äŒæ¥ãåçããŸãã
Ich habe eine groessere Menge Holbalken gekauft. Der Gardero Service, Frau Daniela Schulz, hat mich hervorragend beraten. Frau Schulz hat mir sogar Bilder des lagerhaltigen Holzes gemacht, um die Q... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Houthandel Gadero levert A-kwaliteit Tuinhout, Houten meubelen, Sierbestrating, Bouwhout, Lariks Douglas en Tuinverblijven snel bij u thuis.
Euvelgunnerweg 19, 9723 CT, Groningen, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 71ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Dure planken besteld bankerai hardhout maar de groeven voor deckwise bevestiging waren bij de helft van de planken te ondiep krijg als vergoeding de deckwise clips vergoed maar heb nog steeds niets ontvangen,zal deze bedrijf niet aanraden.
Fijne website. Goede info via de chat ( met echt persoon dan, robotchat is natuurlijk niet zo best, maar dat is overal zo). Goede prijzen en snelle levering. Wel vervelend dat het bezorgd werd met 18 meter vrachtwagen die onze wijk niet eens inkon. Dat gaf wat stress( bij mij dan) De chauffeur had er niet zoveel last van. De drukke rondweg was wel flink geblokkeerd. Kan het voor dit soort kleinere leveringen niet met een kleiner vrachtautootje in dit soort wijkjes. Chauffeur loste het prima op, dat wel.. ð

Gadero ããã®åç
We zitten al anderhalf week te wachten op een plankje die bij levering al kapot was. We hebben het huisje daarom nog niet in elkaar kunnen zetten wat wel de bedoeling was met Pasen. Ook zou er gratis dakleer bij zitten maar dit bleek niet zo te zijn. We missen schroeven en er bleek nog een plank kapot. Tot op heden geen oplossing, ook de plankjes zijn nog niet geleverd en zelfs nog geen verzend bewijs dat het opgestuurd is. De bijgeleverde bouwtekening was ook verreweg van ideaal. Al met al hadden wij in het paasweekend een huisje in elkaar willen zetten en zitten we nu nog zonder de juiste materiaal. We hadden hier echt meer van verwacht, het gaat immers niet om tientjeswerk.

Gadero ããã®åç
Levering was op tijd wat dag betreft. Kreeg mail dat ze zouden komen tussen 7 en 9 . Maar helaas ze stonden al om 6 AM voor de deur gelukkig slaap ik vrij licht dus was nog op tijd om een handtekening te zetten. Pakket werd netjes neergezet op zijn plaats.
Wat me echt heel erg tegen viel was het gebrek aan een duidelijk stap voor stap montage gebruikers manual. Dit had mij zeker veel tijd gescheelt met de montage. We hebben zelf dingen moeten bedenken om het Tuinhuis in elkaar te krijgen, wat uiteindelijk wel geluk is.
Ondanks dit wil ik dit bedrijf zeker aanraden.

Gadero ããã®åç
Prima Goed verzorgde zending Behulpzame bezorger !
Heel tevreden over dit bedrijf !

Gadero ããã®åç
Zeer fijne ervaring en het hout wat wij hadden besteld voldoet aan de verwachting. Inmiddels hebben wij zelf een schutting hiervan gemaakt.

Gadero ããã®åç
een van de bestelde hardhouten palen voor het herstel van onze schutting bleek verrot en brak bij de eerste poging deze de grond in te slaan

Gadero ããã®åç
Mooi assortiment, goede service en snelle en vriendelijke levering

Gadero ããã®åç
Goede service, kwaliteit ok. Goede service en tips voordat ik bestelde, maar op het moment van bestelling waren er verschillende producten die ze niet hadden. Geen probleem, uiteindelijk de meeste items dit voorjaar wel kunnen bestellen, en resterende elders. Niet goedkoop dus had wel een verwachting van de kwaliteit. De kwaliteit was ok maar vooral beschadigingen en consistentie van houtkleur vielen tegen. Op de houtkleur heeft klantenservice enkel met een slap excuus op gereageerd en ik vermoed dat de beschadigingen tijdens transport zijn gebeurd, dus daar ben ik maar niet meer over begonnen. Ook een duur transport helemaal in overweging met beschadiging. Achteraf bestellen als je iets vergeten bent lijkt ook ingewikkeld (door hanteren van minimaal bedrag voor bestelling).

Gadero ããã®åç
Geleverde producten zijn van prima kwaliteit.
Communicatie is prettig.
Afspraken zijn allemaal nagekomen.
De bestelde producten moesten van verschillende locaties komen maar werden wel op zelfde dag door 1 transporteur, Bos Dynamics, aangeleverd, ook voor dit bedrijf een pluim.

Gadero ããã®åç
Ik ben zeer tevreden met mijn op maat gemaakte Gadero overkapping. Ik heb de dakpanplaten Aquaplan en nokvorsten erbij besteld. Vanwege feestdagen werd duidelijk aangegeven dat de levertijd ongeveer 12 weken zou zijn. Dit werd ook netjes nageleefd.
De dakpanplaten en nokvorsten werden verrassend genoeg door een andere firma (Gerrits Dak- en Bouwmaterialen) geleverd. De communicatie met de firma Gerrits Dak- en Bouwmaterialen was buitengewoon uitstekend. Ik werd een half uur van tevoren gebeld. De chauffeur was een vriendelijke en behulpzame oudere heer. Hij leverde alles keurig af. De kwaliteit van de dakpanplaten is goed.
Het hout voor de overkapping arriveerde een week later dan gepland. De communicatie hierover vanuit Gadero was helaas onduidelijk. Desondanks was het geleverde hout van zeer goede kwaliteit. Er waren zelfs extra planken bijgevoegd en ruim voldoende Torx schroeven en bevestigingsmateriaal. Echt topkwaliteit.
Er was een probleem met de nokvorsten. Ze waren rond en twee lange delen waren ruim 30 cm te kort voor het volledige dak. Ik heb hierover direct gemaild. De communicatie vanuit Gadero liet te wensen over. Nadat ik zelf nog twee keer gebeld had werd binnen één dag door dezelfde firma en chauffeur (Gerrits Dak- en Bouwmaterialen ) een compleet extra nokvorst geleverd. Dit was ruim voldoende zodat ik alles goed kon afmaken.
Conclusie: uitstekende materiaal en houtkwaliteit en ruim voldoende bevestigingsmateriaal. De levering van de dakpanplatenfirma (Gerrits Dak- en Bouwmaterialen) en hun communicatie waren voorbeeldig. Gadero kan wat betreft klantcommunicatie nog verbeteren. Uiteindelijk zeer tevreden en blij met de overkapping.

Gadero ããã®åç
Prima assortiment, overzichtelijke website en faire prijzen

Gadero ããã®åç
Bestellen ging gemakkelijk. Alle delen waren op voorraad dus konden wij het hele pakket op de afgesproken datum ophalen.
De bestelling was helemaal compleet en staat inmiddels te pronken in onze tuin op de camping.

Gadero ããã®åç
Ich kann von einer Bestellung bei Gadero leider nur abraten.
Die Lieferung meiner Douglasien-Holzbalken wurde laut Gadero an eine Spedition ÃŒbergeben, die sich eigentlich zur Terminabstimmung melden sollte. Stattdessen erhielt ich am nÀchsten Tag eine E-Mail von Gadero selbst mit der Information, dass eine Zustellung âtagesaktuellâ versucht worden sei â allerdings ohne Erfolg, da angeblich kein passender Gabelstapler vorhanden war. Eine vorherige AnkÃŒndigung oder Terminabsprache hat es zu keinem Zeitpunkt gegeben.
Ich habe daraufhin ausdrÃŒcklich um einen verbindlichen Liefertermin gebeten, um sicherzustellen, dass jemand vor Ort ist. Eine Antwort darauf blieb aus.
Zwei Tage spÀter wurde ich dann vom Ordnungsamt meiner Stadt kontaktiert: Mitten auf einer öffentlichen StraÃe, etwa 250 Meter von meiner Wohnadresse entfernt, sei eine gröÃere Holzlieferung mit meinem Namen abgestellt worden. Zu diesem Zeitpunkt war ich im Urlaub. Ein Familienmitglied ist daraufhin extra 50 km angereist, um die Lieferung zu sichern â vor Ort war die Ware jedoch bereits verschwunden. Bei einem Warenwert von rund 1.000 ⬠ist es wenig ÃŒberraschend, dass unbeaufsichtigt abgestellte Ware im öffentlichen Raum schnell entwendet wird.
Bis heute habe ich die Ware nie erhalten.
Besonders enttÀuschend ist der Umgang von Gadero mit dem Vorfall. Jegliche Verantwortung wird von sich gewiesen mit dem Hinweis, die Spedition habe versucht, mich zu kontaktieren â was nachweislich nicht der Fall war (keine E-Mail, kein Anruf). FÃŒr mich als Kunden ist es unerheblich, ob der Fehler bei Gadero oder der beauftragten Spedition liegt. Vertragspartner ist Gadero, und ich habe fÃŒr eine Lieferung bezahlt, die nie bei mir angekommen ist.
Der Vorgang wird nun an meinen Anwalt ÃŒbergeben.
Fazit: Unzureichende Kommunikation, chaotische Lieferung und keinerlei Entgegenkommen im Problemfall. Ich wÃŒrde hier nicht noch einmal bestellen.

Gadero ããã®åç
Snelle levering, hele goede producten en vooral heel klantgericht en goed geholpen bij het omruilen van producten. Aanrader

Gadero ããã®åç
Vlotte levering, kwalitatief materiaal goed verpakt. Helemaal top! De hardhout schutting is een aanrader.

Gadero ããã®åç
De planning was niet goed gegaan. We zouden vrijdag 20 maart spullen geleverd krijgen. Deze zouden wij zaterdag 21 maart verwerken. Spullen kwamen echter pas maandag 23 maart

Gadero ããã®åç
Mooi bankirai hardhout. Mooie korting gekregen. De drie beschadigde planken opnieuw geleverd zonder discussie. Gewoon foto's opgestuurd en de afhandeling werd geregeld.

Gadero ããã®åç
Mooi en degelijk materiaal van zware kwaliteit, prettig te verwerken. De website en het bestelproces zijn overzichtelijk en klantvriendelijk.
Helaas laat de klantenservice te wensen over. Bij levering bleek een deel beschadigd; dit heb ik direct gemeld en voorzien van fotoâs. Ondanks meerdere contactmomenten en toezeggingen om terug te bellen en het op te lossen, is er geen opvolging geweest. Dat is teleurstellend.
Inmiddels zijn we een week verder en Gadero heeft alles alsnog keurig in orde gemaakt en erg netjes gecompenseerd. Al met al een prima ervaring met dit bedrijf dus!

Gadero ããã®åç
Had al eerder eens besteld bij Gadero, enkele jaren terug. Vlotte levering volgens aangegeven timing.
De levering klopte met de bestelling.
In casu hardhouten planken en dragers: van goede kwaliteit.
De meegeleverde regels (9mm) om de afstand tussen de planken te hanteren werd als bijzonder attent ervaren!
Voor de 2de maal een goede ervaring met Gadero!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã