Garnspecialisten レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Altid den bedste service, gode råd og deler rask ud af de gode idéer. Jeg synes om alle de gode forandringer i butikken og jeg oplever en rivende udvikling. Jeg synes særlig om man nu kan sætte sig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jsg har köpt garn tidigare och varit nöjd. Nu köpte jag ett tunt garn av 100% merinoull, och har stickat två provlappar med 2 trådar/olika storlekar på stickor, och därefter börjat sticka en jumper. D... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har lige haft en supergod oplevelse. Havde købt noget garn online, som jeg ikke syntes om i kvaliteten. Det opdagede jeg dog først efter 2 mdr, men fik alligevel pengene retur. Og normalt er jeg godt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Nemt at handle og hurtig levering, men det allerbedste var alligevel at et par dage efter modtagelsen, fik jeg en info mail om, at der i noget andet garn, jeg IKKE havde købt, var en fejl og fordi gar... もっと見る

企業情報

1. 糸店
  2. ・
  3. ホビーショップ
  4. 編み物店

当該企業による記述

Hos Garnspecialisten sælger vi ikke nyproduceret garn, men opkøber restpartier fra overskudsproduktion i tekstilindustrien.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2件

レビューを書く

Fantastisk garn

Jeg har handlet en masse fantastisk garn. Det bliver altid sendt hurtigt. Jeg har også været i butikken og købe, kan godt lide at mærke på det inden jeg køber. Jeg har deltaget i live flere gange, det syntes jeg er så fedt.

2025年1月30日

Garnspecialisten からの回答

Hej Rikke, Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Og dine pæne ord om butikken, garn og Live Shopping. Jeg deler det med mit team, det bliver de helt vild glade for at høre :-)

Lækre Garner

Lækre Garner, hurtigt leveret til gode priser

2024年12月28日

Garnspecialisten からの回答

Hej Mai, Hvor er det dejligt at høre, at alt levede op til forventningerne :-)

5つ星のうち5の評価

Jeg giver min varmeste anbefaling

Jeg bestiller af og til hos Garnspecialisten, og jeg er altid tilfreds. Deres garner lever altid op til mine forventninger, og der er hurtig levering.

2024年12月26日

Garnspecialisten からの回答

Hej Dorte, skønt at du er tilfreds, det er jeg megaglad for at høre. Vi håber på at se dig i webshoppen igen snart :-)

Alt var fint

Alt var fint. Hurtig levering, produkter som beskrevet. Virker som garn af god kvalitet.

2024年12月19日

Garnspecialisten からの回答

Hej Stine, Mange tak for din feedback - det er dejligt at høre, at alt er som det skal være.

Altid som forventer

At produktet svarer til beskrivelsen og mine forventninger
Leveringstid er altid i orden
Jeg støtter et klimavenligt projekt

2024年11月26日

Hej Gertrud,
Mange tak for dine pæne ord og støtte, det sætter vi stor pris på :-)

God og hurtig service

Hurtig levering og god god kundeoplevelse

2024年10月26日

Hej Celine,
Mange tak - jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Vi håber at se dig i webshoppen snart igen,

Drømmested for strikkeelskere

Drømmested for strikkeelskere. Altid sød og kompetent hjælp til spørgsmål. Dejligt sted!

2024年10月26日

Hej Maiken,
Aaaagh - tusind tak for dine pæne ord, det er honning for sjælen :-) Jeg siger det videre til mit team, det bliver de glade for at høre :-)

5つ星のうち5の評価

God info og hurtig levering

God info og hurtig levering. Deres hjemmeside er lidt kluntet, men produktet og servicen er god.

2024年10月7日

Garnspecialisten からの回答

Hej Mia-Maria, Mange tak for din feedback, uha - det må vi lige kigge på. Jeg kan ikke se din e-mail her, men du er velkommen til at dele din oplevelse med nogle konkrete eksempler / tips med vores kundeservice. Det vil vi super gerne lære af :-)

Hurtigt betjening

Det er ikke sidste gang jeg køber garn her

2024年9月27日

Garnspecialisten からの回答

Hej Nina, Fedt - du er altid mere end velkommen :-)

Meget tilfreds

Garnkvaliteter svarer til beskrivelser. Herligt!!

2024年8月28日

Garnspecialisten からの回答

Hej Lisbeth, hvor er det skønt at høre, mange tak. Det går vi meget op i :-)

5つ星のうち5の評価

Det er noget virkeligt lækkert garn

Det er noget virkeligt lækkert garn. Det kommer i løbet af få dage og der er rigeligt af hver slags. Kan kun anbefales.

2024年8月29日

Garnspecialisten からの回答

Hej Tina, dejligt at høre, at alt er som det skal være :-)

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Kan også godt lide at der altid er beskrivelse af hvad garnet består af og pindenr. samt strikkefasthed

2024年8月28日

Garnspecialisten からの回答

Hej Lisbeth, tak fordi du lægger mærke til de små detaljer, som gør forskel :-)

Lækkert garn

Lækkert garn, godt koncept og hurtig levering.

2024年8月25日

Garnspecialisten からの回答

Hej Mette, tusind tak for en dejlig tilbagemelding, det er skønt at høre, at alt gik som det skulle :-)

5つ星のうち5の評価

🍀🍀🍀🍀🍀 Bedste butik i hele Verden!!

💚💚💚💚💚 Om det er i webshoppen eller ved mine (næsten) ugentlige personlige besøg i butikken (fra Birkerød via Kokkedal til Kvistgård): skønne varer, venlig imødekommende kompetent betjening, demokratiske priser, generøse mængder - og så får man endda den gode samvittighed over at mindske garnspild med helt gratis 💚💚💚💚💚

2024年8月30日

Hejsa,
WAO - sikke en dejlig besked at læse - tusind mange tak, hvor er det dejligt at du synes om det hele :-) Og verdens fedeste titel, det er vi stolte over, at du synes - TAAAK!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。