Advarsel mot Garvik
Vi har vÊrt så uheldig at vi har kjÞpt hus av Garvik Gruppen AS.
Alt begynner bra med hyggelige samtaler og alt er selvfÞlgeligheter, men så snart vi signerte overtakelsespapirene ble det raskt en negativ holdningsendring i Garvik.
SÃ¥ snart de har fÃ¥tt pengene sine og overrakt huset gir de blanke F**n i kundene sineâŠ
Vi er et helt byggefelt som har fått erfare dette.
Etter mange år med klaging og masing på reklamasjoner uten at de viser noe vilje til å ordne opp, måtte vi til slutt hyre advokat og melde Garvik inn til boligtvistnemnda hvor vi selvfÞlgelig fikk medhold. Feil og mangler ble da til slutt utbedret, men også da med litt motstand hvor vi måtte gi nye trusler om boligtvistnemnda.
Det ordner seg for de som gidder, men det er en stor og unÞdvendig kamp å ta!
Ufattelig trist at Garvik driver å går "all in" for å trenere reklamasjoner i håp om at de foreldes, i stede for å vise litt yrkesstolthet, rette opp i sine mange feil/mangler og med det heller satse på et godt navn og rykte!
âšGarvik bÊrer dessverre preg av at det er en arvet familiebedrift uten tilstrekkelig opplÊring, kunnskap eller retningslinjer. Til tider har det vÊrt sjokkerende, uprofesjonelle lederegenskaper fra daglig leder med bÃ¥de drittslenging og baksnakking av andre kunder! Jeg var personlig inne pÃ¥ kontoret hans da han fortalte meg om min nabo sin Þkonomi og deres problemer med det under boligkjÞpet. ALT for Ã¥ skifte fokus vekk fra mine klager og den dÃ¥rlige jobben de gjÞr pÃ¥ kontoret.
Vi har gjort den stÞrste tabben i livet hittil: KjÞpt et Mesterhus av Gravik Gruppen. Er det noe Garvik dessverre ikke lever opp til, så er det slagordet deres "Det blir som avtalt" eller "Vi bygger drÞmmer".
Det er snarere tvert imot!