Goede en snelle service. L besteld, maar toch iets te klein. In no time terug kunnen sturen, voor shop tegoed gekozen en op dezelfde dag dat ik terug stuurde mail met shoptegoed gekregen. Maat groter... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Absolute top quality. In terms of fitting the chest size (female) is a little tight, but the pully is super comfortable to wear. I love the patterns, that really stand out. Customer service is of a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De bestelling kwam snel binnen. Na de bestelling gedaan te hebben, was er een kortingsactie waar deze pulleys ook onder vielen. Na een bericht met de klantenservice kregen wij zonder problemen de k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super snel verzonden, mijn ski trolley was op Tijd binnen. Ben over de kwaliteit niet zo tevreden, de tas schuurt over de grond bij het slepen, de rits is niet zo degelijk en de wieltjes staan na 1 va... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zwart en grijs domineren de piste en de aprÚs-ski. Wintersport staat voor plezier, vrolijkheid en vrijheid. De vrolijkheid komt van de mensen. Gareth & Lucas maakt dit zichtbaar in de kleding. Opgewekte designs, unieke kleurenpaletten en kleding van hoge kwaliteit. De combinatie voor op de piste en in de aprÚs-ski. We gaan voor de beste wintersportervaring. Laat je zwarte, grijze of witte outfit in de kast hangen. Je kunt zoveel vrolijker voor de dag komen. Durf jezelf af te zetten tegen de witte piste en laat jezelf zien met de kleding van Gareth & Lucas. Of je nu de held van de piste of prins pils in de kroeg bent. Val op tijdens de wintersport en geniet van de totaalervaring.
Zutphenseweg 29D, 7418AH, Deventer, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Gareth & Lucas B.V. ããã®åç
Super mooie pully! Past perfect. Helemaal zin in de wintersport ð

Gareth & Lucas B.V. ããã®åç
Bestelling supersnel ontvangen ðð» de pully valt alleen erg klein qua maat. Bij de schouders wel goed maar de rest zit strak met een dunne thermo eronder. Twijfel nog of ik hem houd.

Gareth & Lucas B.V. ããã®åç
Snelle levering en een hele mooie skipuli met perfecte pasvormð

Gareth & Lucas B.V. ããã®åç
Ik zou graag 5 sterren willen geven voor de fantastische designs en snelle levering, maarâŠ
De kleuren op de foto zijn écht totaal anders dan in het echt. De roze-paarse dames skipulli is verre van roze en meer paars met donkerpaars. Dat was echt een deceptie.
Verder vind ik de pasvorm voor gevormde dames totaal ongezocht. Het lijkt alsof ik een heren pulli aantrek: in maat XL los bij mân armen, lubberend bij schouders/hals, superstrak om de borst, lubberend in de taille en weer super strak rond de heupen. Weer een deceptie dus. Het is dat ik last-minute nog een nieuwe pulli nodig heb, anders had ik ze met pijn in mn hart teruggestuurd.
Ik zie nog steeds veel potentie in dit merk, maar voor mij moet de pasvorm echt beter en de kleuren betrouwbaarder wil ik nog een keer bestellen.

Gareth & Lucas B.V. ããã®åç
Leuke aparte pully's, is weer eens iets anders. Uitstekend materiaal wat erg fijn draagt. Ze vallen inderdaad aan de kleine kant, ik bestel een M terwijl ik normaal een maatje S heb.
Nu nog de grote maten. Mijn partner wilde ze ook bestellen ( want hij vond die van mij zo mooi en fijn), maar maat XXL is er niet, jammer genoeg.
Supersnelle levering!
Ik ben er erg blij mee.

Gareth & Lucas B.V. ããã®åç
paar weken geleden hebben we zowel heren alsook dames pulli's besteld. super snelle levering. Mooie prints en kwaliteit. Maten zijn exact goed. Afgelopen weekend hebben we er voor het eerst in geskied en het draagcomfort was top! Ga deze pulli's zeker bij vrienden aanbevelen.

Gareth & Lucas B.V. ããã®åç
Snelle bezorging. Fijne ski pully. Mooie pasvorm, leuk design.

Gareth & Lucas B.V. ããã®åç
Leuke pully. Ik heb de groene met witte hartjes gekocht. Wel jammer dat de kleur groen in het echt heel erg verschilt met het groen op de foto. Ik ben blij dat ik voor de zekerheid al een maat groter heb gekozen. M zit prima.

Gareth & Lucas B.V. ããã®åç
Snelle levering, zit heerlijk, mooie printjes⊠ik ben super blij, ga zeker vaker hier wat kopen!!

Gareth & Lucas B.V. ããã®åç
Hele mooie pully's, fijne dikke kwaliteit en mooie kleuren. We hadden er graag allemaal in geshined, maar helaas vallen de maten erg klein, dus van de 5 heb ik er 4 terug moeten sturen. Balen!

Gareth & Lucas B.V. ããã®åç
Goede kwaliteit, snelle levering en nét even anders dan een gewone skipulli. Top!

Gareth & Lucas B.V. ããã®åç
Super mooie pully, mooie kwaliteit. Was verrast door de stof aan de buitenkant. Maat valt normaal en een erg mooie kwaliteit prijs verhouding

Gareth & Lucas B.V. ããã®åç
2 skipullys besteld nadat ik verliefd was op de te gekke prints. Pakketje super snel en netjes ontvangen. Kwaliteit echt top en ze zitten heerlijk!

Gareth & Lucas B.V. ããã®åç
Had eerst een M die te ruim viel maar nu S. Die past beter en zit lekker. Mooi design, lekker hip.

Gareth & Lucas B.V. ããã®åç
Snelle directe communicatie , verzending en verpakking top. Pully's zagen er top uit.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã