企業情報

4. 産業用機器提供業者
  5. キッチン用品店
  6. 家電製品卸売業者

当該企業による記述

Dansk storkøkkenleverandør. Vi leverer professionelt industriudstyr til restauranter, caféer, hoteller, forsamlingshuse m.m.

4.5

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Imødekommende service og kvalitet i top

Helt igennem god oplevelse med Gastro Consult. Imødekommende, hurtige til at svare på spørgsmål og altid villige til at guide i den rigtige retning, uanset tidspunkt på dagen. De har også været meget fleksible omkring betaling, hvilket betyder meget som lille virksomhed. Det siger noget om måden, de driver forretning på, og om at de står inde for det, de sælger. Hurtig levering, og produkterne er som de skal være. Kan varmt anbefales.

2026年5月6日
5つ星のうち5の評価

En uvurderlig hjælp – Martin fra Gastro Consult fortjener al ros!

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Martin fra Gastro Consult i forbindelse med opbygningen af vores bageri – og vi kunne ganske enkelt ikke have ønsket os en bedre samarbejdspartner!

Martin har været der for os hele vejen: Fra rådgivning og vejledning til levering af udstyr i topkvalitet – altid til tiden og altid med et smil. Vi har foretaget mange køb gennem Gastro Consult, og hver eneste gang har vi følt os trygge og i gode hænder. Har vi haft spørgsmål eller brug for hjælp, har Martin stået klar med hurtige og effektive løsninger.

Den professionalisme og det engagement, Martin udviser, er virkelig noget særligt, og det gør ham til en af de bedste i branchen. Det er tydeligt, at han brænder for det, han laver, og det smitter af i hele processen.

Vi kan på det varmeste anbefale Martin og Gastro Consult til alle, der ønsker kompetent rådgivning og pålidelig service i særklasse. Vi glæder os til et fortsat godt samarbejde og er stolte af at være faste kunder hos ham.

Tusind tak for alt, Martin

2025年8月26日
5つ星のうち5の評価

Det var nogle søde og hjælpsomme personer man bliver mødt af når man ringer til dem.
De har en hurtig leveringstid. alt er bare godt.

2025年7月1日

God kundeservice!

Da jeg ringede omkring spørgsmål til et produkt, fik jeg rigtig god vejledning og kundeservice hos Martin. Han svarede på alle mine mange spørgsmål, og vi fandt frem til hvilken model der passede til mine behov!

2024年12月4日
5つ星のうち5の評価

Gastro Consult er et super valg

Gastro Consult er et super valg, hvis du har brug for udstyr til storkøkkener. Deres sortiment dækker alt, hvad et professionelt køkken kan have brug for, fra store apparater til små redskaber. Produkterne er af høj kvalitet og bygget til at holde til daglig brug i et travlt køkken. Deres kundeservice er i top, og de er altid klar med gode råd og vejledning, så du kan finde det rigtige udstyr til dine behov. Jeg kan varmt anbefale Gastro Consult til alle, der driver et storkøkken.

2024年7月10日

Kompetent og pålidelig rådgivning

Gastro Consult leverer en solid service og rådgivning inden for salg af storkøkkenudstyr. Som kunde har jeg haft den glæde at arbejde med Martin, hvis kompetence og engagement har gjort en stor forskel for vores virksomhed.

Martin har en dyb faglig viden og tilpasser rådgivningen til vores specifikke behov. Han er altid tilgængelig og tager sig tid til at forstå vores udfordringer og finde de mest effektive løsninger. Hans professionelle tilgang gør samarbejdet både effektivt og behageligt.

Jeg vil klart anbefale Gastro Consult og især Martin til andre virksomheder, der søger pålidelig rådgivning inden for storkøkkenudstyr. Deres service er i høj klasse og leverer resultater, der virkelig gør en forskel.

2024年5月22日

Trustpilot エクスペリエンス