Garnspecialisten レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Altid den bedste service, gode rÃ¥d og deler rask ud af de gode idéer. Jeg synes om alle de gode forandringer i butikken og jeg oplever en rivende udvikling. Jeg synes sÊrlig om man nu kan sÊtte sig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jsg har köpt garn tidigare och varit nöjd. Nu köpte jag ett tunt garn av 100% merinoull, och har stickat tvÃ¥ provlappar med 2 trÃ¥dar/olika storlekar pÃ¥ stickor, och dÀrefter börjat sticka en jumper. D... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har lige haft en supergod oplevelse. Havde kÞbt noget garn online, som jeg ikke syntes om i kvaliteten. Det opdagede jeg dog fÞrst efter 2 mdr, men fik alligevel pengene retur. Og normalt er jeg godt... もっず芋る

Nemt at handle og hurtig levering, men det allerbedste var alligevel at et par dage efter modtagelsen, fik jeg en info mail om, at der i noget andet garn, jeg IKKE havde kÞbt, var en fejl og fordi gar... もっず芋る

䌁業情報

1. 糞店
  2. ・
  3. ホビヌショップ
  4. 線み物店

圓該䌁業による蚘述

Hos Garnspecialisten sÊlger vi ikke nyproduceret garn, men opkÞber restpartier fra overskudsproduktion i tekstilindustrien.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk kvalitet

Garn i fantastisk kvalitet, der kan kÞbes med god samvittighed!

2023幎11月24日

Garnspecialisten からの回答

Hej Pernille, vi elsker, at du synes om vores koncept, tak for opbakningen :-)

garnspecialisten.dk

Hurtig levering og fantastisk garn (

Hurtig levering og fantastisk garn ( Italiensk merino ) til god pris

2023幎10月28日

Garnspecialisten からの回答

Hej Helle, hvor dejligt at hÞre, at du synes både om kvaliteten og også prisen på vores garn, det glÊder os meget :-)

Kludder

Pris, kvalitet og hurtig levering er helt i top, men: Guld- og sÞlvgarn/trÃ¥den er nÊsten umulig at styre og “falder” ned af spolen og filtrer sammen

2023幎10月25日

Garnspecialisten からの回答

Hej Lotte, Mange tak for dit Êrlige feedback. Det er rigtigt, at viskosegarn er generelt et meget livligt garn og kan vÊre svÊr at styre. Det guld- og sÞlvtråd du nÊvner er ovenikÞbet ret tyndt, som gÞr jobbet desvÊrre endnu svÊrere. Vi anbefaler, at du sÊtter en ca. 20 cm lang nylonstrÞmpe stykke henover garnet mens du strikker. Det gÞr, at tråden ikke glider ned.

Jeg håber det hjÊlper,

MvH Zuzana Obel,

Super service. Hurtigt svar ved spÞrgsmål. Her skal der handles igen Tak

2023幎10月30日

Garnspecialisten からの回答

Hej Jette, Vi er utrolig glade for, at du synes om vores service :-) Du er altid velkommen tilbage :-)

LÊkkert bÊredygtigt garn

Utrolig hurtig levering. SkÞnt garn og fede farver. En god sags tjeneste

2023幎10月27日

Garnspecialisten からの回答

Hej Rie, super fedt, at du synes om hele vores udvalg - kvaliteten, farver, og ikke mindst - vores kamp om at stoppe garnspild i verden :-) og tak fordi du er med

Ingen problemer.

Nemt at bestille og kunne afhentes 2 dage efter bestilling.

2023幎10月26日

Garnspecialisten からの回答

Hej Inge Lise, dejligt at hÞre, at garnet kom hurtigt frem :-)

Altid fatastisk service

Altid fatastisk service og rigtig godt kvalitetsgarn

2023幎9月29日

Hej Annette,
Hvor er det skÞnt at hÞre, at du synes godt om vores service og garn - det varmer :-)

MvH
garnspecialisten.dk

Hurtig levering og korrekt levering

Hurtig levering og korrekt levering. Produkter svarer til oplysninger pÃ¥ webshoppen. Kan varmt anbefale at kÞbe garn her👍

2023幎9月29日

Hej Mette,