Giver ikke nogen mening.
De har varen - man Þnsker at kÞbe, de Þnsker ikke at sende varen, kommer med ukorrekt begrundelse for hvorfor den ikke kan sendes.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Jeg skulle bestille en kurv til et familie medlem der var blevet forÊldre. Jeg bestiller derfor en kurv på hjemmesiden. Da jeg har valgt en kurv og trykket mine oplysninger afslutter den og siger tak for ordren. Jeg har hverken betalt eller skrevet adressen på modtageren. Jeg bliver ringet op nÊste dag hvor de så vil hÞre hvor den skal leveres. Jeg skal efterfÞlgende betale på et MobilePay nr hun fortÊlle mig i telefonen. Det er simpelthen for meget bÞvl.
Buddet der skal afleverer den, vÊlger så at aflevere kurven på en forkert adresse, og kun fordi den sÞde modtager vÊlger at sende buddet tilbage med kurven, får modtageren den. Da den så er udleveret står der ikke hvem kurven er fra, så de må bruge tid på at undersÞge hvem der mon har sendt kurven til dem.
Det er simpelthen for ringe for en kurv man har betalt flere hundrede for. Hjemmesiden er mange år bagefter konkurrenterne. Det er en ommer
Vi har handlet med Midtjysk Gartnerhal i rigtig mange år. Vi har aldrig oplevet dårlig service. Altid profesionelle, kvikke, hjÊlpsomme. Vi har kun store roser. Arbejdsomme og altid positive. Herfra vores bedste anbefaling.
Hold op en dårlig service. Bestiller noget hÊk planter så komme de ikke og de ringe heller ikke sige de ikke kan fået.
Så vis i vil ha noget så brug billig Blomst de overholder der aftaler
Og
Venlig og hurtig respons pÃ¥ henvendelse. Selv fragt blev ordnet, selvom det ikke direkte er standart pÃ¥ hjemme siden. Endvidere hurtig afsendelse efter betaling. Havde varen inden for 2 dage.ð