レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ich habe eine groessere Menge Holbalken gekauft. Der Gardero Service, Frau Daniela Schulz, hat mich hervorragend beraten. Frau Schulz hat mir sogar Bilder des lagerhaltigen Holzes gemacht, um die Q... もっず芋る

䌁業情報

1. 材朚店

圓該䌁業による蚘述

Houthandel Gadero levert A-kwaliteit Tuinhout, Houten meubelen, Sierbestrating, Bouwhout, Lariks Douglas en Tuinverblijven snel bij u thuis.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Bankerai hardhout

Dure planken besteld bankerai hardhout maar de groeven voor deckwise bevestiging waren bij de helft van de planken te ondiep krijg als vergoeding de deckwise clips vergoed maar heb nog steeds niets ontvangen,zal deze bedrijf niet aanraden.

2026幎4月16日

Fijne website

Fijne website. Goede info via de chat ( met echt persoon dan, robotchat is natuurlijk niet zo best, maar dat is overal zo). Goede prijzen en snelle levering. Wel vervelend dat het bezorgd werd met 18 meter vrachtwagen die onze wijk niet eens inkon. Dat gaf wat stress( bij mij dan) De chauffeur had er niet zoveel last van. De drukke rondweg was wel flink geblokkeerd. Kan het voor dit soort kleinere leveringen niet met een kleiner vrachtautootje in dit soort wijkjes. Chauffeur loste het prima op, dat wel.. 😉

2026幎4月11日

Gadero からの回答

Dank voor de positieve reactie, Marco. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Je feedback met betrekking tot de chatbot en levering nemen we zeker mee om van te leren.

Succes met je tuinproject!

Gefrustreerd

We zitten al anderhalf week te wachten op een plankje die bij levering al kapot was. We hebben het huisje daarom nog niet in elkaar kunnen zetten wat wel de bedoeling was met Pasen. Ook zou er gratis dakleer bij zitten maar dit bleek niet zo te zijn. We missen schroeven en er bleek nog een plank kapot. Tot op heden geen oplossing, ook de plankjes zijn nog niet geleverd en zelfs nog geen verzend bewijs dat het opgestuurd is. De bijgeleverde bouwtekening was ook verreweg van ideaal. Al met al hadden wij in het paasweekend een huisje in elkaar willen zetten en zitten we nu nog zonder de juiste materiaal. We hadden hier echt meer van verwacht, het gaat immers niet om tientjeswerk.

2026幎4月1日

Gadero からの回答

Dank je wel voor je feedback Nico! Vervelend dat het zo is gelopen. We nemen de zaken die verkeerd zijn gegaan mee ter verbetering. Daarnaast zijn we druk bezig met een oplossing en doen we er alles aan om dit zo goed en zo snel mogelijk te regelen.

5぀星のうち4の評䟡

Levering was op tijd wat dag betreft

Levering was op tijd wat dag betreft. Kreeg mail dat ze zouden komen tussen 7 en 9 . Maar helaas ze stonden al om 6 AM voor de deur gelukkig slaap ik vrij licht dus was nog op tijd om een handtekening te zetten. Pakket werd netjes neergezet op zijn plaats.

Wat me echt heel erg tegen viel was het gebrek aan een duidelijk stap voor stap montage gebruikers manual. Dit had mij zeker veel tijd gescheelt met de montage. We hebben zelf dingen moeten bedenken om het Tuinhuis in elkaar te krijgen, wat uiteindelijk wel geluk is.
Ondanks dit wil ik dit bedrijf zeker aanraden.

2026幎4月2日

Gadero からの回答

Dank voor je positieve reactie Johan. 6 AM is inderdaad wel erg vroeg. We nemen het mee in de feednack naar de transporteur. Daarnaast zijn we druk bezig met het verbeteren van de handleidingen.

Succes verder met je tuinproject!

5぀星のうち5の評䟡

Zeer fijne ervaring en het hout wat wij

Zeer fijne ervaring en het hout wat wij hadden besteld voldoet aan de verwachting. Inmiddels hebben wij zelf een schutting hiervan gemaakt.

2026幎3月31日

Gadero からの回答

Bedankt voor deze mooie review!

Wat goed om te horen dat het hout volledig aan de verwachting voldoet en dat de schutting inmiddels staat. Dat is precies het resultaat waar we het voor doen. Veel plezier van uw vernieuwde tuin!

rotte hardhouten paal

een van de bestelde hardhouten palen voor het herstel van onze schutting bleek verrot en brak bij de eerste poging deze de grond in te slaan

2026幎3月31日

Gadero からの回答

Wat vervelend dat een van de palen is afgebroken; dit is uiteraard niet de kwaliteit die wij nastreven.

We lossen dit graag voor u op. Wilt u hiervoor contact opnemen met onze klantenservice? Dan kijken we direct naar een passende oplossing zodat u snel weer verder kunt met uw schutting.

Alleen maar positief

Mooi assortiment, goede service en snelle en vriendelijke levering

2026幎4月6日

Gadero からの回答

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat ons assortiment, de goede service en de snelle levering worden gewaardeerd. Veel plezier met de aankopen!

5぀星のうち3の評䟡

Goede service, kwaliteit ok

Goede service, kwaliteit ok. Goede service en tips voordat ik bestelde, maar op het moment van bestelling waren er verschillende producten die ze niet hadden. Geen probleem, uiteindelijk de meeste items dit voorjaar wel kunnen bestellen, en resterende elders. Niet goedkoop dus had wel een verwachting van de kwaliteit. De kwaliteit was ok maar vooral beschadigingen en consistentie van houtkleur vielen tegen. Op de houtkleur heeft klantenservice enkel met een slap excuus op gereageerd en ik vermoed dat de beschadigingen tijdens transport zijn gebeurd, dus daar ben ik maar niet meer over begonnen. Ook een duur transport helemaal in overweging met beschadiging. Achteraf bestellen als je iets vergeten bent lijkt ook ingewikkeld (door hanteren van minimaal bedrag voor bestelling).

2026幎3月14日

Gadero からの回答

Bedankt voor je eerlijke review. Fijn om te horen dat de service en de tips vooraf goed bevielen.

Het spijt ons dat de kwaliteit van het hout en de afhandeling van de klacht over de kleur en beschadigingen tegenvielen. Ook je feedback over de transportkosten en het nabestellen nemen we mee om onze dienstverlening te verbeteren.

Als we nog iets voor je kunnen betekenen om dit een positievere ervaring te maken dan horen we het graag!

5぀星のうち5の評䟡

Geleverde producten zijn van prima

Geleverde producten zijn van prima kwaliteit.
Communicatie is prettig.
Afspraken zijn allemaal nagekomen.
De bestelde producten moesten van verschillende locaties komen maar werden wel op zelfde dag door 1 transporteur, Bos Dynamics, aangeleverd, ook voor dit bedrijf een pluim.

2026幎3月27日

Gadero からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat de producten en onze communicatie goed bevielen.

Wat goed om te horen dat de levering vanaf verschillende locaties zo soepel is verlopen; we geven de pluim door aan Bos Dynamics. Veel plezier met de aankopen!

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben zeer tevreden met mijn op maat overkapping

Ik ben zeer tevreden met mijn op maat gemaakte Gadero overkapping. Ik heb de dakpanplaten Aquaplan en nokvorsten erbij besteld. Vanwege feestdagen werd duidelijk aangegeven dat de levertijd ongeveer 12 weken zou zijn. Dit werd ook netjes nageleefd.

De dakpanplaten en nokvorsten werden verrassend genoeg door een andere firma (Gerrits Dak- en Bouwmaterialen) geleverd. De communicatie met de firma Gerrits Dak- en Bouwmaterialen was buitengewoon uitstekend. Ik werd een half uur van tevoren gebeld. De chauffeur was een vriendelijke en behulpzame oudere heer. Hij leverde alles keurig af. De kwaliteit van de dakpanplaten is goed.

Het hout voor de overkapping arriveerde een week later dan gepland. De communicatie hierover vanuit Gadero was helaas onduidelijk. Desondanks was het geleverde hout van zeer goede kwaliteit. Er waren zelfs extra planken bijgevoegd en ruim voldoende Torx schroeven en bevestigingsmateriaal. Echt topkwaliteit.

Er was een probleem met de nokvorsten. Ze waren rond en twee lange delen waren ruim 30 cm te kort voor het volledige dak. Ik heb hierover direct gemaild. De communicatie vanuit Gadero liet te wensen over. Nadat ik zelf nog twee keer gebeld had werd binnen één dag door dezelfde firma en chauffeur (Gerrits Dak- en Bouwmaterialen ) een compleet extra nokvorst geleverd. Dit was ruim voldoende zodat ik alles goed kon afmaken.

Conclusie: uitstekende materiaal en houtkwaliteit en ruim voldoende bevestigingsmateriaal. De levering van de dakpanplatenfirma (Gerrits Dak- en Bouwmaterialen) en hun communicatie waren voorbeeldig. Gadero kan wat betreft klantcommunicatie nog verbeteren. Uiteindelijk zeer tevreden en blij met de overkapping.

2026幎4月4日

Gadero からの回答

Bedankt voor je review. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

We nemen je feedback intern mee ter evaluatie van onze dienstverlening. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dat natuurlijk graag.

Helemaal goed 👍🏻

Bestellen ging gemakkelijk. Alle delen waren op voorraad dus konden wij het hele pakket op de afgesproken datum ophalen.
De bestelling was helemaal compleet en staat inmiddels te pronken in onze tuin op de camping.

2026幎3月25日

Gadero からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het bestellen gemakkelijk ging. Veel plezier met het resultaat!

5぀星のうち1の評䟡

Ich kann von einer Bestellung abraten

Ich kann von einer Bestellung bei Gadero leider nur abraten.

Die Lieferung meiner Douglasien-Holzbalken wurde laut Gadero an eine Spedition ÃŒbergeben, die sich eigentlich zur Terminabstimmung melden sollte. Stattdessen erhielt ich am nÀchsten Tag eine E-Mail von Gadero selbst mit der Information, dass eine Zustellung „tagesaktuell“ versucht worden sei – allerdings ohne Erfolg, da angeblich kein passender Gabelstapler vorhanden war. Eine vorherige AnkÃŒndigung oder Terminabsprache hat es zu keinem Zeitpunkt gegeben.

Ich habe daraufhin ausdrÃŒcklich um einen verbindlichen Liefertermin gebeten, um sicherzustellen, dass jemand vor Ort ist. Eine Antwort darauf blieb aus.

Zwei Tage spÀter wurde ich dann vom Ordnungsamt meiner Stadt kontaktiert: Mitten auf einer öffentlichen Straße, etwa 250 Meter von meiner Wohnadresse entfernt, sei eine größere Holzlieferung mit meinem Namen abgestellt worden. Zu diesem Zeitpunkt war ich im Urlaub. Ein Familienmitglied ist daraufhin extra 50 km angereist, um die Lieferung zu sichern – vor Ort war die Ware jedoch bereits verschwunden. Bei einem Warenwert von rund 1.000 € ist es wenig ÃŒberraschend, dass unbeaufsichtigt abgestellte Ware im öffentlichen Raum schnell entwendet wird.

Bis heute habe ich die Ware nie erhalten.

Besonders enttÀuschend ist der Umgang von Gadero mit dem Vorfall. Jegliche Verantwortung wird von sich gewiesen mit dem Hinweis, die Spedition habe versucht, mich zu kontaktieren – was nachweislich nicht der Fall war (keine E-Mail, kein Anruf). FÃŒr mich als Kunden ist es unerheblich, ob der Fehler bei Gadero oder der beauftragten Spedition liegt. Vertragspartner ist Gadero, und ich habe fÃŒr eine Lieferung bezahlt, die nie bei mir angekommen ist.

Der Vorgang wird nun an meinen Anwalt ÃŒbergeben.

Fazit: Unzureichende Kommunikation, chaotische Lieferung und keinerlei Entgegenkommen im Problemfall. Ich wÃŒrde hier nicht noch einmal bestellen.

2026幎3月26日

Gadero からの回答

Vielen Dank fÃŒr Ihr Feedback. Es tut uns leid, dass Sie mit der Abwicklung der Lieferung unzufrieden waren.

Wie bereits mehrfach mitgeteilt, hatten Sie bei Ihrer Bestellung eine falsche Telefonnummer hinterlegt. ZusÀtzlich wurden Sie von der Spedition Ìber das geplante Lieferdatum informiert.

Da es sich um einen Bestellwert von 681,83 € handelt und die BeweisfÃŒhrung im Nachhinein fÃŒr beide Seiten schwierig wird, haben wir Ihnen am 02.04. den vollstÀndigen Kaufbetrag erstattet.

Wir bedauern die entstandenen Unannehmlichkeiten und hoffen, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit gelöst ist.

Snelle levering, goede service

Snelle levering, hele goede producten en vooral heel klantgericht en goed geholpen bij het omruilen van producten. Aanrader

2026幎3月30日

Gadero からの回答

Bedankt voor je mooie compliment! Fijn om te horen dat de service en het omruilen zo soepel zijn verlopen.

Vlotte levering schutting

Vlotte levering, kwalitatief materiaal goed verpakt. Helemaal top! De hardhout schutting is een aanrader.

2026幎3月24日

Gadero からの回答

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat de kwaliteit en de levering goed bevielen. Veel plezier met het resultaat!

5぀星のうち3の評䟡

De planning was niet goed gegaan

De planning was niet goed gegaan. We zouden vrijdag 20 maart spullen geleverd krijgen. Deze zouden wij zaterdag 21 maart verwerken. Spullen kwamen echter pas maandag 23 maart

2026幎3月20日

Gadero からの回答

Bedankt voor je feedback. Wat jammer dat de planning niet helemaal soepel liep en de bezorging pas na het geplande klusweekend plaatsvond. We begrijpen dat dit even schakelen was met de werkzaamheden.

We hopen dat het project inmiddels alsnog mooi is geworden en dat je veel plezier hebt van de materialen!

Mooi bankirai hardhout

Mooi bankirai hardhout. Mooie korting gekregen. De drie beschadigde planken opnieuw geleverd zonder discussie. Gewoon foto's opgestuurd en de afhandeling werd geregeld.

2026幎3月29日

Gadero からの回答

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat het Bankirai hardhout zo goed bevalt.

Ook goed om te lezen dat de afhandeling van de beschadigde planken soepel is verlopen; dat is precies de service die we nastreven.

5぀星のうち4の評䟡

Mooi en degelijk materiaal van zware

Mooi en degelijk materiaal van zware kwaliteit, prettig te verwerken. De website en het bestelproces zijn overzichtelijk en klantvriendelijk.

Helaas laat de klantenservice te wensen over. Bij levering bleek een deel beschadigd; dit heb ik direct gemeld en voorzien van foto’s. Ondanks meerdere contactmomenten en toezeggingen om terug te bellen en het op te lossen, is er geen opvolging geweest. Dat is teleurstellend.

Inmiddels zijn we een week verder en Gadero heeft alles alsnog keurig in orde gemaakt en erg netjes gecompenseerd. Al met al een prima ervaring met dit bedrijf dus!

2026幎3月28日

Gadero からの回答

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de materialen en de website bevallen, maar het spijt ons dat de service daarna niet soepel is verlopen.

Als het goed is, is het probleem intussen geheel door ons opgelost. Mocht er toch nog iets zijn waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We hopen je een volgende keer een vlekkeloze ervaring te bieden.

Gadero - Goede keuze

Had al eerder eens besteld bij Gadero, enkele jaren terug. Vlotte levering volgens aangegeven timing.
De levering klopte met de bestelling.
In casu hardhouten planken en dragers: van goede kwaliteit.
De meegeleverde regels (9mm) om de afstand tussen de planken te hanteren werd als bijzonder attent ervaren!
Voor de 2de maal een goede ervaring met Gadero!

2026幎3月20日

Gadero からの回答

Wat een mooi compliment! Gaaf dat de kwaliteit van de planken en de extra afstandshouders goed in de smaak vallen. Dat is precies de service die we willen bieden bij een tweede bestelling. Veel succes met het afronden van je hardhouten project en geniet van het resultaat!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。