Gamers Vault レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

䌁業情報

1. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

Geef je setup een boost met Gamers Vault, dé plek voor stijlvolle en functionele gaming gear. Van toetsenborden tot verlichting, altijd met scherpe deals, snelle verzending en gear waar je op kunt bouwen.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

Fijne website en fijne service!

Normaal gesproken zou ik bij websites zoals Gamers Vault niets kopen maar een vriend raadde de website aan en vertelde me dat hun producten echt zijn dus gaf ik het een kans.

Niet alleen zijn hun producten goed, hun klantenservice is ook erg proactief en vriendelijk. Ik was mijn huisnummer vergeten toe te voegen en diezelfde dag kreeg ik een mailtje erover zodat ze mijn pakketje toch de volgende dag nog konden verzenden.

Erg blij met het product en de ervaring dus :)

2025幎12月27日
5぀星のうち5の評䟡

Wat een ontzettend leuk apparaat voor dat geld

Wat een ontzettend leuk apparaat voor dat geld. Hij speelt moeiteloos de jaren 80/90 arcade spelen, de NEO GEO spelen en zelfs 3D spelen als Ridge racer op de Playstation 1. Hij heeft wel moeite met de N64 spelen. Ik was van te voren bang dat het beeldscherm te klein zou zijn, maar het is prima te doen qua grootte. 1 besteld, in 1 dag geleverd (ook al zegt de website 2 dagen). 5 bijbesteld als cadeautje voor vrouw, dochter, goede vriend, zwager, collega (iedereen die die van mij ziet wil er zelf ook een hebben). Al die keren in 1 dag geleverd. Geen problemen gehad, behalve dat als je de batterij helemaal opspeelt, dus als het toestel midden in het spel helemaal uitvalt het toestel soms in een soort diepe slaap valt nadat je weer opgeladen hebt. Het was even lastig om het dan weer aan te krijgen.

Top.

Heel tevreden met alles.

2025幎11月25日

Beste B,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Daar doen we het voor.

Toppie

Snel verzonden, goed verpakt, super leuke dingen!

Beste Beppie,

Bedankt voor de positieve review! Daar doen we het voor.

Heel veel plezier met de producten!

5぀星のうち5の評䟡

Heel goed persoonlijk contact en snelle

Heel goed persoonlijk contact en snelle handelen zijn voor mij de belangrijkste waarden. Bedankt voor de service en veel succes in de toekomst!

Beste Willem,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat het persoonlijke contact en de snelle service gewaardeerd worden. Daar doen we het voor!

5぀星のうち5の評䟡

Besteld en was een beetje sceptisch

Besteld en was een beetje sceptisch maar super snel geleverd en ook nog een prima werkend product!👍👍

Beste Mic,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en het product. Daar doen we het voor!

5぀星のうち5の評䟡

Reageert snel op vragen. Ook het versturen ging zeer spoedig.

2025幎11月21日

Beste J,

Bedankt voor de review!

Snelle reactie op vragen

Op de vragen via de site werd snel en adequaat gereageerd. Besteld en snel in huis. Nu even afwachten of de ontvanger van dit sinterklaascadeau reageert.

2025幎11月26日

Beste Henny,

Bedankt voor de fijne review! Hopelijk is het cadeau in de smaak gevallen ;).

Perfect geregeld

Perfect geregeld! Had een foutief product. Werd gelijk snel en kundig opgelost. Zeer tevreden. Heb vrienden en collegas verteld over dit bedrijf.

Beste Old Timer,

Fijn om te horen dat we het probleem zo op hebben kunnen lossen! Bedankt voor de positieve review!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, en super de oude games uit mijn jeugd weer te spelen

Beste Kevin,

Bedankt voor de fijne review! Nog veel plezier gewenst met de bestelling!

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goede ( na ) service!

Zeer goede ( na ) service!

Gamers Vault からの回答

Ha Bart, bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de service bevalt!

Minecraft lamp

Mooie lamp en snel geleverd

2025幎11月15日

Beste Moniek,

Bedankt voor de toffe review en veel plezier met de lamp!

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en goede producten!

Een vriendelijk bedrijf, waarbij je erg goed wordt geholpen. Ik had een vraag over een product dat ik uiteindelijk heb gekocht en kreeg snel een reactie op mijn vraag. Goede service en goede producten!

2025幎9月2日

Ha S.,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en het product. Veel plezier met het product!

Echt een super service

Echt een super service! Ik wou voor mijn vakantie het item snel binnen hebben en na wat berichtjes heen en weer is het de zelfde avond nog op de post gegaan.

2025幎8月26日
自発的なレビュヌ

Beste Damon,

Bedankt voor het schrijven van de review. Heel veel plezier met het product!

Top service

Top service! Ze deden extra moeite om naar Belgie te versturen. Daarnaast een heel vlotte en snelle mailwisseling( zo een 8 tal mails) en dit op een zondag ook!
Snelle levering met bijhorende track en trace. Keurig verpakt... kortom een aanradee

2025幎8月26日
自発的なレビュヌ

Beste Alain,

Bedankt voor de positieve woorden! Heel veel plezier met het product!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。