レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Information om en vara jag var intresserad av fanns inte på hemsidan så jag vände mig till supporten för att fråga där. Får svar flera dagar senare (efter att jag fått ligga på). Då säger man att ma... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fick hem världens finaste klocka och ett armband. Lyxigt och sitter så fint på handleden. Paketen är alltid lika fint inpackat från Galio Of Sweden 🙌🏼 Helt magiskt fina väskor också perfekt till bal... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fick hem min studentmössa o kände att min kokard inte matchade mina förväntningar så skrev det till Galio o fick snabbt svar där de frågade vad jag ville ha istället o sedan skickade dem den kokarden... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

I all ärlighet, bättre service hittar ni inte NÅGON annan stans!! Mycket bättre än vad mina vänner har fått från ABC gruppen och crownstudent. Billigare dessutom! Mössorna är så himla fina också, över... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ヘッドウェア店
  2. 帽子店

当該企業による記述

Galio of Sweden är ett modehus för personifierade produkter för alla tillfällen. Personifierat med högsta kvalité och till rätt pris är vårt signum.

4.6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

blev supernöjd med mina saker jag…

blev supernöjd med mina saker jag beställde och snabb leverans

2022年9月14日

Hej Emma!

Det gör oss så glada att du blivit så nöjd med din beställning och att leveransen var snabb.

Världens bästa kvalité

2022年9月14日

Hej Maja!

Wow, så fantastiskt att du uppskattat vår kvalitét på våra produkter lika mycket som vi gör.

Toppen service

Super bra service från Gallo!!!!!

2022年9月12日

Hej Lollo!

Vi är så tacksamma att du uppskattat vår service.

5つ星のうち5の評価

Alltid super trevliga och bra…

Alltid super trevliga och bra kvaliteter på sina grejer😍 guld stjärna till er!

2022年8月1日

Hej Felicia!

Wow vilket fint omdöme, detta gjorde oss så glada. Guldstjärna till dig!

Bra kvalitet

Bra kvalitet, bra service

2022年8月25日

Hej Lovisa!

Så roligt att du uppskattar vår kvalitet som vi är så stolta över.

5つ星のうち5の評価

Behövde hjälp med en fråga och fick så…

Behövde hjälp med en fråga och fick så otroligt trevligt bemötande!

2022年9月8日

Galio of Sweden からの回答

Det gör oss väldigt glada att vi har kunnat hjälpa dig i ditt ärende och att du uppskattat vår service.

5つ星のうち5の評価

Jag råkade skriva fel på mössan och…

Jag råkade skriva fel på mössan och finaste galio löste mitt problem!!!

2022年9月12日

Hej Linnea!

Så roligt att höra att vi kunde hjälpa dig när det råkat bli fel text på mössan, vi hoppas att du får en underbar student när det är dags!

5つ星のうち5の評価

Så nöjd med min beställning (en väska)…

Så nöjd med min beställning (en väska) från Galio. Weekendbagen, praktisk och supersnygg färg. Hade frågor om leveransen och fick jättebra hjälp av Nellie på Kundsupporten. Rekommenderar detta företag!

2022年8月15日

Hej Catharina!

Vilket fantastiskt fint omdöme och så roligt att höra att du var så nöjd med vår härliga Weekendbag.
Det glädjer mig innerligt att jag kunde hjälpa dig med funderingen angående leveransen!

5つ星のうち5の評価

Tråkigt att man inte fick retur pengarna tillbaka

Hej
Mössan var inget fel det var jätte fint. Tyvärr vi fick inte på retur pengarna än som vi har blivit lovade .
Tack så mycket vi har fått tillbaka pengarna

2022年7月4日

Hej Azi!

Jag har sett över detta med vår ekonomiavdelningen som meddelar att återbetalningen är genomförd.
Det är såklart tråkigt att höra att din återbetalning inte synts på ditt konto, vänligen se över detta igen och återkom annars till oss.

Tacksam för fin service

Tacksam för fin service! Har nu en mycket gladare dotter då hon nu har en fin programpin till sin mössa.

2022年6月7日

Hej Therese!

Så fantastiskt roligt att höra att din dotter har mottagit sin programpin till sin mössa, det glädjer oss.

5つ星のうち3の評価

Jag gjorde en beställning för över en…

Jag gjorde en beställning för över en månad sedan, och galio har fortfarande inte skickat någon orderbekräftelse vilket har resulterat i att jag inte kan få den mössa jag vill ha, Vilket har gjort att nu är min student förstörd! Men detta är på grund av tekniska problem, va vaksam så att ni fått er bekräftelse om inte ring in till deras underbara kundservice, jag inte som jag och vänta för länge.

2022年6月2日

Hej Noel!

Anledningen till varför vi inte kunnat skicka en orderbekräftelse eller en studentmössa till dig är då vi inte mottagit en beställning från dig som vi meddelade via mejl och telefon igår när du hörde av dig.
Under samtalet under gårdagen erbjöd vi dig en sista-minuten mössa som du då önskade att vi skulle hjälpa dig att beställa, vi uppfattade inte att det var några frågetecken efter det.

Det är självklart väldigt tråkigt att du är besviken, vi har försökt att hjälpa dig så bra och snabbt vi kan med de förutsättningar vi har efter vi hört av dig.

Jätte bra!

Allt har varit jätte bra. Galio of Sweden even sent the mössa to Germany. Highly recommended!

2022年5月26日

Hej Kerstin!

Så otroligt roligt att er studentmössa har levererats till Tyskland utan problem. Vi önskar er ett fantastiskt firande när det är dags!

Riktigt fräsch mössa

Riktig fräsch mössa, fick massor av komplimanger om hur kunglig mössan såg ut till skillnad från andra. Rekommenderar verkligen

2022年5月20日

Galio of Sweden からの回答

Wow vilken komplimang både till dig och till oss, så otroligt roligt att höra!

5つ星のうち5の評価

Vad jag tycker om galio jo Galio har…

Vad jag tycker om galio jo Galio har varit ganska enkelt att använda men jag gjorde några misstag men så fick jag hjälp av nellie och utan henne så hade det inte blivit någon bra student tack nellie

2022年5月11日

Hej Besjan!

Så härligt att höra att ditt ärende löste sig så bra utan problem, det glädjer oss att du uppskattat vårt service.
Vi alla på Galio önskar dig ett underbart studentfirande när det är dags.

Jättebra

Jättebra, trevliga och tydliga

2022年5月10日

Hej Elvira!

Så fantastiskt att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos oss med tydlighet m.m, detta glädjer oss innerligt.

5つ星のうち5の評価

Extremt glad och nöjd med min studentmössa!

Jag är verkligen glad att jag beställde från Galio, då studentmössan jag beställde har en enorm kvalitè. Det känns som att den verkligen jobbats på noggrant med mycket åtanke, och det uppskattar jag verkligen.

2022年5月6日

Hej Donya!

Så fantastiskt att höra att vår noggrannhet i arbetet uppmärksammats och uppskattats hos dig.
Vi är så glada att ha levererat en sådan fin studentmössa i god kvalité och vi alla på Galio önskar dig ett underbart studentfirande när det är dags.

5つ星のうち5の評価

Samarbete tillsammans med GALIO via…

Samarbete tillsammans med GALIO via instagram. Fungerade verkligen superbra med allt och alla som jag haft kontakt med och jobbat med inom detta samarbete har varit fantastiska verkligen. Evigt tacksam för att jag fick chansen att göra detta och jobba med fantastiska människor! Tack GALIO/Benjamin Ekstrand.

2022年5月5日

Hej Benjamin!

Vilket otroligt fint omdöme, wow!
Detta glädjer oss innerligt att höra att du är så nöjd med samarbetet hos oss, vi är även fantastiskt nöjda och stolta att ha haft samarbetet tillsammans.

Smidigt och välgjort!

Hela processen var väldigt smidigt och mössan är verkligen fin och välgjord! Skulle verkligen rekommendera er!

2022年5月4日

Hej David!

Så otroligt roligt att höra att allt varit så smidigt och att själva studentmössan även passade så bra, det glädjer oss innerligt!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。