レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Uden sammenligning byens - mÃ¥ske Danmarks - bedste pizzaer. LÊkker, sprÞd bund - og det lÊkreste og mest smagfulde fyld og ost - af de allerfineste rÃ¥varer. God og sÞd service i butikken - og selvom m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gastro Pizza leverer en fremragende pizzaoplevelse. AtmosfÊren er afslappet og hyggelig, og maden er simpelthen fantastisk. Jeg prÞvede en Margherita, og dejen var perfekt – sprÞd, let og fyldig pÃ¥ sa... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Dyrt pizza som ikke fyldte hele Êsken, giver indtryk af besparelser, fyld var der ikke meget af og det virker som om der mangler smag, min pizzabund var meget slatten og blÞd hvilket gjorde den svÊr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Virkelig lÊkre og store pizzaer! Surdejspizzaer med en masse lÊkkert, Þkologisk fyld - lige prÊcis sÃ¥dan en restaurant som Herning har manglet🀩 Man kan smage, er der er gjort meget ud af sammensÊtnin... もっず芋る

3.9

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

RÃ¥ kartofler og intet svar !

Vi bestilte 3 pizzaer hvoraf den ene var en kartoffelpizza. Men kartoflerne var helt rå og pizzaen uspiselig😡
Jeg har siden forsÞgt at kontakte GastroPizza 3 gange gennem deres hjemmeside og en gang på mail uden svar. Det er simpelthen bare dårlig stil.

2025幎12月28日

Bedste pizza 😍

Jeg tager turen et pr gange i mÃ¥neden fra Holstebro for at spise hos Gastro mÃ¥ Êrligt indrÞmme det er hele turen vÊrd 😍super god service smilende personale og den bedste smag af pizza efter min mening

2025幎6月11日

Supergode pizzaer

Havde aldrig fået fra Gastro fÞr, men det er absolut ikke sidste gang. LÊkre råvarer på en dejlig sprÞd bund.
KÞbte to forskellige pizzaer, som begge var fortrinlige.
Desuden sÞde og smilende medarbejdere.

2025幎4月11日

Nej nej nej..

Nu har vi fået pizza derfra nogle gange og må bare sige at jeg er skuffet. Det er slet slet slet ikke pengene vÊrd. Herning afdelingen får ihvertfald kun 1 stjerne herfra. TÞr og mega kedelig. Ingen smag..
vi har også fået pizza med dårlige kÞdstrimler, vi fik dog en ny pizza men til den pris skal der vÊre styr på det.

2025幎4月4日
5぀星のうち4の評䟡

Det var en meget god pizza

Det var bestemt en god pizza jeg fik. Godt nok den dyreste pizza jeg har kÞbt, sådan lige husker, den var super. Men kan det gå i Herning er jeg lidt skÊptisk for. Lad tiden se. En ting er der laves gode pizza, kan man få tingene til lÞbe rundt. Bestemt en smags oplevelse.

2025幎2月25日

Gastro Pizza i Herning er kendt som

Gastro Pizza i Herning er kendt som byens dyreste pizzaria, og med det navn forventede jeg en gastronomisk oplevelse. Men lad os vÊre Êrlige – det var ikke helt tilfÊldet.

Pizzaerne var bestemt ikke dårlige, men de imponerede heller ikke. Smagen var fin, men pizzaerne var små, og til prisen fÞlte jeg mig ikke rigtig mÊt. Når man betaler en prÊmiepris, forventer man også en oplevelse, der skiller sig ud og det gjorde denne ikke, som sådan. Det var da heller ikke den sÊdvanlige tykke og osteoverfyldte pizza fra hjÞrnet, meeeeennn italiensk gastronomi var det ikke!

Men hvad stedet måske mangler i pizzakvalitet, gÞr de op for i service! Jeg blev mÞdt af en utrolig venlig personale, isÊr en ung mand, som jeg mener hed Tobias. Han var smilende, frisk og fuld af gode jokes, hvilket gav en rigtig god stemning. En rigtig ung frisk DANSK dreng, som vidste hvad han ville. Nemlig god service og pizza i topklasse! (dog kunne han ikke gÞre for pizzaens mangler, da mit indtryk ikke var han lavet dem)

Alt i alt: Gastro Pizza lever ikke helt op til sit navn, men hvis du vil betale ekstra for god service, kan det vÊre et besÞg vÊrd. 🍕😊

2025幎1月8日

FuldstÊndig uspiselige pizzaer

FuldstÊndig uspiselige pizzaer. Vi bestilte to pizzaer, bunden på pizzaerne var rå dej og pizzaen faldt fuldstÊndig fra hinanden når man forsÞgte at spise den.

Til de priser, forventer man noget helt andet. Vi bestiller ikke mad hos Gastro igen.

2024幎12月19日

Super oplevelse

Super oplevelse. Man kan virkelig smage, at der bruges friske råvarer, og at pizzaerne er lavet med omhu. Dejligt at der endelig er kommet et klasse pizzaria til Herning.

2024幎11月15日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ