Gainerhair レビュヌ 72

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Nem og tilgÊngelig hjemmeside og lÊkre alsidige produkter, som jeg vil tro dÊkker et hvert behov og prÊference man mÃ¥tte ha’. Kunne godt tÊnke mig multikÞb pakken gav mulighed for, at blande lidt i... もっず芋る

Har brugt den original hårvoks i noget tid nu og den spiller bare, den giver rigtig meget fylde og holder fra morgen til aften

Der er gode beskrivelser af de forskellige hÃ¥rvokse pÃ¥ hjemmesiden, som gÞr det lettere at vÊlge hvilken type man skal bruge. Jeg har prÞvet Structure, som jeg har vÊret rigtig godt tilfreds med. Jeg... もっず芋る

Godt med noget dansklavet voks! gode produkter med fed embalage! Dog er det nederen at man bliver mÞdt af et kÊmpe AI billed som det fÞrste ved deres online butik. Vil da hellere se faktisk bil... もっず芋る

䌁業情報

1. 毛髪補品店

圓該䌁業による蚘述

GainerHair er et dansk hÃ¥rplejebrand med base i Aarhus, stiftet i 2024, med en enkel mission: at skabe styling- og plejeprodukter, som bÃ¥de fÃ¥r hÃ¥ret til at se godt ud og samtidig stÞtter sund hÃ¥rvÊkst. GainerHair skiller sig ud fra traditionelle hÃ¥rprodukter ved at kombinere naturlige ingredienser med veldokumenterede aktive stoffer, som plejer hovedbunden, tilfÞrer fylde og modvirker de typiske problemer, mange oplever ved daglig brug af stylingprodukter – som fedtet hÃ¥r, klÞende hovedbund og tilstoppede hÃ¥rsÊkke.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

72件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jeg er virkelig begejstret for Gainer

Jeg er virkelig begejstret for Gainer Hair! Mit hår og min hovedbund har gennem tiden taget skade af produkter af dårlig kvalitet, men efter at have opdaget Gainer Hair ved et tilfÊlde og lÊst om deres sortiment, blev jeg nysgerrig.

Jeg har fået en fantastisk god vejledning og oplevet en service, der er helt i top. Produkterne lever fuldt ud op til mine forventninger og har gjort en mÊrkbar forskel.

Jeg kan varmt anbefale Gainer Hair!

2026幎4月16日
自発的なレビュヌ

Nem og tilgÊngelig hjemmeside og lÊkre

Kunne godt tÊnke mig multikÞb pakken gav mulighed for, at blande lidt i de forskellige produkter. 😊
Dette vil give nye potentielle kunder mulighed for, at finde deres nye kommende foretrukne Gainer produkt.

2026幎3月31日
自発的なレビュヌ

Gode produkter, rigtig fin hjemmeside og hurtig levering

Der er gode beskrivelser af de forskellige hårvokse på hjemmesiden, som gÞr det lettere at vÊlge hvilken type man skal bruge. Jeg har prÞvet Structure, som jeg har vÊret rigtig godt tilfreds med. Jeg har nu bestilt igen, og Structure har fået genvalg, men der er også blevet tilfÞjet den originale og Athlete voks i denne bestilling.

2026幎3月30日

KÞbte 3 bÞtter voks af deres gainerwax

KÞbte 3 bÞtter voks af deres gainerwax. Produktet er helt fint til en snart men gruner desvÊrre, så der er små klumper i voksen.

2026幎2月20日

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse og feedback. Jeg beklager du har modtaget et produkt der ikke lever op til vores standarder, tag endelig fat i os på mail eller telefon, så laver vi en ombytning på den voks hvor der er fejl på.

Rigtig god weekend.

Benjamin / Gainerhair teamet

Gainerhair har nogle gode produkter

Gainerhair har nogle gode produkter, som er lette at bruge og ser ud til at leve op til forventninger. Har dog kun brugt dem i kort tid.
Hvis man vÊlger deres tilbud er priserne rimelige.

2026幎2月11日

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os at du har haft en god oplevelse.

Jeg har brugt Gainerhairs hårprodukter

Jeg har brugt Gainerhairs hårprodukter i snart 1 år nu, og det er helt sikkert jeg aldrig nogensinde skal tilbage til dårlige og billige kemiske alternativer, som jeg brugte fÞr hvor mit hår var helt Þdelagt.
Mit hår fÞles ikke kun sundere, mere fyldigt - det er heller ikke klistret men holder hele dagen. Jeg er heller ikke bange for at bruge for meget voks, da det kun hjÊlper mit hår og hovedbund mod tÞrhed.

2026幎1月23日

Hej Johan,

Tak for din anmeldelse. Det er skÞnt at du er glad for produkterne.

Super fed shop

Super fed shop, gode mennesker det hele spiller.

2026幎2月2日

Hej Kasper,

Tak for din anmeldelse, det betyder virkelig meget for os!.

Virkeligt god service

Virkeligt god service, dejligt at komme på besÞg. Kan klart anbefales!

2026幎1月25日

Hej Ibrahim,

Tak fo anmeldelsen. Det sÊtter vi stor pris på :-D

Benjamin / team Gainerhair

God oplevelse og lÊkkert produkt!

Jeg prÞvede Gainerhairs Pomade voks for fÞrste gang for et halvt år siden og har kÞbt den 4 gange efterfÞlgende. Man kan tydeligt mÊrke at det er et produkt af hÞj kvalitet, både i forhold til at den holder hele dagen, men også at mit hår virker sundere når jeg ikke har voksen i, hvor det virker mindre tÞrt og slidt. Bestilling og service er også i top, så alt i alt en mega god oplevelse af Gainerhair og deres produkter!

2025幎12月29日

Hej Kristian,

Tak for din anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på. Vi er glad for at du har haft en god oplevelse og så ser frem til at yde samme gode service nÊste gang du mangler hårprodukter.

Gode produkter - God kundeservice

Jeg er meget glad for deres produkter. Og kundeservice er i top 🎅

2025幎12月16日

Hej Sebastian,

Tusind tak for din anmeldelse!. Vi står altid klar til at hjÊlpe hvis du har brug for noget. Fortsat god dag.

Benjamin / Team Gainerhair

Nemt

Nemt.
Jeg er super glad for jeres produkter.

2025幎9月8日

Hej Nickolas,

Det er dejligt at hÞre og tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os !.

Benjamin / Team Gainerhair

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。