䌁業情報

1. クレゞット カりンセリング サヌビス
  2. 債務救枈サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Slip af med bekymringerne og de sÞvnlÞse nÊtter. Vi varetager hele gÊldsituationen for dig og bringer balance tilbage i din Þkonomi. Så du kan koncentrere dig om vigtigere ting i livet.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

Bedste rådgiver på markedet!

Bedste rådgiver på markedet!

Simon er så venlig og professionel. Han svare altid hurtigt på ens mail med de spÞrgsmål man nu må have og er bare mega dygtig til sit arbejde. Han er skyld i at jeg kan have ro i maven igen og sove om natten efter at han har hjulpet mig med at få styr på min gÊld.

Kan varmt anbefale gÊldsrådgiverne til alle der har brugt for hjÊlp til at få styr på deres gÊld, de er virkelig alle pengene vÊrd :D

2025幎8月18日

Fantastisk oplevelse hele vejen

Fantastisk oplevelse hele vejen. De har hjulpet os til at vÊre relativ gÊldfri på kort tid. Meget sympatiske og kompetente rådgivere, som I vores tilfÊlde har overgået vores forventninger.
KÊmpe tak og anbefaling fr os

2025幎5月23日

Aftaler med Bank

Det har en forlÞb på 1œ år, fÞrst blev en realistiske afdrags ordninger forhandlet på plads med banken og til slut blev der forhandlet en rigtig god akkord aftale. Jeg har under hele forlÞbet fÞlt mig i meget kompetente og trykke hÊnder. Simon er det mest empatiske og sympatiske menneske jeg lÊnge har mÞdt, han er dygtig til sit arbejde og ikke mindst et fantastisk menneske. Jeg kan varmt anbefale GÊldsrådgiverne.

2024幎10月8日
5぀星のうち5の評䟡

SeriÞs, kompetent og yderst trovÊrdig

Stor, stor tak til Simon for et yderst professionelt og kompetent stykke arbejde. Under hele forlÞbet har jeg vÊret helt tryg og meget velinformeret.
Resultatet af Simons forhandlingsforlÞb har givet mig en stor besparelse, som jeg er meget taknemmelig for.
En ny start

2023幎6月19日

Klar anbefaling

Jeg har haft et helt fantastisk samarbejde med Simon fra GÊldsrådgiverne! Startede med en gÊld på 260.000 kr. og Simon fik forhandlet gÊlden ned til 60.000 kr.
Simon har vÊret god til at kommunikere og holde os informeret angående forhandlingerne. Vil klart anbefale GÊldsrådgiverne og selv benytte dem igen (hvis det bliver nÞdvendigt)

2022幎10月21日

Godt firma

Har haft et rigtig godt samarbejde med Simon Nysted, De har overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Vil klart anbefale gÊldrådgiverne til andre i samme situation, de er alle pengene vÊrd.

2022幎6月2日
5぀星のうち5の評䟡

Super service, nemt overblik og hurtig eksekvering.

Jeg har haft den fantastiske oplevelse at få råd og vejledning samt hjÊlp til at samle min gÊld. Jeg har haft Simon som rådgiver og han har vÊret meget nem at tale med, samt vÊret en super god sparring og hele tiden sÞrget for at fÞlge op når der skete nye ting i fÞlge den aftale vi lavede. Det har vÊret en super service og jeg kan idag nyde at jeg nu ikke har en masse forskellige kreditorer men derimod et lån og meget bedre overskud i hverdagen. Min stÞrste anbefaling herfra til andre som skulle ha brug for hjÊlp med at få styr på dette.

2022幎5月4日

GÊldsforÊldelses

Jeg har i forbindelse med en gammel tvangsauktion på mit hus, som jeg ikke har gjort noget ved i mange år og det samme gÊlder fra bankens side, vÊret på nettet og undersÞge hvornår gÊld var blevet forÊldet og da jeg mente jeg havde en ide om at min gÊld var forÊldet, tog jeg kontakt til gÊldsrådgiverne.
Jeg blev kontaktet af Simon, som var enormt imÞdekommende, på en professionel måde.
Han satte mig ind i lovgivningen og hvad han tÊnkte om min sag og han lovede ikke noget han ikke var 100% sikker på han kunne overholde.
Prisen på hans arbejde var 1500 kr og det var alle pengene vÊrd. Efter ca 2 mdr (Banken arbejdede ekstremt langsom) fik jeg svar fra Simon, som fortalte mig at min gÊld hos Nordea var forÊldet.
Så jeg med glÊde sig at der forsvandt en sten fra mine skuldre, som vejede mere end 400.000 kr og jeg er Simon og gÊldsrådgiverne ekstremt taknenlig.

1000 tak for jeres hjÊlp :)

Henrik

2021幎6月23日

Kompetent og hurtig sagsbehandling

Jeg har siden 2014 forsÞgt at få lavet en rimelig aftale med min bank - det lykkedes ikke. Simon fik en rigtig god aftale på plads på under 3 måneder. Nu kan jeg igen trÊkke vejret og se fremad. Stor tak til GÊldsrådgiverne for at lette min hverdag. Det er de bedste penge jeg har brugt på mig selv.

2020幎12月2日
5぀星のうち5の評䟡

Virkelig professionel og hurtig hjÊlp

Virkelig professionel og hurtig hjÊlp. Jeg havde brug for en akkord aftale ang. Mit lån. Jeg snakkede med Simon og han mente han kunne hjÊlpe mig og det ville tage 1-2 måneder. Allerede efter 1,5 uge er det hele klaret og sagen lukket hos kreditor. Tak for hurtig, effektiv, professionel og billig hjÊlp. Kan helt klart anbefales!!! Tak til Simon

2020幎9月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス