Det er utrolig mange spill her, enten jeg er i humÞr for spilleautomater, roulette eller blackjack sÃ¥ finner jeg alltid noe som passer. Slottene har masse variasjon og jeg liker at det dukker opp nye... ãã£ãšèŠã
Jeg har aldri opplevd at de lager krÞll nÃ¥r jeg skal ta ut gevinstene mine. Pengene kommer alltid rett inn pÃ¥ kontoen uten noen rare unnskyldninger eller forsinkelser. Det er sÃ¥ deilig Ã¥ vite at man k... ãã£ãšèŠã
Jeg spiller ikke sÃ¥ veldig ofte lenger, men nÃ¥r jeg fÞrst fÃ¥r lyst til Ã¥ prÞve noen runder sÃ¥ velger jeg alltid dette casinoet. Jeg har aldri hatt noen problemer med det, verken med innskudd eller utt... ãã£ãšèŠã
Jeg elsker live dealer-spillene her, det fÞles helt som Ã¥ vÊre pÃ¥ et ekte casino med den ekte stemningen. Dealerne er sÃ¥ hyggelige og profesjonelle, de fÃ¥r en til Ã¥ fÞle seg velkommen med en gang. Det... ãã£ãšèŠã
- ã«ãžã
- info@vegasnova.com
- gameriftportal.site
éèŠãªãç¥ãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
The support team here is brilliant
The support team here is brilliant, they reply in minutes no matter what time it is. Every time I've had a question they've sorted it straight away and been dead polite about it. It's nice when the lads on the other end are actually friendly and patient, it makes a big difference. Honestly it gives me real peace of mind knowing I can get help that fast. Couldn't recommend them enough for that alone.
Jeg har aldri opplevd at de lager krÞllâŠ
Jeg har aldri opplevd at de lager krÞll når jeg skal ta ut gevinstene mine. Pengene kommer alltid rett inn på kontoen uten noen rare unnskyldninger eller forsinkelser. Det er så deilig å vite at man kan stole på casinoet, det gir en helt annen ro når man spiller. Litt av en befrielse etter å ha prÞvd andre steder som bare drar det ut i det uendelige. Skikkelig pålitelig greie dette her.
Endelig traff jeg skikkelig stort herâŠ
Endelig traff jeg skikkelig stort her og vant 3200 euro på en kveld, det var helt sinnssykt deilig. Jeg brukte en del av det til å betale ned kredittkortgjelden som har plaget meg i over et år, og resten gikk til en ordentlig ferietur til Spania med familien. Nå planlegger jeg å kjÞpe meg nye klÊr og en skikkelig god gaming-laptop også. Det fÞles så befriende å ha litt ekstra å rutte med etter alle de små innsatsene gjennom året. Tusen takk for denne opplevelsen, jeg er fortsatt litt euforisk.
Det er utrolig mange spill her
Det er utrolig mange spill her, enten jeg er i humÞr for spilleautomater, roulette eller blackjack så finner jeg alltid noe som passer. Slottene har masse variasjon og jeg liker at det dukker opp nye titler hele tiden. Blackjack-bordene er skikkelig bra, og roulette fÞles alltid spennende. Noen ganger blir jeg helt oppslukt og glemmer tiden, det er jo det som er poenget. KjempefornÞyd med utvalget!
Jeg elsker live dealer-spillene her
Jeg elsker live dealer-spillene her, det fÞles helt som å vÊre på et ekte casino med den ekte stemningen. Dealerne er så hyggelige og profesjonelle, de får en til å fÞle seg velkommen med en gang. Det er en egen glede å chatte litt med dem mens man spiller, nesten som å ha venner rundt bordet. Noen ganger blir det skikkelig koselig og jeg glemmer at jeg sitter hjemme. Helt klart verdt det for den opplevelsen alene.