelse og ser frem til at betjene dig igen.

God dag :)

Masterclass satin

Har købt satin fra mange steder og det her var klart hvad jeg ledte efter 10/10 fra mig kommer 100% til at købe fra jer igen

2024年1月5日

Hej Mads,

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er glad og tilfreds med satinstoffet! Vi glæder os til at betjene dig igen :-)

Hav en skøn dag.

5つ星のうち1の評価

Har stadig ikke modtaget min vare

Har stadig ikke modtaget min vare
Og jeg bestilte 16/12-23 !

2023年12月21日

Hej Aylin,

Vi er kede af, at du endnu ikke har modtaget dine stofprøver. Vi sendte din ordre afsted d. 21 december og den skulle have været hos dig 1 - 2 hverdage efter. Når vi leverer vores pakker på posthuset til afsendelse er det derfra Postnords ansvar.

Stofprøverne bliver sendt som kuvert/brev og bliver leveret til den postkasse, der er oplyst som leverance adresse. Tjek derfor venligst din postkasse :-)

Vi vil gerne understrege, at det er svært for os at hjælpe, hvis vi ikke bliver informeret om problemer med manglende leverancer. Vi opfordrer altid vores kunder til at kontakte os hurtigst muligt, hvis der opstår problemer, så vi kan arbejde på at løse dem.

5つ星のうち5の評価

En hel fantastisk og hurtig service

En hel fantastisk og hurtig service - fik i første omgang et stykke stof i en forkert farve- men modtog 2 dage efter det korrekte stof direkte i min postkasse

2023年12月21日

Hej Susan,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at vi fik løst fejlen hurtigt, og at du finder vores service tilfredsstillende! :-)

Hav en dejlig dag!

Trustpilot エクスペリエンス