レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Da jeg efter meget fÃ¥ dage modtog pakken med mit stof, blev jeg fÞrst skuffet -det var ikke mit stof - af fÞlgesedlen ku jeg se at det skulle have vÊret til SjÊlland istedet for til nordjylland. Sent... もっず芋る

Dybt skuffet over at modtage 17 m stof i 2 stykker a 5 m og 12 m. Ligeledes er det utilfredsstillende at der gÃ¥r 5 dage fÞr det sendes, aefter afgivelse af ordre. Man burde fra forretningens side ko... もっず芋る

Har haft en indledende samtale til et stÞrre sy projekt. Det var en meget fin og god oplevelse. Har bestilt 5 prÞver og glÊder mig til at mÊrke kvaliteterne.

KÞbte 15 meter okkerfarvet velourdug. Farven svarede nogenlunde til fotoet pÃ¥ jeres hjemmeside. Dugen var egentlig fin og heldigvis ikke for tynd i stoffet, men desvÊrre flossede den ekstremt meget, d... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 垃地店
  2. 垃地補品メヌカヌ
  3. 織物卞売業者

Garn & Metervarer に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Garn & Metervarer – Din destination for kvalitetsstoffer og kreativ Inspiration!

Garn & Metervarer er en passioneret virksomhed, dedikeret til at levere en exceptionel oplevelse for alle, der elsker tekstiler og håndvÊrk. Grundlagt på en dyb passion for syning og stofkunst, er vi forpligtet til at bringe dig det bedste udvalg af materialer, uanset om du er professionel designer, håndvÊrker eller DIY-entusiast.

Et bredt udvalg af stoffer

Vores omfattende udvalg af stoffer spÊnder fra klassisk bomuld, elegant silke og varmt uld til moderne syntetiske materialer syntetiske materialer og bÊredygtige alternativer. Vi sÊtter en Êre i at tilbyde stoffer, der passer til enhver smag og ethvert projekt, herunder modebeklÊdning, boligindretning, bÞrnetÞj og meget mere. Uanset om du er på udkig efter det perfekte stof, til en skrÊddersyet kjole eller materialer til dit nÊste quilteprojekt, har vi noget, der vil inspirere din kreativitet.

Kvalitet og stort udvalg produceret i nÊrområdet

Hos Garn & Metervarer forstår vi betydningen af kvalitet. Derfor håndplukker vi nÞje vores stoffer fra pålidelige producenter og designere så tÊt på Danmark som muligt. Vi bestrÊber os på at holde os opdateret med de nyeste trends inden for tekstiler, samtidig med at vi også vÊrner om klassiske og tidlÞse materialer.

Mere end en Butik - Et community

Vi er mere end bare en butik – vi er en community. Gennem vores workshops, tutorials via blog og sociale medieplatforme som Instagram, Facebook opmuntrer vi til deling af ideer, tips og inspiration. Vores mÃ¥l er at skabe et rum, hvor kreativiteten blomstrer, og hvor hver enkelt kunde fÞler sig stÞttet i deres hÃ¥ndvÊrksmÊssige rejse.

Fokus på kundeservice

Kundeservice er kernen i alt, hvad vi gÞr. Vores dedikerede team er altid klar til at hjÊlpe dig med at finde prÊcis det, du leder efter, og besvare enhver spÞrgsmål, du måtte have. Vi forstår, at hver kunde er unik, og vi strÊber efter at give en personlig og opmÊrksom service hver gang.

Din feedback på Trustpilot

BesÞg os på Trustpilot for at se anmeldelser fra vores mange tilfredse kunder eller tilfÞj din egen. Din mening er uvurderlig for os og hjÊlper os med at forbedre og vokse.

BesÞg Garn & Metervarer

Oplev Garn & Metervarer - hvor kvalitet, udvalg og service går hånd i hånd. BesÞg os online eller i vores butik, og lad os hjÊlpe dig med at realisere dine kreative drÞmme!

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

420件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 80に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Det spiller

PrÊcis beskrivelse af produkter, hurtig levering med et personligt touch og god kvalitet.

2025幎2月3日

Garn & Metervarer からの回答

Tak, Thea – det spiller ogsÃ¥ for os, nÃ¥r vi fÃ¥r sÃ¥ god feedback! Vi hÃ¥ber, stoffet bringer mange kreative timer med sig 🎚

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Dejligt med kyndig hjÊlp og vejledning

2025幎1月29日

Garn & Metervarer からの回答

Tak, Charlotte! Det er en fornÞjelse at lÊse – vi er glade for, at du fÞlte dig godt vejledt og hurtigt betjent 💬💚

Jeg blev guidet i hvilket materiale der

Jeg blev guidet i hvilket materiale der ville vÊre bedst til mit projekt, og fik sendt en stofprÞve inden jeg skulle lÊgge ordren. Fantastisk service.

2025幎1月15日

Hej Ditte,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi kunne hjÊlpe dig med at finde det rette materiale til dit projekt. Vi sÊtter stor pris på din ros og håber, at du bliver rigtig glad for stoffet.

Simon

Hurtig levering og en varer

Hurtig levering og en varer, der levede op til billede.

2025幎1月15日

Hej Liane,
Mange tak for din anmeldelse! Det er skÞnt at hÞre, at din levering var hurtig, og at varen levede op til billedet. Vi gÞr os umage for at sikre, at vores produktbilleder afspejler de rigtige farver og kvalitet, så det betyder meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse med det.

Fin levering

Fin levering

2025幎1月13日

Hej Gunnlaug,
Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at hÞre, at din levering forlÞb fint og uden problemer. Vi håber at se dig igen snart!

Venlig hilsen,

Hurtig levering mm

Der var hurtig levering. Og varen lever op til forventningerne.

2025幎1月13日

Hej Lise,
Mange tak for din anmeldelse! Det er dejligt at hÞre, at din bestilling kom hurtigt frem, og at varen levede op til dine forventninger. Vi håber at kunne give dig en endnu bedre oplevelse nÊste gang.

Simon

Varen var fin betjening hurtig

Varen var fin betjening hurtig - skulle dog Þnske man også kunne kÞbe 1/2 metre så man ikke får så meget overskud af stof !

2025幎1月6日

Hej Juley,
Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at hÞre du har oplevet hurtig betjening og er tilfreds med varen. Vi forstår godt, at det kan vÊre frustrerende at have overskydende stof, og vi arbejder på at finde en bedre lÞsning, så det bliver muligt at kÞbe mere prÊcise mÊngder.

I fremtiden er du altid velkommen til at kontakte os på vores kundeservicenummer +45 70 60 59 52, så finder vi sammen den mÊngde stof, der passer prÊcis til dit behov. Tak for din feedback, det hjÊlper os med at blive bedre!

Simon

Altid en fornÞjelse at handle hos

Altid en fornÞjelse at handle hos, og hurtig levering.

2025幎1月2日

Hej Sofie,
Mange tak for din dejlige anmeldelse! Det er skÞnt at hÞre, at du har en god oplevelse hos os, og at din bestilling kom hurtigt og problemfrit frem. Vi sÊtter stor pris på din ros og glÊder os til at betjene dig igen i fremtiden!

Simon

Den god kvalitet og den bedste service

Den bedste kvalitet og den bedste service, jeg er super tilfreds

2025幎1月2日

Hej Bonnie,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er fantastisk at hÞre, at du er så tilfreds med både kvaliteten og vores service. Vi gÞr altid vores bedste for at levere en god oplevelse, og din ros betyder meget for os. Vi glÊder os til at betjene dig igen i fremtiden!

God pris

Hurtig levering, gode priser og god kvalitet kogt uld.

2025幎1月1日

Hej Emma,
Mange tak for din anmeldelse! Det er skÞnt at hÞre, at din bestilling kom hurtigt frem, og at du er tilfreds med både prisen og kvaliteten af vores kogte uld. Vi glÊder os til at betjene dig igen i fremtiden!

Simon

Super god hjemmeside og hurtigt

Super god hjemmeside og hurtigt levering og rigtigt god kvalitet af det stof jeg kÞbte

2025幎1月9日
自発的なレビュヌ

Hej Gitte,
Mange tak for din dejlige anmeldelse. Vi er glade for, at du synes om vores hjemmeside, og det er fantastisk at hÞre, at din bestilling kom hurtigt frem uden problemer. Det glÊder os også, at stoffets kvalitet levede op til dine forventninger. Vi ser frem til at betjene dig igen og hjÊlpe dig med at finde prÊcis det, du har brug for.

Med venlig hilsen, Simon.

DÃ¥rlig oplevelse med Garn & Metervarer

Havde desvÊrre en dårlig oplevelse med firmaet.
Jeg var i tvivl om produktet, da jeg bestilte det til Black Friday. Derfor spurgte jeg deres chat, som viste sig at vÊre AI, som ikke kunne hjÊlpe. På billedet matchede det, hvad jeg manglede, men i teksten stod der noget andet, end hvad billedet viste.

Jeg var derfor i tvivl! Men eftersom det var black friday, så skulle jeg bare have det bestilt. Jeg skrev derfor i kommentaren til ordren om min tvivl.

Denne kommentar printede g-m og vedhÊftede min ordre. Hvad de ikke gjorde, var at kontakte mig med det, inden de lavede ordren.

Derfor står jeg nu med 5 meter stof, som jeg ikke kan bruge til noget og heller ikke kan returnere.

Da jeg skrev til dem om dette, ville de ikke anerkende noget af deres fejl. Jeg mener at vi begge havde gjort noget forkert, men ejer har desvÊrre ikke lyst til at finde en lÞsning med mig.

Det bliver derfor sidste gang jeg handler her.

2024幎12月2日

KÊre Mads,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at hÞre, at du ikke er tilfreds med dit kÞb.

Vi forstår din frustration, isÊr når det handler om at finde det rette stof. Du nÊvnte, at du havde forventet en luv på 5 mm, men som beskrevet i produktteksten, har stoffet en luv på 10 mm. Det er ofte svÊrt at vurdere prÊcise detaljer som dette ud fra billeder alene, hvilket er grunden til, at vi altid anbefaler at lÊse produktbeskrivelsen nÞje, fÞr man bestiller.

Vi bestrÊber os på at beskrive vores produkter så prÊcist som muligt, men vi erkender, at billeder og tekst kan opfattes forskelligt. Derfor tilbyder vi også altid stofprÞver, så vores kunder kan vÊre sikre på, at produktet passer til deres behov, inden de bestiller stÞrre mÊngder.

Med hensyn til kommentaren i din ordre, er vi opmÊrksomme på, at du nÊvnte din tvivl. DesvÊrre har vi ikke ressourcer til at kontakte kunder ved hver ordrekommentar, isÊr under travle kampagneperioder som Black Friday. Vi vil dog tage din feedback til efterretning og se, om vi kan forbedre vores processer fremadrettet.

Vi sÊtter stor pris på din feedback og er oprigtigt kede af, at vi ikke har kunnet finde en lÞsning, der opfylder dine forventninger. Vi håber, du vil give os en ny chance i fremtiden.

Saleh Zormati
Ejeren du har haft kontakte med :-)

Hurig levering- gode priser!

Hurig levering- gode priser!

2024幎12月5日

Hej Tina,
Mange tak for din anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med både vores hurtige levering og gode priser. Vi ser frem til at betjene dig igen!

LÊkkert sted at handle

Garn og Metervare er ganske enkelt en lÊkker butik at handle hos. Super kvalitet og de er hurtige til at få en ordre kÞrt igennem og sendt af

2024幎12月2日

Hej Bente,
Mange tak for din skÞnne anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du synes, Garn og Metervarer er et lÊkkert sted at handle. Vi er glade for, at både kvaliteten og leveringstiden har levet op til dine forventninger.

Mvh. Simon

Hurtig levering og stoffet i god

Hurtig levering og stoffet i god kvalitet kan varmt anbefales 👍

2024幎11月29日

Hej Vibeke,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og anbefaling! Vi er glade for at hÞre, at leveringen var hurtig, og at stoffets kvalitet levede op til dine forventninger.

Mvh. Simon

Meget godt tilfreds med varende

Meget godt tilfreds med varende, dog lidt lang leverings tid

2024幎11月21日

Hej Christine,
Mange tak for din anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores varer. Vi beklager dog, at leveringstiden ikke levede op til forventningerne. I travle perioder som julehandlen og Black Week, eller hvis varen skulle sendes fra vores hovedlager, kan der desvÊrre forekomme lÊngere leveringstider. Vi arbejder lÞbende på at forbedre vores leveringsprocesser.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。