the team legde bij binnenkomst ui dat je garagedoor beter dicht laat vallen mijn moeder lachte beetje slordig maar klopt
レビュアーのコメントを見てみましょう
Wat fijn was is dat hij controleerde of de sensoren direct stoppen wanneer iets de deur blokkeert.
Goede prijzen, hebben veel soorten garagedeuren. Geven ook goed advies dat niet enkel op hun eigen portomonee gericht is.
De geisoleerde garagedeur maakt onze garage een stuk comfortabeler. Ik en mijn partner knutselen en rommelen graag in de garage dus dit is een stuk fijner.
企業情報
当該企業による記述
Bij Garagedeur Tilburg zijn we gespecialiseerd in de installatie en verkoop van hoogwaardige garagedeuren in Tilburg en omgeving. Met jarenlange ervaring in de branche begrijpen we dat een garagedeur niet alleen functioneel moet zijn, maar ook bijdraagt aan de uitstraling en veiligheid van uw woning. Ons team van deskundige monteurs staat klaar om u te adviseren over de beste oplossingen die passen bij uw specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om een traditionele kanteldeur, een moderne sectionaaldeur of een innovatieve roldeur, wij bieden een breed scala aan stijlen en materialen om uit te kiezen. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. We streven ernaar om elke klant een uitstekende service te bieden, van het eerste contact tot de uiteindelijke installatie en nazorg. Onze garagedeuren zijn duurzaam, veilig en eenvoudig in gebruik, waardoor u jarenlang probleemloos plezier kunt hebben van uw aankoop. Bij Garagedeur Tilburg kunt u rekenen op eerlijk advies, hoogwaardige producten en professionele installatie tegen concurrerende prijzen. Bezoek onze website om ons volledige assortiment te bekijken en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn er trots op om uw betrouwbare partner te zijn in garagedeuroplossingen.
連絡先
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
goede service en sterke deur
Snel geplaatst en goede prijs
Prima bedrijf om zaken mee te doen.
Super handig dat de elektrische…
Super handig dat de elektrische garagedeur gewoon via me smartphone geopend kan worden.
Top ondernemer
Vriendelijke ondernemer. Kon snel leveren. Heel handige een garagedeur met een loopdeur erin.
Goede Kwaliteit
De garagedeur die bij ons geplaatst is is van goede kwaliteit en werd snel geleverd.
We hebben onze garagedeur laten…
We hebben onze garagedeur laten vervangen. De nieuwe garagedeur is een hele verbetering. De prijs op de offerte viel ons reuze mee.
Offerte was snel binnen
Offerte was snel binnen. De prijs bij dit bedrijf is gunstig. Kwaliteit vindt ik goed.
Betrouwbaar bedrijf dat bij ons een…
Betrouwbaar bedrijf dat bij ons een elektrische garagedeur heeft geplaatst.
Elektrisch
Een elektrische garagedeur gekocht. Levering en de installatie zijn netjes volgens afspraak verlopen.
Koen is een prima ondernemer
Koen is een prima ondernemer, garagedeur is keurig optijd geleverd en netjes geplaatst door zijn team.
Geisoleerde deur
Nieuwe garagedeur laten plaatsen die beter geisoleerd is. Merkbaar verschil in de garage, temperatuur is aangenamer.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。