Andra gången jag lämnar detta omdömet eftersom att han lyckades ta bort mitt förra. Jag sålde tillbaka ett plagg som jag köpt av honom och han klagade direkt på hur dåligt lagat plagget var. När det v... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Seriöst företag som säljer exklusiva kläder till ett hyfsat pris. Snabb leverans spårbart med postnord. Äkta kläder och 14 dagars ångerrätt. Plus är att bilderna är tagna av företaget själv och inte ”... もっと見る
企業が回答しました
Mycket bra butik. Handlat här 3 gånger och lika nöjd varje gång. Plagget håller skicket som utlovas och leveransen är alltid 1-2 dagar. Rekommenderar om du vill köpa high end kläder till ett bi... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
We offer both pre-loved and new designer clothing under retail price. Shop brands like Moncler, Stone Island, Palm Angels and Louis Vuitton under retail price. Garmsmarket always offer a lifetime-guarantee on authenticity.
Föreningsgatan 56c, 28831, Vinslöv, スウェーデン
- info@garmsmarket.com
- garmsmarket.com
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Nöjd
Fick ett jätte nöjt barnbarn och nöjd med eran service om för längt öppet köp när jag mailade er
Tycker det är bra med snabba leveranser…
Tycker det är bra med snabba leveranser osv, bara det att grejerna är ju inte äkta!

är nöjd med mitt köp och bra pris
är nöjd med mitt köp och bra pris
hade varit bra om han skriver vad det är för små fel på produkten när det är 8/10 i skick och ibland har dem luktat lite annorlunda

Garmsmarket からの回答
Jag är nöjd med hur företaget…
Jag är nöjd med hur företaget återkopplar på mail. Hur enkelt det är att göra retur vid behov och deras snabba leveranser.

Garmsmarket からの回答
Snabba, smidiga och bra secondhand
Snabb leverans på både kläder och deras äkthetsbevis, väldigt smidigt

Toppen hemsida
Har handlat flertalet gånger på Garmsmarket och måste verkligen säga att jag blir lika nöjd varje gång. De kläderna jag har klickat hem har verkligen matchat beskrivningen från hemsidan. Även eventuella returer har funkat extremt smidigt med den retursedeln som skickas med i paketet.

AA+ ✌️
Snabb orderbekräftelse, ärlig gradering av skick och inte minst superb support. Jag var tvungen att begära ett återköp och det var lika lätt om inte lättare och smidigare än när jag beställde. Tänk om alla köpupplevelser på nätet vore så här!
Rekommenderad säljare.

Purchased a Moncler jumper
Purchased a Moncler jumper, it arrived very quickly and was in great condition. Would buy again.

Great service, pricing & quality
I ordered a vest for a great price. Arrived only a few days later to Belgium. In perfect condition as described, I highly recommend this website!

Garmsmarket からの回答
Great quality and service!
The jacket was perfect as described, fast delivery and excellent customer service! Highly recommend it!

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。